niye seninle uğraşıyorum ki

530 50 42
                                    

   arkadaşlar yorumlar beni tatmin etmiyor. Bunlara Çok önem veren bir insan olarak söylüyorum. Ben bu yorumlardan ilham alan bir insanım... Eğer bu kitabı gerçekten beğeniyorsanız.  Yazara biraz yardımcı oluuuuun . :'(

"  Agh başım ağrıyoooor. .. yorgunluktan bittiiiim. .. Karnım aaaaç ... ramen yemek istiyoruuuum. .." kendi kendime söylenirken kafama yastık atılmıştır ve ardından " kes sesini ve doğru düzgün uyu " diye ero sennin bana bağırdı. Oflayarak  sarıldığım yastığı bırakıp yatağımda sırt üstü döndüm.  ters bir şekilde yerde yatan moruğa bakıp " bu arada sormayı unuttum sen niye kendi evinde kalmıyorsun " diye sordum. Ters bir şekilde bana bakarak " ulan yavşak o kadar hırpaladıktan sonra şimdi mi geliyor aklına " diye sorunca. .. tehditkar bir şekilde ona bakıp bütün atarım la " pardon sorumu düzeltiyorum o vaziyette benim evimde ne halt ediyordun " diye tısladım. Birden bire yerinden doğrulup kem küm etmeye başlamıştı. Sanırım bir şeyler hoşuna gitmeyecek. Aha bu hatun bile anladı. Kesin sadece tek gecelik ilişkisini benim evimde yaşamak için gelmedi.

   Kaşlarımı çatıp yatağımda sürünerek ona doğru giderek " ne halt ettin lan sen " diye daha sert bir sesle konuştum. Ufak ufak tüymeye başlarken " yaptığım seks partisi yüzünden bir çok mafya evimi silahla taradı. Yeni bir yer bulana kadar burdayım " dediği an " ohaaa " diyerek apışıp kalmıştım. Ahahshahahahafaha ne oldu çok mu komik kesinlikle komik ah as hahaha yazara bak ya alay ediyor resmen... laaaaan şimdi bu moruk benimle mi kalacak. .. o odadan sıvışmaya çalışırken " ulaaaaaan " diye bağırarak onun üstüne uçmuştum. Sırtına atladığım da yapışarak kollarımı boynuma dolayıp " lan senden çektiğim nedir beee " diye  kulağının dibinde bağırdım. O ise çocukluğumda olduğu gibi sağa sola sallanıp duvarlara çarparak düşmemi sağlayarak " in lan sırtımdan öküz gibi oldun taşıyamıyorum seni " diye bağıroyordu. Koridorda beni indirmek için tepinirken en sonunda kollarımı elleriyle kavrayıp güreşçiler in yaptığı bir hareketle eğilip beni fırlatmıştı. Kemiklerimin kırıldığı nı hissediyordum.

   Pis moruk formundan bir şey kaybetmemiş. " ulan ero sennin formundan hiç bir şey kaybetmemişsin " dedim. Nefes nefese bana doğru gelip yere yanıma oturarak " bayağı büyümüşsün ama eskiden bu kadar agresif değildin " dedi. Kaşlarımı çatıp ona dik dik bakarak " niye acaba " dedim. Yarım ağız sırıtarak önüne bakarak " niye acaba " diye beni tekrarladı. Ona ters ters bakıp " niye bana geldin ki senin başka evlerinde var sonuçta " dedim. O ise başka yöne " yalnız olmak istemiyorum çünkü " dedi.  Yere bakarak somurtup birdenbire " hey naruto o kalleş baban gibi benden önce ölürsen ağzına sıçarım " dedi. Şu anda ben bir öküz tüm ve o da trendi. Öyle baktığım her halden belli heralde. .. daha çok çiftleşmekte olan bir timsah ve ayı görmüş gibi bakıyorsun. .. Bu daha da fena. .. çekinerek başımı eğerek " buda nerden çıktı " gerileyerek tırsmış bir şekilde " lan o bunakların özlem sendromunu yaşamıyorsun değil mi " diye sordum. Bana tip tip bakarak  " saçmalama öyle bir şey olması için daha otuz yılım var " dedi. Kaşlarımı çatarak " e ne bu duygusallık " diye çıkışırken bir kız çığlığı yükselmişti.

   Birbirimize bakarak " ne oluyor be " dedim. Ero sennin ise sesi dikkatli bir şekilde dinleyerek " hiç kuşku yok sabah uyandığında kendini yatakta çıplak bulan yada yatakta başka bir erkek bulan kız çığlığına benziyor " dedi. Ağzım açık ona bakıyordum. Oh hııım iyiymiş. Resmen tercüman oldun duygularıma. .. şaşkın bir şekilde " bayağı tecrübeli olmalısın " dedim. Omuzunu silkerek " yani " demezmi. .. ulan babam gibi namuslu tek eşli bir adam nasıl olduda bu herifin eseri oldu merak ediyorum. Ben bile bu herife ondan daha çok benziyorum yaa.... kendimi tutamayarak " babam harbiden senin oğlunmu " diye sordum. Çüüüüş sorulurmu lan bu ... napiyim merak ettim. Bana bakışın dan ne demek istediğimi kesin anlamış olmalıki. .. " tabikide benim oğlum elimde dört tane kapı gibi dna testi raporu var " hönk .... ouvvv apışıp kalmış bir şekilde ona bakalarak " rapor " diye sordum. Kaşlarını çatarak bana bakıp " lan gerizekalı baban gibi biri nasıl benden çıkar diye hiç düşünmedinmi sanıyorsun... benim de aklımdan geçti emin olmak için yaptırdım " dedi. Ulan ero sennin ahahahaha şu yaptığına bak yaa. .. alay la gülümsemeye devam ederek " peki niye dört tane " diye sordum. Omuzunu silkerek " emin olmak için  tane hastaneye yaptırdım " dedi. Kaşlarımı kaldırıp ona bakarak " söz bulamıyorum şu anda " dedim.

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin