Cap 7

2.9K 171 97
                                    

-Yuki draga, voiam sa tinem asta secret, voiam sa nu aflii vreodata, dar a venit timpul. Sa stii ca Izaya........el este.......fratele tau. a zis mama lui intr-un final

Eu eram socat.....blocat. Nu puteam sa cred una ca asta. Yuki doar se uita intrebator la mine.

-Nu poate fi adevarat! am zis eu negand totul.

-Dragule, te-ai intrebat vreodata de ce nu ti-ai vazut certificatul de nastere? a zis tot mama lui pentru ca taica-su plecase

Nu am raspuns nimic. Doar il tineam pe Yuki de mana.

-Asta pentru ca pe el apar numele noastre. Noi suntem parintii tai biologici. Iar Yuki este fratele tau.

Ca tot veni vorba, eu nu mi-am vazut certificatul. E posibil sa aiba dreptate. L-am vazut pe taica-su.......nu, pe tata ca aduce certificatul meu. Cand m-am uitat erau scrise numele lor la parinti. Era imposibil. Cum imi pot face una ca asta?

-Dupa ce te-ai nascut, te-am dat spre adoptie pentru ca nu aveam bani sa avem grija de tine. Ai fost luat de niste oameni de treaba care au zis ca te vor iubi si proteja mereu. Ne pare rau ca nu ti-am spus mai devreme.

Eram.......nu.....gata cu eram. Tipii astia sunt lipsiti de inima. Mi-am luat certificatul, apoi l-am luat pe Yuki de mana si am lecat fara sa spun nimic. Inca ii auzeam cum strigau. Am mers direct la mine acasa si am facut cam juma de ora. Dupa ce am ajuns, am vrut sa il iau pe Yuki in brate dar acesta s-a ferit.

-Imi pare rau, frate, dar nu mai pot avea o relatie cu tine.

-Yuki............de ce esti asa? Chiar daca esti fratele meu, tot te voi iubi. Mereu te voi considera o parte din mine. Stiu ca si tu simti la fel. Asa ca te rog, nu ma respinge, nu ma da la oparte. Esti singurul care conteaza pentru mine. Te iubesc.

La cuvintele mele a inceput sa planga. Ce era de facut acum? Trebuia sa il linistesc.

-Imi promiti ca ma vei considera mereu asa? Promiti ca ma vei iubi, indiferent de situatie? a zis el printre lacrimi

-Da! am zis eu hotarat ca la nunta

-Atunci, asta voi face si eu! Nu imi pasa ca esti fratele meu, te-am iubit mereu pentru ceea ce am descoperit in tine. Daca esti fratele meu, nu ar trebui sa ai vreo problema cu asta asa ca, te rog sa te culci cu mine.

-Yuki, esti sigur ca asta vrei? Inca esti confuz. Trebuie sa te gandesti mai mult la asta. Sincer, eu nu cred ca asta vrei tu. Te rog sa te mai gandesti. Nu vreau sa te pun sa faci ceva iar apoi sa regreti.

-Dar nu ma pune nimeni sa fac asta. E alegerea mea. Daca faci asta, imi voi da seama de ce simti.

-Bine, accept! Sper doar sa nu te urasti dupa ce faci asta.

L-am luat de mana si l-am dus in dormitor. Nu voiam sa fac asta. Stiam de ce vrea el asta si nu era din cauza ca ma iubeste. Voia sa o faca doar ca sa uite de probleme. Am inceput sa il sarut si sa il dezbrac lent. El nu mai era rosu la fata. Acum parea chiar distant. Nu imi place ca il vad asa. M-am oprit si i-am zis:

-Yuki, tu nu vrei asta. Se vede dupa fata ta. Esti mult prea impovarat cu probleme si ai nevoie de o distragere.

-Si ce iti pasa tie?

-Yuki, te iubesc si nu imi place sa te vad asa. Asta nu esti tu!

-Credeam ca tu asta vrei.

-Yuki, chiar nu vreau sa faci asta din nevoie. Eu vreau sa faci asta din dragoste, cu sentimente adevarate. Nu vreau sa te simti obligat.

