Deel 2 75; Nog lang niet klaar..

348 19 5
                                    

Kaj's point of view.

Ik zit nog steeds op het bed met Manon in mijn armen die helemaal overstuur is. De deur gaat open en Dioni komt binnen gelopen. 'Het is gebeurd he?' vraagt hij zachtjes en ik knik. 'Laten we Justin hier mee weg komen?' vraagt hij en ik schud mijn hoofd. 'Natuurlijk niet, hij heeft haar verkracht.' antwoord ik. 'Wat wil je doen? Aangifte? Hem in elkaar slaan? Al wil je hem vermoorden, ik help je.' zegt hij. 'Het liefst maak ik hem zelf af, maar ik weet dat dat geen optie is.' antwoord ik zachtjes en hij knikt. 'Goed, ik wacht in de auto.' zegt hij en hij loopt weg. Ik help Manon met zich aan te kleden. 'Waar is je jas?' vraag ik en ze haalt snikkend haar schouders op. Ik trek mijn jas uit en help haar hem aan te trekken. Ik trek haar opnieuw tegen me aan, 'Het komt allemaal goed, dat beloof ik je.' sus ik. 

Manon gaat naast me op de bank zitten, 'Heb je een beetje kunnen slapen?' vraag ik bezorgt en ze schudt haar hoofd. Ik sla mijn armen om haar heen en ze gaat op de bank liggen met haar hoofd op mijn schoot. Ik haal mijn hand door haar haren, 'Het spijt me.' zeg ik zachtjes en ze kijkt me niet begrijpend aan. 'Wat spijt je?' vraagt ze zacht. 'Ik had je moeten beschermen tegen die eikel.' zucht ik en ze pakt mijn hand vast. 'Kaj, dit is niet jouw schuld.' zegt ze en ik haal mijn schouders op. 'Misschien wel een beetje.' antwoord ik en ze kijkt me streng aan. 'Nee.' zegt ze dan en ik druk een kus op haar hand. Ze sluit haar ogen, 'Het was vreselijk.' zegt ze zachtjes en beelden van mijn zusje schieten door mijn hoofd. Ik moest toekijken hoe ze werd verkracht, hoe vreselijk ze het vond.. En nu Manon.. 'Kaj.' klinkt Manon haar stem en ik schrik op, hoe lang zat ik mijn gedachten? 'Hé gaat het wel?' vraagt ze en ik knik. 'Ja, sorry.' mompel ik en ik moet moeite doen om mezelf wakker te schudden. 

Manon's point of view.

Ik merk dat Kaj afwezig is. 'Ja, sorry.' mompelt hij en zijn borstkas gaat hevig op en neer. 'Kaj? Doe eens rustig.' zeg ik als ik merk dat hij in paniek raakt. Ik ga recht op zitten en Kaj staat op. 'Katie.. Jij.' zegt hij en hij ijsbeert door de woonkamer. 'Het houdt niet op, het herhaalt zich.' zegt hij happend naar adem. Hij haalt een hand door zijn haar, 'Dit is niet goed.' zegt hij. 'Kaj doe eens rustig.' zeg ik en ik loop naar hem toe. 'Manon.. Hij is nog lang niet klaar.' piept Kaj..

Tell me you love me -1 en 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu