Cap 16

1.4K 101 18
                                    

*Yuki pov*

M-am trezit seara mai obosit de cat m-am culcat. Cum Dumnezeu am ajuns in dormitor? Mie foame......ma duc la bucatarie sa imi fac ceva. Da mie lene. Dupa inca vreo 5-10 minute de fatait prin pat, am hotarat ca mai bine e sa merg sa mananc. M-am dat jos din pat ca un zombalau muribund. Toata camera se invartea cu mine si simteam ca o sa vomit si bum badabum......am cazut pe jos. Dupa ce am fost mai sigur pe picioarele mele, m-am ridicat si am mers din nou ca unul din zombii aia din The walking dead. Am trecut prin fata oglinzii si cand m-am vazut m-am si speriat. Aveam cearcane la ochi, parul ravasit, fata ca a lu Alba-ca-zapada si hainele zici ca erau luate din gunoi. Am ignorat infatisarea mea si mi-am continuat tentativa de drum pentru ca mergeam mai rau decat un betiv notoriu. Cand m-am dus in bucatarie si m-a vazut Izaya, a scapat o farfurie din mana spargandu-se in mici bucatele si tipand ca din gura de sarpe.

-Da buna si tie! am zis eu ironic

-Y-Yuki.....b-buna.....a zis el speriat. Ce ai patit?

-Am racit, nu e evident?

-Offfff.....ce bine ca doctorul Izaya este aici sa te ingrijeasca. spune luandu-si de Domnu stie unde un halat si un stetoscop

-Dupa ce ca sunt racit, mai vrei sa fiu si violat?

-Dar nu te violez.......inca...

-Poti sa-mi pui ceva sa mananc? Mor de foame! am zis eu asezandu-ma pe un scaun

-Ce vrei sa mananci?

-Orice.......doar sa fie comestibil!

-Hmmmm....cred ca am asa ceva. Lasa-ma sa caut!

Dupa ce am mancat ca un mic purcel si cat un purcel, m-am dus in dormitor pentru ca imi era somn. Dupa ce m-am trantit in pat, am dat drumul la televizor si schimbam plictisit canalele. M-am mai fatait vreo cateva minute pana cand mi s-a facut rau. Am tras o fuga pana la baie unde am vomat tot ceea ce mancasem. Tre sa merg sa-mi iau niste pastile. Dupa ce m-am intors de la baie, l-am vazut pe Izaya stand in pat si uitandu-se la stiri. Mie nu imi plac stirile.....mie imi plac desenele animate cu unicorni si pisici zburatoare. Mda....sunt cam copilaros....dati-ma in judecata pentru asta. In fine.....dupa ce m-am pus in pat, iar mi-a venit sa vomit asa ca am alergat iar pana la baie.....am facut asa de vreo 2-3 ori pana cand m-am plictisit si mi-am petrecut noaptea in baie. Daca voi credeati ca aratam rau ieri, sa ma fi vazut in aceasta dimineata. Aratam ca un adevarat om al pesterii. Stateam pe covorasul din baie, dormind cu capul pe bratul drept care era asezat pe closet. Ce bine ca am adormit in sfarsit.

*Izaya pov*

Lui Yuki chiar i-a fost rau aseara. Cand m-am dus sa vad ce face, l-am vazut dormind pe jos. L-am luat in stilul mireasa si l-am pus in pat. Are o fata de zici ca ar fi dormit in grajd.....ca tipul ala Merlin. Il stiti nu? Era slujitorul idiot dar glumet a lui Arthur. Lasand la oparte asta, ma intreb daca tre sa il duc la spital? Adica i-a fost foarte rau aseara. A vomitat toata noaptea. Daca e insarcinat? Nu mai radeti.....e posibil. Nu ati vazut filmul ala in care un tip era insarcinat? Nu? Offff.....mai lasati anime-urile astea si uitati-va si la filme. In fine, m-am imbracat si am fugit spre cea mai apropiata farmacie. I-am explicat farmacistei sintomele lui, dar i-am zis ca e fratele meu ceea ce si e, si aceasta mi-a dat o plasa de medicamente zicandu-mi: "Daca tot nu ii trece raceala, trebuie sa il duci la spital". Am plecat acasa, dar pe drum am vazut ceva ce mi-a miscat inima. Erau niste baieti de vreo 15-16 ani ce torturau un mic catelus. M-am dus spre ei luand catelul in mana si zicand:

-Sa va fie rusine! Sa bateti in asa hal o creatura mult mai mica decat voi si lipsita de aparare..... Sunteti niste monstrii fara inima!

-Ce vrei de la noi, tataie? a zis unul din ei, vrand sa para jmecher

-Tataie? Cred ca glumesti! Am doar 18 ani. Si va pot rupe in bataie! Spuneti-mi, de la ce scoala sunteti?

-Suntem de la Richwood. a zis tipul destept,

-Si ati auzit vreodata numele de Izaya Ochiru?

-Si ce legatura ai tu cu el? a zis batausul

-Voi chiar nu intelegeti, nu? Eu sunt Izaya. Acum, daca nu vreti sa ajungeti pe la urgente, intorceti-va din canalul din care ati iesit!

-Nu il credeti! Am auzit eu de tine, te-ai inmuiat! Nu mai poti lovi nici o musca. Pe el. a zis iar batausul

Dupa asta au inceput sa ma atace. Eu doar am oftat si am tinut catelul mai bine. M-am ferit de toti pumnii pe care i-am primit. Cand am fost destul de sigur ca au obosit, le-am dat doar cate un pumn si ei au cazut. Toti pareau speriati asa ca m-am intors cu spatele si am dat sa plec, dar am fost lovit cu o bata in cap. Bata s-a rupt in mii de bucati dar eu nu aveam nici o zgarietura pentru ca sunt un fel de super om. Mi-am intors privirea mea de demon spre cel care mi-a dat cu bata in cap. A fost suficienta doar o privire ca toti sa fuga din calea mea. Mi-am asezat mai bine catelul in mana si am plecat spre casa. Cand am ajuns, am vazut-o pe Arya stand pe canapea si uitandu-se la televizor. Parea sa fie mult mai bine. M-am dus si m-am asezat langa ea si am discutat despre operatie, uitand complet de Yuki. Sper ca nu mai are fata aia de insarcinat.

________________________________________________

Heeeeiii!!! Stiu.....de ce nu am mai postat la zi? Pai, uite o explicatie destul de buna: mi-am luat caine si tre sa ma plimb dupa el toata ziua si sa am grija sa nu-si faca nevoile in casa. Si pentru ca asta nu era de ajuns, mai am si o groaza de citit pentru niste fise la romana. Fmm profa! Oricum, nu stiu cand voi posta urmatorul capitol si ma gandeam sa va intreb: Cate capitole vreti sa mai fac? Eu as mai vrea vreo 2-3 dar depinde si de preferintele voastre. Va astept comentariile. Va pupa Jean! :P

Iubiti din intamplare (yaoi)Where stories live. Discover now