M-am dat jos de pe el si m-am pus pe marginea patului meditand la cele intamplate. I-am putut simti imbratisarea calda.

-Yuki, de ce nu te culci? Iti va fi mai bine, promit!

-Bine! Poti sta cu mine pana adorm?

-Pai, n-as prea vrea dar......

-Izaya.........

-Glumeam, glumeam! Nu vrei sa iti citeasca mami si o poveste si sa te imbrace in pijamalute cu botosei? am zis eu imitand vocea bunica-mii

-Ba da......si dupa, ma poti baga si intr-un port bebe ca sa fie setul complet!

-Hai.....la somn!

Ne-am bagat in pat lundu-l in brate si sarutandu-l pe frunte.

-Asta a fost pupicul de noapte buna! Altul nu mai primesti!

-Mhmm........a zis pe jumatate adormit

L-am mai tinut in brate pana a adormit si m-am dus in oras sa rezolv ceva treaba. I-am lasat si un bilet pe usa asa ca va sti unde am plecat. Sper sa se simta mai bine! Chiar nu imi place sa il vad asa.

*Yuki pov*

M-am trezit dupa nu stiu cat timp in patul lui Izaya, dar fara Izaya. Chiar nu stiu ce se intampla cu mine. De ce i-am cerut asa ceva? Nu voiam! Ma bucur ca el m-a inteles. Inca nu pot sa cred ca e fratele meu. Ce ar trebui sa fac? Il iubesc, dar nu ca pe un frate. Oare ar trebui sa ii spun si lui? Sunt destul de confuz acum dar sper sa am destul timp sa ma gandesc. M-am dat jos din pat si am vrut sa ma duc sa il caut pe Izaya deoarece nu imi place sa stau singur. Cand am ajuns la usa, am gasit un bilet pe care scria: "Draga Yuki, am plecat pentru ca sunt un bou amarat si doresc sa iti fac viata un calvar. Nu ma mai intorc.....Izaya". Glumesc, glumesc. Scrie defapt: "Draga Yuki, sper sa nu te superi ca am pecat fara sa iti spun. Ma voi intoarce repede......Izaya".
Nu e la fel de amuzanta ca a mea. Cred ca ma duc sa cercetez casa. Sa incep din bucatarie pentru ca imi e foame. Am plecat sa mananc si dupacare m-am luat sa rascolesc casa pentru a vedea ce ascunde tipu asta. Pana acum, nimic. Am ajuns in dormitorul lui si acolo surpriza mare. Totul arata ca dupa razboi. Erau carti imprastiate peste tot, CD-uri aruncate la nimereala si ursuleti giganti de plus care ma inspaimantau. Pe jos, podeaua era plina de hartii mototolite. Sunt chiar socat. La cat de ordonat pare restul casei, acum intru in creierul lui Izaya. Sper sa nu mor! M-am apropiat si am dezmototolit hartiile. Cand le-am citit am aflat ca erau......

*Va urma motherfuckers*

_____________________________________________

Hai sa facem niste reguli:
1.De fiecare data cand urmeaza ceva important eu zic:*Va urma motherfuckers* fara sa va suparati
2.Nu va mai luati de stilul meu prost de a scrie aceasta carte
3.Nu imi place cand cineva imi critica greselile, deci nu o faceti. Stiu ca voi sunteti baieti cuminti si nu faceti de.astea......defapt nu stiu daca exista vre.un baiat care citeste yaoi......dar exista vre.un baiat care scrie pe wattpad?....dar exista vre.un baiat care citeste pe wattpad?.......oare exista vre.un baiat care chiar intelege de ce au nevoie fetele de yaoi? (nici eu nu inteleg)........oare *sfarc*
4.Nu aveti voie sa va jigniti in mesaje
5.Voi comenta la unele chestii folosind aceste stele *......*
6.Daca v-ati plictisit de carte imi spuneti si eu o sterg ;)
7.Yaoi force

Iubiti din intamplare (yaoi)Where stories live. Discover now