Cap 14

1.6K 109 24
                                    

-Acum ca nu mai esti cu el, pot face ceea ce imi doresc.......

A inceput sa ma muste de gat si sa ma stranga de acea "chestie" pe care as vrea sa mi-o tai ca sa nu mai fiu violat. Eu tipam dupa ajutor din toti plamanii, dar nu ma auzea nimeni pentru ca tipu ala imi tinea mana la gura. Dupa ce s-a saturat sa se joace cu mine, m-a legat si la gura si hop-top m-a suit in masina lui. Am mers ceva cu masina. Cat timp nu era atent, mi-am luat telefonul si i-am trimis un mesaj lui Izaya. Nu prea vedeam sa scriu asa ca a iesit ceva gen: "Ajutor, tip rapit pe mine, sunt in masina, plecam spre bunici, el gasit pe mine si rapit". Acum suna de 10 ori mai nasol. Oare va intelege ceva? Sper doar sa ma gaseasca la timp. Imediat dupa ce l-am trimis, masina s-a oprit. L-am vazut pe acel tip cum se da jos din masina si cum pleaca. L-am sunat pe Izaya. Dupa vreo 2 tonuri a raspuns.

-Alo? Yuki esti bine? Ti-am primit mesajul.

-Izaya, nu am prea mult timp sa vorbesc, tipul asta se poate intoarce in orice secunda. Sunt intr-o padure la cam 20 de minute de mers cu masina departare de oras. O sa incerc sa iti las marcaje ca sa stii pe unde sa o iei.

-Yuki, am o idee. Ce ar fi sa nu inchizi telefonul si sa il interoghezi pe tip?

-Bine! Nu mai vorbi ca se intoarce!

Am bagat telefonul inapoi in buzunar si m-am comportat ca inainte. Ma tot zbateam sa scap doar ca sa nu atrag suspiciuni. Cand m-a vazut, tipul a inceput sa rada zicand:

-Degeaba te zbati, nu vei scapa.

-Cine esti?

-Cine sunt? Chiar nu stii cine sunt?

-Nu!

-Vei afla la momentul potrivit. Pana atunci, ne putem distra putin, nu? Acum esti singur si fara aparare, nu ma opreste nimeni sa fac asta......

Dupa ce a zis asta, mi-a desfacut pantalonii si a inceput sa isi miste mana pe acea suprafata. Eu eram legat si de maini si de picioare deci eram inutil. Dupa asta si-a bagat mana in boxerii mei si a inceput sa ma atinga. Eu eram speriat si gemeam impotriva vointei mele. Izaya cred ca era rosu de furie. Cat timp mana lui se plimba pe zona aia, cealalta se juca cu sfarcurile mele *nyeeeeeessss*. Se pare ca el se bucura ca ma atingea. Imi freca acea portiune din ce in ce ma tare. Eu credeam ca in orice secunda imi voi da drumul. Nu stiu din ce motiv s-a oprit. M-a luat in stil mireasa si m-a scos din masina.

-Unde sunt?

-Nu e evident? Aici ne vom petrece restul zilei. Aici te voi face sa fii al meu. Este un loc retras din padure, de unde nimeni nu te aude tipand. Aici se aduc ostaticii sau cobaii pentru experimente. Pana si iubitelul tau stie acest loc. Si ma cunoaste si pe mine. Daca vei mai scapa de aici, ar trebui sa il intrebi.

Acum sunt din ce in ce mai confuz. Despre ce tot vorbea? Izaya stie ceva ce eu nu? Daca voi scapa cu viata trebuie sa vorbesc cu el. Tipul ala m-a carat pana inauntru. Am putut vedea o camera ca beciu lu mamaie. Tipul asta glumeste, nu? Sper sa vina Izaya mai repede. A inchis telefonul acum ceva timp. Hai Izaya........voi fi violat aici!!! Grabeste-te!!!! Tipul ala m-a carat prin cladire pana cand a gasit un pat. Doamne ajuta, sa ne rugam pentru viata bietului Yuki..... Amiiiinn!!! M-a trantit in pat si s-a suit peste mine. Nu mi-a dezlegat nici mainile, nici picioarele, doar a inceput sa ma dezbrace. Mi-a ridicat tricoul pana cand a dat de sfarcuri *nyeeeess*. A inceput sa le linga dezgustandu-ma si creandu-mi o senzatie ciudata de placere. Urasc faptul ca ma face sa ma simt astfel. Doar Izaya are voie sa ma atinga. O mana ma tinea nemiscat si o mana era bagata in boxerii mei. Firar.....asta vrea sa ma veoleze.......doamne fereste!!! *se inchina mintal*. In cateva secunde, hainele mele mai erau tinute de acel scoci cu care m-a legat. Pentru ca nu putea face mai multe in acea pozitie in care eram, m-a intors pe burta, ridicandu-mi fundul. Si-a desfacut slitul si si-a scos "maimutoiul". Mainile nu si le luase de pe mine. Am simtit cum ma penetreaza, miscandu-se foarte rapid. Lacrimile imi curgeau ca un rau pe fata. Nu plangeam doar din cauza durerii provocate de acel tip, ci si din cauza ca Izaya nu va fi aici la timp. Tipam ca din gura de sarpe dupa ajutor. Lui nu prea parea sa ii pese. Dupa ce si-a terminat treba, s-a incheiat frumusel la pantaloni si m-a lasat in pat plangand. De ce? De ce mi se intampla mie asta? Acum regret nespus ca Izaya nu e aici cu mine. Abia acum realizez cat de mult il iubesc. Acel tip s-a reintors la mine, fumand o tigara. Nu prea parea sa ii pese de sentimentele mele. Era doar satisfacut ca i-a reusit veolul secolului.

