Kapitel 7

1.5K 44 0
                                    

Jeg skreg og kastede ud med armene. "Rils, rolig nu. Jeg har dig" Sagde Ashton roligt.  Vent hvad? Så jeg var ikke på vej op i himlen? Jeg stoppede med at skrige og åbnede langsomt mine øjne. Jeg kiggede op på Ashton der holdte rundt om mig, jeg blev så lettet at jeg kastede mine arme om halsen på ham, det kom også som et chok for mig selv oki. Ashton grinte og trak mig længere ind til sig. Jeg følte mig så tryg lige nu og jeg kunne stå her i Ashtons arme forevigt, desværre skulle han lige ødelægge hele øjeblikket og give slip på mig. "Du ved godt det kun var 5 meter ikk?" Spurgte han.
What, det føltes som 50? "Ehm, jo selvfølgelig. Det hele var faktisk bare skuespil" Jeg trådte et skridt tilbage. "Jaer, klart" Grinte han. "Skal vi smutte?" Spurgte jeg for at komme væk fra det her utrolig pinlige øjeblik. Ashton nikkede og begyndte at gå, og igen fulgte jeg med som en lille hundehvalp. Ashton stoppede op foran sin motorcykel og rakte mig en hjelm. "Ehm, det tror jeg ikke lige" sagde jeg og grinte usikkert. "Jeg har så meget jeg skal lære dig Riley" Han satte hjelmen ned over mit hovede. Han løftede mig op at sidde på sædet. "Jeg lover dig at du vil elske det! Og hvis ikk, giver jeg is" Sagde han og satte sig foran mig. Uhh, fristende! Jeg slyngede mine arme rundt om hans mave og rykkede mig så tæt på ham som muligt. Ashton grinte kort inden han satte den igang og begyndte at køre. Ashton havde ret, det var pisse fedt det her! Det skulle han jo selvfølgelig ikke vide, fordi så fik jeg ingen is.

"Såå, hvad synes du?" Sagde Ashton og hoppede ned. "Det var det fedeste! Jeg mener, ehm. Jeg hader det, det var forfærdeligt" Ashton grinte, tog fat i begge mine hænder og trak mig ned. Vi gik ind på en eller anden is cafe ting. "Bare sæt dig, jeg ved hvad du vil have" Smilte han. What? Jeg gjorde bare som han sagde og fandt et sted at sidde. Han kom tilbage med chokolade is, min favorit! "Hvordan vidste du det var min yndlings?" Jeg tog en bid af min is. "Du tegner altid chokolade is i dit hæfte" Sagde han og trak på skuldrene. "Stalker" Jeg tog en bid mere af min is. Jeg mærkede noget koldt på min kind, jeg tog min tunge op og smagte is. Jeg kiggede op på Ashton der sad og var ved at flække af grin. "Denne her trøje var faktisk ny" Sagde jeg fornærmet. "Det lagde jeg godt mærke til" Han tog en bid af sin is. Jeg tog en stor klump is og kastede den i ansigtet på ham. Han kiggede op mig, og nu vidste jeg at der var krig. Efter 15 minutters is krig blev vi smidt ud, men det var skide sjovt. Vi stod nu igen foran Ashtons motorcykel. "Jeg er ikke sikker på jeg vil have du kører med, du er fyldt med is" Sagde Ashton. "Og det er du ikk?" Spurgte jeg. Han grinte og placerede hjelmen på mit hovede. Han tog armene rund om mig for at løfte mig op. "Heyhey, jeg kan godt selv nu" Forsvarede jeg mig selv. "Som damen vil" Ashton gav slip på mig og trådte lidt tilbage. Jeg prøvede at sætte mig op på den, men da sædet er ret højt og jeg er meget lille, resulterede det i at jeg endte nede på jorden. "Jeg kan godt selv" Citerede Ashton med en piget stemme. "Ti nu stille" Grinte jeg. Ashton tog fat i min hånd og trak mig op og stå. "Må jeg?" Grinte han. Jeg nikkede opgivende, Ashton tog igen fat rundt om mig og løftede mig op og sidde.

Ashton hoppede af og hev hjelmen af mig. Jeg kiggede mig rundt, vi holdte ude foran mit hus. Hvordan vidste han overhovedet hvor jeg boede? Han stod og studerede mig i lidt tid. "Såeh, en af mine venner holder denne her fest på fredag, jeg synes du skal komme" Sagde Ashton og sparkede lidt til en sten. Mine øjne lyste helt op, ville han virkelig have jeg kom? Så blev jeg nød til at komme! "Så kommer jeg" Svarede jeg. "Fedt, jeg henter dig klokken 20" Sagde han. "Vent vent vent, sammen med dig?" Spurgte jeg overrasket. "Er der et problem, frk. Smith?" Spurgte han sarkastisk. Jeg rystede kraftigt på hovedet. Han grinte og tog hjelm på, det gik lige op for mig at jeg stadig sad på hans motorcykel sæde. "Ehm, jeg kunne måske godt bruge noget hjælp" Sagde jeg. Han løftede mig ned og kørte så videre. Jeg storsmilede og løb indenfor.

Be mineOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz