Kapitel 1

3K 58 1
                                    

Jeg låste min cykel og svingede min taske om på ryggen. Jeg rettede lidt på mine briller inden jeg gik op mod skolen. Endnu en dag i Helvede. Jeg fandt mit klasseværelse og gik ned bagerst i lokalet og satte mig i hjørnet. Skolen var virkelig det værste noglesinde, men det var nok også min egen skyld, at jeg både blev mobbet og ingen venner havde. Altså, jeg går med briller, jeg er små buttet, jeg er dum som en dør og så er jeg enlig bare skide grim i forhold til de andre. Jeg sad bare og tegnede i mit hæfte, da Ashley og hendes to veninder kom ind sammen. Jeg må indrømme de var rigtig smukke, men samtidig så de altså også mega falske ud. De kom hen til mit bord.
"Nej, se nu der, udyret sidder hernede og gemmer sig, så vi andre ikke bliver blendet af hendes klamhed" Sagde Ashley.
Hendes to andre veninder stod og grinte. Jeg kunne mærke hele klassens blikke på mig. Det gjorde virkelig ondt, men jeg var efterhånden ved at blive vant til det.
"Skynd dig at gå, inden jeg smitter dig" Sagde jeg uden at kigge op.
Ashley rullede øjne og vendte sig om og gik op og satte sig, efterfulgt af hendes tåbelige veninder.
Læren kom ind og rodet med nogle papire. Der kom en dreng gående ind og smed sig på sin plads foran mig. Ashton Grey. Skolens lækreste dreng, desværre også skolens badboy. Jeg kunne ikke gøre for det vel? Jeg kunne bare ikke lade vær med at være smask forelsket i ham.. Men der ville aldrig ske noget, han havde aldrig så meget som kigget på mig, det eneste hans øjne kiggede efter var piger som Ashley..
"Når, skal vi komme igang? Om en halv times tid starter der en ny pige i klassen, der hedder Sophia Ray, jeg håber i tager godt imod hende" Sagde læren og kiggede skiftevis på os.
Jeg vidste jo godt hvor hun endte på forhånd, hos de populære, sådan gik det jo hver gang. Vi fik uddelt nogle opgaver, som vi gik igang med. Som sædvanlig sad jeg bare og stirrede opgivende på papiret. Læren kom ned til mig og sukkede.
"Riley, husk der er skole hjem samtale i eftermiddag" Sagde han og smilte. 
Jeg nikkede og tegnede lidt på opgaven. Som sagt, efter en halv time kom den nye pige ind, hun var virkelig smuk! Ikk falsk smuk, som Ashley, men naturligt smuk!
"Sophia, du kan sætte dig på den tomme plads nede ved siden af Riley" Sagde læren og pegede ned mod mig. Sophia smilte stort, jeg skyndte mig at kigge ned i bordet. Hun satte sig ned ved siden af mig.
"Hej" Sagde hun.
Jeg kiggede kort op på hende, snakkede hun til mig? Jeg kiggede bag mig, da jeg så indså der kun var en væg..
"Hej" Sagde jeg og tegnede videre på min opgave.
"Du tegner altså virkelig godt!" Sagde hun.
Jeg sendte hende et lille smil.
"Når, jeg synes i fortjener og få tidligere pause idag, så vi siger bare timen slutter nu" Smilte læren og gik ud af klasselokalet.
Ashley kom hen til vores bord.
"Kom med os Sophia, du skal da ikke sidde sammen med det udyr, det kunne jo være det smittede" Sagde Ashley og smilte falsk.
Jeg klemte på blyanten, den tøs drev mig virkelig til vanvid. Sophia kiggede kort på mig, også tilbage på Ashley.
"Ellers tak søde skat, hellere  blive til et udyr end at se lige så falsk ud som dig" Sagde Sophia og smilte falsk tilbage.
Alle vendte sig om. Ashley fandt sit mest fornærmede udtryk frem og vendte sig om og gik.
Jeg kiggede op og smilte helt vildt.
"Tusinde tak, jeg skylder dig!" Hviskede jeg.
"Hmm, jeg kunne faktisk godt bruge en rundvisning, er du frisk?" Spurgte hun.
Jeg nikkede og vi gik ud sammen. Kunne det her virkelig blive begyndelsen på et venskab?

Be mineWhere stories live. Discover now