Kapitel 16

2K 64 13
                                    

Vi holdte nu ude foran en stor og flot bygning. Jeg fulgte efter Ashton op til døren. "Må vi overhovedet være her?" Spurgte jeg. "Åh Rils, du har altid så mange spørgsmål" Grinte han, hev en nøgle frem og en mini boks. Han trykkede på en knap på boksen, så noget inde i bygningen sagde en lille bib lyd. Han stak nøglen i og låste så op. Jeg stod stadig og betragtede bygningen, den var virkelig flot! "Kommer du?" Grinte Ashton, der stod i døren. Jeg nikkede og fulgte efter ham ind. Vi kom ind i et kæmpe rum med en masse borde, men i midten stod der et særligt bord. Der stod to tallerkner fyldte med mad og et stearinlys. "Ash.." Hviskede jeg. "Du sagde jo du var sulten" Sagde han og trak mig med hen til bordet.

"Jeg skal lige på toilet" Sagde jeg og rejste mig. Ashton nikkede bare. Jeg gik ud på en slags gang. "Riley, det er den anden vej" Grinte Ashton. "Det så typisk mig" Mumlede jeg og gik så den anden vej. Jeg fandt toilet og fik gjort hvad jeg skulle, ehh det går jeg altså i detaljer med, haha. Jeg gik tilbage til Ashton, der rejste sig og gik hen til mig. "Jeg skal vise dig noget" Sagde han. "Har du ikke lige gjort det?" Han grinte og tog min hånd, han gik ind i en elevator og slap så min hånd, for at trykke på knappen til øverste etage. Elevatoren stoppede og vi gik ud. Vi var på en kæmpe altan med en hængekøje, nogle stole og en lille mini pool. Jeg gik ud til kanten af altanen og kiggede ud, der var den smukkeste udsigt over helt byen! "Her er så smukt" Hviskede jeg. "Du er smuk" Hviskede Ashton i mit øre. Jeg kiggede ned og kunne mærke farven stige i mine kinder. Ashton lagde sig ned i hængekøjen og gjorde tegn til at jeg også skulle komme derned, så det gjorde jeg. "Hvad er det her for et sted?" Spurgte jeg. "Når vi går ud af skolen, så er det mit sted" Sagde han og pillede lidt ved mit hår. Jeg kiggede mærkeligt på ham. "Min bedstefar byggede det for mange år siden, da han så døde fik min onkel det, nu har min onkel så fået børn og har ikke tid til det længere" Sagde han og kiggede ud i luften. "Og hvorfor ville du vise mig det?" Spurgte jeg. Ashton vendte sig om mod mig og kiggede mig i øjnene. "Det her er det eneste sted hvor jeg kan være mig selv. Og du er den eneste person jeg kan være mig selv med" "Undskyld, hvad?" Spurgte jeg. "Riley.. Når jeg er sammen med mine forældre, venner og fremmede, er jeg altid nød til at finde min facade frem, men med dig kan jeg bare være mig, du gør et eller andet tåbeligt ved mig, men jeg elsker virkelig og være sammen med dig" Et kæmpe smil bredte sig på mine læber, så jeg kiggede lidt ned. Ashton tog sin finger under min hage og løftede den op. Hans hovede kom tættere på mit og vores læber var nu meget få centimeter fra hinanden. Jeg trak mig væk. "Undskyld Ash, men jeg tror ikke det her er en god ide" Hviskede jeg. Jeg rejste mig, men så klodset som jeg er, faldt jeg selvfølgelig ned på jorden. Jeg hørte et lille grin og et par stærke arme tog fat rundt om mig. Ashton placerede mig på hans skød og kiggede op på mig. Han fjernede en tot hår fra mit ansigt. "Jeg har i alt for længe skjult at jeg kan lide dig, og det har jeg ikke tænkt mig at skjule et minut længere!" Sagde Ashton inden han placerede sine læber på mine. En blanding af kæmpe glæde og sommerfugle boblede rundt i min mave. Jeg lagde mine hænder rundt om hans nakke og kyssede så med. Ashton lagde sine arme rundt om mig og trak mig længere ind til sig. Ashton lagde sig ned, så jeg automatisk fulgte med. Vi trak os fra hinanden. "Du aner ikke hvor længe jeg har ventet på det her" Hviskede han. "Jeg er ret sikker på at jeg har ventet på det meget længere tid end dig" Hviskede jeg tilbage. Han grinte og ramte mine læber med hans igen.

Hey guys!
Det her var så sidste kapitel i min historie, men tro ikk at i slipper for mig så let! Allerede om et par dage begynder jeg på 2eren :D jeg håber i har kunne lide at følge med og kom gerne med ideer til hvad i synes der skal ske!

-Regner også med at når jeg begynder på 2eren, at jeg så skriver i nutid istedet, skriv hvis der er noget jeg skal gøre anderledes <3

Be mineWhere stories live. Discover now