Kapitel 5

1.6K 47 0
                                    

"Oh, måske er jeg gået forkert, det er Riley Smith, ikk?" Ashton kløede sig akavet i håret.
Jeg nikkede. Ashton satte sig på stolen overfor mig og kiggede på mig. "Jeg så dig på mcd igår" Sagde han.
Jeg nikkede. "Såå øhm, skal vi komme igang?"
Ashton lænede sig tilbage i stolen og grinte. "Virkelig Riley? Jeg tror du er sjovere end det"
Hvad mente han dog med det? Havde han lagt mærke til mig? Jeg sukkede kort. "Hvad foreslår du så?" Ashton sad med sit flotte selvsikre smil plantet på hans utrolig smukke fyldige læber. "Kom med" Sagde han og rejste sig. Jeg havde ikke rigtigt noget valg. Hvorfor sidde her helt alene, når Ashton Grey, lige havde inviteret mig med?
Jeg rejste mig og fulgte med ham ud. Ashton slog døren op og gik ud og jeg fulgte efter som en lille hundehvalp. Sophia kiggede chokeret på mig, hun havde åbenbart holdt øje med mig.
"Øhh Riley, kan vi lige snakke sammen kort?" Spurgte hun.
Ashton kiggede hen på mig, så på Sophia og grinede kort.
"Well, jeg tror bare jeg smutter" Sagde han og gik mod udgangen med hænderne i lommen. Jeg stirrede på ham hele vejen ud og vendte mig så irriteret om mod Sophia. "Hvorfor sagde du ikke noget om at du havde en hemmelig date med Ashton?" Grinte hun. "Det har jeg heller ikke længere" Sagde jeg og kiggede lidt ned. Hun tog fat i min hånd og trak mig afsted. "Hvad skal vi nu?" Spurgte jeg forvirret. "Vi skal have gjort dig så pisse lækker, så Ashton ikke kan gøre andet end at falde pladask for dig" Sagde hun med et stort smil. Jeg rullede med øjenene, det her ville kun ende galt. Hun stoppede lige pludselig op og vendte sig om imod mig. "Ved du hvad? Planen er ændret. Tag fri hele dagen imorgen, idag skal vi bruge hele aftenen på at snakke om hvordan fanden det der lige skete"

"RILEEEEEY" Skreg Sophia og kastede en pude i fjæset på mig. Jeg slog øjnene op og kiggede irriteret på Sophia. "Kom nu, vi har en hel masse vi skal nå idag, første stop er starbucks" Sagde hun og smuttede nedenunder. Jeg satte mig op og gned mig i øjnene, denne her dag bliver et helvede. Jeg fik hurtigt hoppet i noget tøj og gik ned til Sophia, der sad og ventede utålmodigt.

Vi sad nu på starbucks med hver vores kaffe og grinte over alle de mennesker der løb og stressede rundt for at kunne nå på arbejde. "Soph, hvad er det overhovedet vi skal?" Spurgte jeg forvirret.
"Vi skal bare" Hun kiggede lidt akavet rundt "pifte dig lidt op" smilte hun. "Glem det" Jeg tog endnu en tår af min kaffe. "Ej Ril, pleaseee. Det bliver sjovt, det lover jeg!" "Jeg gider altså ikke ændres fuldstændig" Sagde jeg.
"Ikke engang for din lille Ashton?" Spurgte hun drillende. Jeg rystede på hovedet af hende og grinte. "Okay okay. Men please, ikke gør mig til en Ashley" Sophia grinte. "Tro mig søde, det ville jeg aldrig gøre mod dig, altså så meget hader jeg dig heller ikke" Vi flækkede begge to af grin.

Hey guys, undskyld der ikke er kommet et kapitel i like 4 måneder, men jeg havde kind of mistet lysten til at skrive.. eller altså jeg ville stadig gerne, men jeg blev bare stresset af det når der også var skole, men ja. Jeg begynder igen hih
-Der kommer nok mest kun kapitler i weekenderne, stadig pga skole. For wow, det er stressende med alle de lektier

Læs evt lige sidste kapitel, så det giver mening

Be mineWhere stories live. Discover now