Kapitel 15

1.3K 44 0
                                    

Jeg slog øjnene op og kiggede op på Ashton. Han var vågen, og var meget koncentreret i et eller andet i fjernsynet. Jeg vendte mig om, så jeg kiggede på fjernsynet istedet for Ashton. Ashtons arm landede rundt om min mave og han trak mig længere ind til sig. Jeg smilte og prøvede at koncentrere mig om fjernsynet. "Ash?" Hviskede jeg. "Mmh?" Hviskede han tilbage. "Hvad er klokken?" "Lidt over 6 tror jeg" Jeg vendte mig om mod ham igen. "Har du slet ikke sovet?" Hviskede jeg igen. "Jeg kunne ikke" "Jeg bliver ved med at tænke på hvad der havde været sket med dig, hvis jeg ikke var kommet" Sagde han. "Ik tænk på det, der skete jo ikke noget" Sagde jeg. "Hvis du kalder et blåt øje og en hævet kind, for ikke noget, så okay" Sagde han og tog en tot hår om bag mit øre. "Det gør ikke ondt" Sagde jeg. "Men det ser forfærdeligt ud" Grinte Ashton. Jeg smilte og kunne ikke holde et lille grin tilbage. "Jeg hader at skulle gå fra dig lige nu, men jeg er altså ved at tisse i bukserne" Sagde han. "Smut dog med dig" Grinte jeg. Ashton rejste sig og løb ud på toilettet. Jeg lagde mit hovede ned på sofaen og trak tæppet helt op til mit hovede.

"Er du sikker på vi ikke bare skal tage hjem igen?" Spurgte Ashton. Jeg nikkede. Ashton sukkede, gav min hånd et klem inden vi gik op mod indgangen. "RILEEY" Var der en der råbte. Sophia løb hen og krammede mig. Hun trak sig lidt væk og studerede så mit ansigt. "Riley, hvad er der dog sket? Har han gjort det?" Spurgte hun og hentydet til Ashton. "Nejnej. Du ved jo hvor klodset jeg er" Grinte jeg. "Åhh Ril, vi skal have ordnet det der inden der er nogle der ser dig" Sophia tog min hånd for at trække afsted med mig. Jeg vendte mig om mod Ashton. "Det er okay, jeg finder dig til frokost" Smilte han. Jeg sendte ham et lille smil inden jeg smuttede væk sammen med Sophia.

Sophia og jeg var på vej hen mod kantinen imens vi snakkede om alt muligt. "RILEY" Var der en der råbte. Hvad var det dog folk havde med at råbe efter mig? Vi stoppede op og vendte os om. Ashton. "Hey" Smilte jeg. "Når, jeg er død sulten. Vi ses Riley" Sagde Sophia og smuttede ned i kantinen. "Kom" Sagde Ashton og gik hen mod udgangen. "Jeg er altså sulten" Sagde jeg. "Kom nu Rils, jeg skal vise dig noget" Sagde han utålmodigt. "Efter vi har spist" Sagde jeg og gik hen mod kantinen. Ashton rullede øjne og løb hen mod mig. Jeg troede han havde opgivet, men der tog jeg fejl. Ashton tog fat på mig og svingede mig over hans skulder. "Ashton helt ærligt" Sukkede jeg. "Du gad jo ikke komme" Sagde han og trak på skuldrene. Han satte mig først ned, da vi var henne ved hans motorcykel. "Stol på mig Rils" Hviskede han inden han satte hjelmen på mit hovede.

Be mineTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang