61; Rome

848 49 4
                                    

Kaj's point of view.
Ik pak Manon haar hand vast en we lopen door de straten van Rome. 'Het is hier prachtig.' zucht Manon en ik knik. 'Inderdaad.' mompel ik. Ik druk een kus op haar lippen en we lopen verder. We bezoeken een kasteel en daarna halen we een ijsje. Manon springt op mijn rug en ik pak haar benen vast. Zo loop ik verder. Manon slaat haar armen om mijn nek en drukt een kus achter mijn oor. Ik glimlach even. Ik wijs naar een paar scooters. 'Zullen we er een huren?' vraag ik. 'Ja, lijkt me leuk.' zegt ze en ik loop er heen.

Manon pakt me om mijn middel vast en ik geef gas. Met de scooter rijden we door Rome en bekijken we wat dingen. Ik ben de jongens heel dankbaar voor deze vakantie met Manon. Dit worden twee super weken. Manon wijst naar een park en ik zet de scooter aan de kant. Ik pak Manon haar hand vast en we lopen het park in die vol staat met bloemen. Hier en daar zit een vijver en staan er bankjes. Het is er rustig en fijn. Ik pluk een bloem en geef hem aan Manon. Ze glimlacht even en we gaan op een bankje zitten. Manon legt haar benen over mijn schoot. Ik zet mijn zonnebril op. We kletsen wat en het begint te schemeren. We staan op en lopen naar de scooter waarmee we terug naar het bedrijf rijden en daarna lopen we terug naar het resort waar ons huisje zich bevindt.

Half slapend voel ik hoe Manon op wilt gaan staan. Ik trek haar terug. 'Blijf.' mompel ik terwijl ik haar tegen me aan trek. Ik leg mijn hoofd op haar borst. 'Slaapkopje.' klinkt haar lachende stem.    Ik kreun even en sla mijn been om haar middel om te zorgen dat ze niet weg kan. Manon trekt me boven op haar, mijn ogen zijn nog altijd gesloten. Ik streel haar buik en voel hoe slaperig ik ben. Ik verstop mijn gezicht in haar nek. 'Wat dacht je van een bad?' mompel ik. 'Klinkt goed.' antwoord ze. Ik sta op en Manon doet hetzelfde. Ik denk dat het goed is voor ons beide om hier te zijn, even weg van alle drama.

Tell me you love me -1 en 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora