Prolog

10.5K 409 247
                                    


Atentie! Aceasta carte este fictiune si sa nu credeti ca devii gay in urma unui viol.

Ma plimbam incet pe holurile scolii mele. Nu imi venea nici un gand in minte. Totusi eram suparat pentru ca am fost chemat iar la director. A zis ca am batut pe nu stiu cine, dar deja m-am obisnuit. Toata lumea din acest liceu ma stie de frica. Nimeni nu a indraznit sa se apropie de mine. Sunt un timp inalt, cu parul brunet si ochi verzi. Am 1.80 si sunt foarte puternic pentru varsta mea (17). Nu sunt un tip care respecta regulile. De aici si imbracamintea mea. Purtam o pereche de blugi negri cu rupturi in genunchi, un tricou gri cu mesajul emotionant "Fuck you" ......ce emotionant, aproape am varsat o lacrima. De blugi aveam agatate lanturi de zici ca era lantu' de la lesa cainelui lu' mamaia. Bratarile nelipsite si un lantic cu o cruce. Eram in clasa 11 C si in clasa aveam doar curv.....fete care nu isi pot stapani hormonii. Pe cine pacalesc? Erau curve. Absolut toate se dadeau la mine, dar eu nu eram interesat. Nu aveam nici un prieten deoarece nimeni nu vorbea cu mine. Aaaa....da.....am uitat sa mentionez ceva. Sunt gay! Tare nu? Sunt asa doar din cauza ca am fost violat de tata cand eram mic si de atunci m-au atras doar baietii. Parintii mei nu mai sunt si locuiesc singur. Mai am o matusa care vine la mine din an in paste doar ca sa vada daca mai traiesc. Dar nici pe ea nu o prea intereseaza pesoana mea, asa ca se cara cand are prima ocazie. Nu am dus nici o data lipsa de bani. Sunt un cantaret asa ca imi iau banii din concerte. Stau intr-un apartament urias, de zici ca e castel. Exagerez! Mi se pare asa doar ca stau singur. Cum ziceam, imi vedeam de drumul meu, linistit, impacat cand...zbing zbang zbung! Unicorni, ponei zburatori, scilipici magic........ma trezesc pupand usa. Eram atat de suparat incat am bagat privirea demonica si m-am uitat la tipul care m-a lovit. Era destul de dragut. Adica, un tip blond, cu ochi albastrii, avea vreo 1.75 si vreo 16-17 ani. Cand m-a vazut a inghetat. Pur si simplu a ramas fara cuvinte. Am decis sa sparg eu linistea.

-Data viitoare sa te uiti peste cine dai! am zis cu un glas nepasator

Baiatul a dat din cap in semn ca a inteles mesajul. Mi-am continuat drumul la fel de linistit cum l-am inceput. Nu pot explica de ce, dar nu m-am suparat asa de tare. Inca auzeam in spate susotelile colegilor: "Tipul ala era Izaya Ochiru! E tipul care l-a batut pe Ramon!" "Acum ce mai vrea?" "Nu pot sa cred ca nu i-a facut nimic lui Yukine!" "Poate ca a primit iar o pedeapsa pentru ca a batut pe cineva". Susotelile tot nu incetau. M-am hotarat sa merg afara pentru ca nu aveam chef de ore azi. M-am dus in clasa si desi profesorul era in mijlocul orei, mi-am luat ghiozdanul si am plecat dar nu inaite sa ii arunc profului o privire de "Ai grija ce faci". Ca de obicei, proful si-a reluat ora buna de nimic si s-a prefacut ca nimic nu s-a intamplat. M-am dus in curtea din spate a scolii, unde era un singur pom sakura. M-am asezat la umbra lui, pe o banca si am inceput sa comoun un cantec. Au trecut cateva luni de cand nu am mai scos un hit nou. Trebuie sa ma concentrez! De ce nu ma pot concentra? Mintea imi zboara doar la acel tip numit Yukine. Pfff.....imi pare a nume de fata. Oricum, oare de ce nu pot sa ii trag una in moaca lui? Mda......am incetat sa mai cred in iubire, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, toti pleaca! Nimeni nu va sta cu mine pentru ca sunt tipul creepy al liceului. Nimeni nu se apropie de mine, si cine o face, ori este obligat, ori e o curva, ori e vreun politai d-ala pedofilu' care imi zice ca ma scapa de sentinta daca ma culc cu el. Mda.....ce viata fara sens am! Stateam si meditam pana ce aud ca cineva ma striga. Era Elena! Cea mai bitch dintr-e toate bitchies (nu stiu cum se scrie). Am decis sa o ignor, cum faceam cu restul dar ea a venit si s-a pus in poala mea.

-Ce faci iubire? a zis ea pe un ton care ma face sa vars

-Elena, ti-am mai spus! Nu sunt interesat!

-Dar eu te vreau.....

-Daca tii neaparat sa aflii, sunt gay asa ca paaa am zis pe un ton foarte amuzant

-Ok! Am plecat! Dar sa nu mai vii la mine cand te plictisesti! a zis incercand sa para suparata

Si ca sa stiti am fost doar o singura data si m-am culcat cu ea. Atunci am aflat cat de bitch e. Ma saturasem sa stau acolo ca o curca plouata asa ca m-am indreptat spre iesire. L-am vazut din nou pe blondy, dar acum era agresat de doi tipi intr-un colt intunecat. M-am dus si eu acolo pentru ca nu aveam altceva mai bun de facut! Am ajuns aproape de ei si le-am putut auzi vorbele dezgustatoare!

-Abea astept sa iti simt gustul, blondinule....

-Pun pariu ca esti mai bun la pat decat la scoala...

-De ce nu vii cu noi sa.....ne distram???

L-am vazut pe blondy ca incepe sa planga! M-am decis sa intervin si eu pentru ca, na......n-aveam ce face si ma manca papagalul.

-Ce ar fi ca voi doi imbecililor sa imi lasati iubitul in pace?

Cei doi se uita speriati in directia mea! Cand dau de ochii mei plini de ura se pun in genunchi si zic:

-Ne pare raaaauuu........nu am stiut ca sunteti impreunaaa! Te rugam nu ne omori!

-Plecati! Imi e sila sa va privesc!

M-am apropiat de blondy care statea ghemuit la pamant si plangea in hohote. M-am asezat pe vine langa el si am inceput sa ii mangai crestetul capului pentru a-l linistii. El s-a uitat la mine inca avand lacrimi in ochi.

-S-a terminat acum! Nu se vor mai atinge de tine!

Dupa ce am zis asta mi-a sarit in brate de aproape ca m-a daramat. Am fost foarte socat de gestul lui dar l-am acceptat oricum. Cine stie cat va dura?

_______________________________________________________ ____________________________

Heeeii!!!! Am inceput o noua carte! De data asta cu yaoi :3. Abea astept sa va vad reactia la acest gen de carte!

Iubiti din intamplare (yaoi)Where stories live. Discover now