-Nu esti prea rezistent, blondinule! Sa vedem daca stii sa saruti.

-Lasa-ma! Te rog......am zis eu printre lacrimi, foarte ragusit

-Offfff......esti asa de dragut cand nu ai aparare....

Si-a stins tigara si s-a apropiat de mine. Cu o miscare foarte rapida, mi-a bagat limba in gura. Cand am simtit-o, mi-am infipt dintii in ea pana am dat de sange. El si-a retras-o tipand de durere si curgandu-i sange din gura. Parea foarte nervos. Dupa ce a incetat, s-a uitat la mine cu dispret si m-a aruncat din pat, fix pe cimentul ala rece de m-am julit la picior. Imaginati-va si voi ce misto e sa stai jumate gol pe acel ciment mai rece decat ghiata. A inceput sa ma loveasca cu picioarele in burta. Tipul asta e nemilos. Cand credeam ca voi muri, Izaya si-a facut aparitia in camera, daramand usa. Cand mi-a vazut pozitia in care stateam, a sarit pe tipul ala luamdu-l la pumni si picioare. Nu s-a oprit pana cand tipul ala nu s-a mai miscat. A venit repede spre mine si m-a dezlegat. Dupa asta, m-am imbracat si m-am facut rosu de rusine. Cum se poate sa ma fi vazut asa? Acum chiar vreau sa mor. Amintindu-mi de cele spuse, m-am uitat in alta parte si i-am zis cu vocea mea ragusita:

-Imi pare rau ca te-am facut sa vii dupa mine.

-Yuki! a zis acesta vrand sa ma opreasca

-Nu se va mai intampla.

-Yuki! a repetat el

-Cum am mai zis, voi pleca si te voi lasa....

-Yuki!!! a tipat la mine luandu-ma in brate. Ma bucur ca esti bine. Mi-am facut griji pentru tine. Imi pare rau pentru ce am spus, dar eram nervos. Nu vreau ca tu sa ma urasti. Imi pare rau.

Dupa ce a zis asta, i-am simtit cateva lacrimi ajungand pe umarul meu. L-am luat in brate si am inceput sa plang si eu. L-am lasat pe tipul ala si noi am plecat acasa cu masina lui Izaya. Nu am vorbit pe drum, in schimb am stranutat. Sper sa nu racesc! Dupa ce am ajuns acasa, parca am descoperit raiul. Era asa de cald si bine. Izaya era mult prea tacut. Asta e fenomen paranormal. M-am dus langa el si l-am luat in brate.

-Hei! Sunt bine acum! Poti sa nu mai fii asa?

-Yuki, credeam ca nu te voi mai vedea. Regret atat de mult ca am tipat la tine. Te iubesc! Nu vreau sa te mai las singur. Vreau sa fiu singurul din viata ta.

-Izaya, nici nu stii cat m-am gandit la tine. Eram speriat! Imi era frica sa nu fii suparat pe mine. Nu vreau sa te pierd. Te....te iubesc!

Mi-au cazut cateva lacrimi pe pieptul lui. Nu pot sa cred ca i-am zis ce simt. El ma mangaia pe cap si nu spunea nimic.

-De ce esti asa de tacut? Ai patit ceva?

-Yuki.......trebuie sa iti spunceva.

-Ascult!

-Este vorba de tipul care te-a violat. Ei bine....el este...

*Va urma motherfuckers*

________________________________________________

Ce faceti dragii mei fani yaoi? Sau mai bine zis, fane? Sincera sa fiu nici nu stiu ce sunteti, ba va dati drept demoni, ba drept ingeri......aveti grija ce parte alegeti. Nu puteti fi la mijloc. In fine....intrebarea din acest capitol facut in timp ce ma uitam la veol gayesc, nu imi vine in minte alt nume, este: Cine credeti ca este tipul ala care lo veolat pe Yuki? Si da....ai avut dreptate, Rose. A fost veolat pentru ca...da...mi s-a parut mult mai interesant. Viata reala este un chin....nu primesti niciodata ceea ce vrei asa ca tre sa va luati de treaba....sa schimbati lumea...sa faceti ceva sa fiti cunoscuti......glumeeeam. Intorceti-va inapoi la animeurile yaoi sau de orice fel :P. Va pupa Jean :P

Iubiti din intamplare (yaoi)Where stories live. Discover now