Special de Halloween

1K 62 45
                                    

-Doctorul vă va consulta imediat! a zis asistenta cu un glas prietenos

Stăteam pe patul de spital cu mîna şi piciorul rupte, bandajat la cap şi cu o faţă de "Mă dor toate". Izaya era pe celalat pat inconştient, înfaşurat în bandaje. Cum s-a intamplat asta? Paaaai....totul imcepe cu ziua de halloween.

*Flash back*

În sfîrşit e halloweenul. Ziua mea preferată din an, în afară de restul sarbatorilor şi ziua mea. Izaya a plecat după bomboane şi încă nu s-a întors. Am auzit uşă trîntindu-se şi Izaya a intrat în cameră cărînd o geantă în formă de om.

-I...Izaya....ce ai acolo? am intrebat speriat

-Am facut o crimă! a zis el serios

A aruncat geanta pe jos şi m-a privit foarte serios. De afara au început să se audă ţipete şi eram deja alb la faţă.

-Trebuie să plecam acum! Vom merge să îngropăm geanta, înainte să mă prindă. mi-a zis avînd o lopată in mînă.

De unde dracu a luat o lopată?
Am mers ceva timp pînă am ajuns într-un cimitir. Afară era ceaţă densă şi singura lumina pe care o aveam, era lumina lunii. Zici ca ne aflam in unul din filmele alea horror. Ne plimbam ca doi ştrunfi prin cimitir, părînd foarte suspecţi. Am mai mers ceva şi am ajuns la o criptă. Ce vrea să facă tipul ăsta? A deschis cripta şi de acolo....a scos........

Altă lopată? Wtf? Nu, serios.... Wtf? Am mai mers puţin şi am ajuns la o groapă deja săpată. Pe cruce nu scria absolut nimic. Am un sentiment rău. Izaya a luat geanta şi a aruncat-o in groapă. În depărtare, se auzeau oamenii revoltaţi.

-Yuki, trebuie să ne grăbim. Nu mai avem mult timp. mi-a zis întanzîndu-mi lopata

Am luat lopata şi am început să acoperim sacul. De ce nu spun nimic, vă întrebaţi? SUNT ÎN CIMITIR LA FUCKIN 12 NOAPTEA ÎNGROPÎND PE CINEVA, DE AIA! După ce am acoperit geanta, am fugit de la locul faptei şi ne-am ascuns într-o criptă din apropiere. La cîteva minute după, am vazut o gloată de oameni cu furci şi torţe venind spre locul unde am îngropat cadavrul.

-Izaya....ce se petrece? l-am întrebat în şoaptă

-Au venit după mine! mi-a zis luîndu-mă de mînă

-De ce? Şi serios....furci şi torţe? *poker face* De unde le-au luat? am întrebat ridicînd o sprînceană

-De la magazinul de furci şi torţe.

-What what what what? *ştiţi şi voi melodia aia cu tipul ăla cu ditai blana de tigru pe el, nu? Nu? Oh, ok*

-Yuki.....dacă mă vor găsi, va trebui să te părăsesc. Mă voi muta in altă ţară şi pe tine nu te pot lua! mi-a zis el foarte trist

Cîteva lacrimi i-au căzut pe obraz şi mă privea trist. Cum am văzut asta, vă întrebaţi? Eram în fuckin criptă şi nu era deloc lumină acolo. Dar era lumina lunii. Se mai vedea ceva ceva.

-CINE ERA IN SACUL ĂLA? am întrebat disperat

-Îţi voi arăta după ce pleacă. mi-a zis privind gloata

Am aşteptat să plece toţi şi după am ieşit din criptă. Am dezgropat geanta şi când am văzut cine era acolo, nu mi-a venit să cred. Eram atat de şocat încât nici nu îmi venea să vorbesc.

-Bomboane? SERIOOOS???? M-ai alergat prin cimitir la mizeul nopţii şi m-ai dus într-o criptă să mă ascund de o gloată furioasă doar pentru că ai furat nişte bomboane???

-Dar bomboanele sunt atât de bune T^T. Nimeni nu a vrut să-mi dea şi mie aşa că m-am răzbunat şi le-am luat pe toate. Acum mă urmăresc toţii din cauza asta. a zis plângând ca un bebeluş

Nu am mai stat pe gânduri şi i-am tras o mamă de bătaie de mă va ţine minte toată viaţa. Apoi am luat geanta şi am dus bomboanele oamenilor, iar pe Izaya, l-am băgat in spital din cauza unei lovituri.

*End of flashback*

De ce arată el ca o mumie, vă întrebați? Deoarece, citez, "Vă rog să mă bandajați în întregime că mereu mi-am dorit să fiu mumie!" i-a spus el doctoriței, plângând și apoi....i-a spus să...aaam cum să spun asta să sune mai frumos??...."Puteți începe cu partea de jos". Mda...ea a crezut că se referă la acel loc și a început să-l bată și asa a sfârșit bandajat tot. Ce s-a întâmplat cu mine? Pai, după ce am dat bomboanele oamenilor, i-am văzut pe ai mei îndreptându-se spre casa mea și am decis să mă ascund.....pe garaj. Și cum stăteam eu frumos acolo și ai mei mă căutau ca disperații, am căzut. Am încercat să mă ridic și ai mei m-au găsit și m-au dus la spital și toate cele. Aa...am uitat să vă spun ceva. După ce ne-am căsătorit cică, eu și tâmpitenstein aka Izaya, lupul cel fricos, ne-am mutat într-o căsuță drăguță dar modestă și el s-a angajat. Chiar s-a angajat. Știu, nu? Adică...de ce? Ce se întamplă cu el? Sigur plănuiește ceva ce implică sexshop-ul și petshop-ul. Să ne rugăm pentru sufletul srăcului Yukiiii...aaaaamiiiiin.

La câteva săptămâni după, am ieșit din spital și deja mă simțeam tot mai bine. Am ajuns acasă alaturi de mormanul de gunoi denumit si Izaya care parea mult prea beat ca sa-si dea seama ca pute a gunoi si trebuie sa faca baie. L-am aruncat in cada, l-am invelit si l-am lasat acolo. M-am asezat pe pat dar credeti ca pot dormi? Nuuuooooo......imi bate cineva in usa de imi sparge ce a mai ramas din ea dupa halloween. M-am dus sa vad cine e si...ce surpriza!!!! Era un tip de la vanzari -_-.

-Buna ziua, doriti sa incercati noua noastra tigaie tefal? Merge ca si momeala pentru somalezi

-Nu! *tranteste usa*

M-am dus sa vad daca Izaya mai tarieste si l-am vazut mort de beat.

-Mai bine o cumparam ca sa-l trezesc

____________________________________________

Halloween fericiiiit!!! Love you guys. La media e poza cu cuplul nostru dragut. Sau asta am incercat sa fac

Iubiti din intamplare (yaoi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum