ısırık

648 51 77
                                    

Hıhıhıhıhıhı tanrım inanamıyorum. Hıhıhıhıhıhı harbiden oraya mı taşındı bu kız... bilgisayardan yeni tuttuğu dairenin adresine bakarken yine beni gülme tutmuştu. Tam burnumun dibinde. .. gülüşün korkunç umurumda mı... Naruto korkudan titreyen sesiyle " sasuke kes şunu en son böyle güldüğünde birileri canından olmuştu. " dedi. ona sırıtarak dönüp uykusuzluktan kızarmış gözlerine bakarak... " rahat ol bu sefer kimse ölmeyecek " dedim. Çenesini masaya dayadığı eline yaslayıp " heee öyle mi gece olanlar neydi peki " dedi. Gayet rahat bir şekilde koltuğa yaslanıp " orda Coşan ben değil sendin bi kere " dedim. O umursamaz bir şekilde omuzunu silkmekle yetinmişti.

Gece yurttan çıktıktan sonra shikamarunun bulduğu dosyalardan bu yurdun eski müdürü tarafından gizli bir genel ev olarak kullanıldığını öğrenmiştik... Bu şaşırılacak bir şey değil. Bu şehirde pislik çoktur. Çoğu kız yetimhanesinin o amaçla kullanıldığını biliyorduk. Ama bir sorun vardı. O yetimhanenin eski müdürü küçük kızlarıda satıyordu. Dün gece kaldığı çöplükte ufak bir ziyaret yapmıştık.

Duvara yapışıp düşen adam öksürerek yerden doğrulmaya çalıştı. Boynunda soğuk keskin metali boynunda hissedince yerinde donup kalmıştı. Hiç nefes almadan boynunu kılıcıyla hafifçe çizen adama baktığında titreyerek " siz benden ne istiyorsunuz " dedi. Sasuke ona bakıp hiç posizyonunu kaybetmezken naruto ise duvara yan yaslanmış kollarını önünde birleştirip onları izliyordu. Sasuke emreder bir sesle " bir kız hakkında bilgiye ihtiyacımız var " dedi. Adam yutkunarak " kim " dedi. Hiç bekletmeden " Haruno sakura " dedi. Adam kaşlarını çatarak " o küçük şıllık ve iki kaltak arkadaşı hakkında şu andaki müdürden de bilgi alabilirsin "sonra sinsi bir gülümseme sergileyip " dur yaa o cadaloz hiç bir şey söylemezki " dedi. Sasuke sırıtarak adama doğru eğilip yüzüne bakarak " bu yüzden sana geldik ya " dedi. Adam yutkunarak " on bir yaşındayken ona çok büyük bir talep oldu. Tabi bir kaç arkadaşınada " dedi. Naruto duyduklarından dolayı başından aşağı kaynar su dökülmüş gibi hissederken sasuke gözlerini iyice kırarak kılıcı adamın boynuna bastırıp kanatarak " devam et " dedi. Adam acıyı aldırmayarak sadist bir surat ifadesiyle " suratıma bak " diyerek suratındaki göz bandı ve bıçak izini vurguladı. Dişlerini gıcırdatarak " beyaz gözlü Hinata kaltağı onu gerçek bir kadın yapmak için büyük bir iyilik yapacağım sırasında kalem sokarak halletti " dediği an sağlam gözünden yediği kurşunla lafı yarıda kesilip yere yığıldı. Sasuke karşısında aniden geberen adama hiç umursamadan dik dik baktıktan sonra azarlayıcı bakışlarını narutoya bakıp " ne zaman dan beri birbirimizin kurban adaylarını öldürüyoruz " dedi. Naruto çok normal bir şey yapıyor gibi silahını kınına sokup " bu seferlik affet bir dahakine de sen benim kurban adayımı öldürürsün " dedi.

Biraz düşündükten sonra kendi bilgisayarıyla uğraşmakta olan narutoya yan gözle baktım. Sonra ayağa kalkıp arkasından onun ekranına göz attığımda beyaz gözlü bir kızın resimlerine göz attığını gördüm. Hadi yaa. .. Bunun sinir bozucu sessizliğinin sebebi bumuydu. Ciddi bir ses tonuyla " öldü sannettiğin kişi mi " diye sordum. Naruto birden arkasında seslendiğim için ürpererek arkasına dönüp " ne zaman farkkettin " dedi. Resme bakıp dudaklarımı büzerek " ichirakuya giderken kıllandım. Sonra ramenini yemeyip hamur yapınca emin oldum " dedim. Naruto bıkkın bir şekilde nefesini verip " hadi yaaa o kadar mı belli ettim " dedi. Gözlerimi ona dikerek " adamı öldürme sebebinde buydu değil mi " dediğimde sessiz kaldı.

Gülümseyerek yerime geri otururken sigara paketimi açıp içine baktığımda boş olduğunu fark edip yüzüm düştü. Ne ara bitirdim lan ben bunu... ayağa kalkıp sigara almaya bardan çıkmıştım. Markete vardığımda aodanın keyfinin yerinde olduğunu görmüştüm. Ellerim ceplerimde içeri girerek " Naber aoda " diye seslendim. Oda başını sallamakla yetinip. .. ne istediğimi anlayarak sigaralara yöneldi. Rahat bir şekilde " her zamanki orta siyahlardan iki tane ver " dedim. O sigaralarımı verirken arka raflardan ufak bir kıpırdanma oldu. Aodanın gürültücü müşterilerinden biri sanırım sonra " sakura şu temizlik malzemelerine ne dersin " diye bir ses gelince hemen oraya döndüm. Kaşlarımı çatarak " müşterilerin mi var " diye sordum. Aoda gayet keyifli bir şekilde " karşı daireye taşınan kızlar çok matraklar ama " dedi. Bunu duyduğumdan beri içimdeki puşt öküz gibi anırarak kahkaha atıyordu. Ne yani bu pwmbiş şimdi benden mi saklanıyordu. Saklanmak nasıl olurmuş göstereyim ona. .. sırıtarak sigaraların parasını ödeyip çıkmıştım.

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin