önemli bir şey değil. ..

543 43 24
                                    

Hayatım da gördüğüm en düzenli eve gelmiştim. Sasuke kun içerden bana battaniye ve yastık getirirken evini inceliyordum. Tüm bir duvarı kaplayan bir Kitaplığı vardı. Onları incelerken " işte sana battaniye ve yastık koltuğu yatak haline getirmemi istermisin " diye seslenince ona dönüp " gerek yok bayağı geniş ve rahat görünüyor uyurum " dedim. Ha anlamadım koltuk , battaniye ne oluyor lan... ahh anlamadın değil mi. Evde tek başıma uyumak istemediğimi choji sana söylemiştim. O da bana burda kalabileceği mi söylemişti ama... bunu ben de beklemiyordum tabi... ne halt edecen şimdi bu herifin senin hakkında ilginç bir fikirleri yokmuydu. Öyleydi değil mi. .. Aklı başına geldi salağın... stresten sasuke denen herife dik dik bakmaya başlamıştım.

Bakışımı hissetmiş olmalıki bana dönüp " bir sorun mu var " diye sordu. Ben stres ve korkudan saçımla oynayıp etrafı inceleyerek " Yooo gayet iyiyim bir sorun yok " dedim. Tek kaşını kaldırıp bana doğru gelerek " emin misin " diye sordu. Yutkunarak " tabikide " diyerek bir adım geri çekilmiştim. Yamuk bir şekilde gülümseyip elleri cebinde başını dibime kadar girerek " bana hiç öyle gelmiyor korkudan mı yoksa bir beklentin mi var " diye sorunca geri geri koşarak duvara yapışıp alevler içinde yanarken " yok öyle bir şey , nerden çıkardın , saçmalama, senle ilgili planlarım yok " diye bağırırken.... ne diyorsun lan gerizekalı ne diyorum lan ben harbiden.

Sasuke ise şaşkın bir şekilde bana bakıyordu kesinlikle gülmemek için kendini zor tuttuğu her halinden belliydi. Yaklaşıp çenemi nazik bir şekilde kavrayarak gözlerini kısıp " o planlar neymiş öğrenebilir miyim " dedi. Kalbim deli gibi atıyordu. Yutkunarak kelimeler ağzımdan silah soruyla çıkarak " öyle bir şey yok" dedim. Gözlerini kısıp bana bakarken vücudum içimdeki tescilli kaltak tarafından ele geçiriliyor. Sorla aklımı ve mantığımı köreltiyordu. O kaltağın ağzını burnunu dağıtacağım. .. bu puşt ise rahat durmayıp elinin tersiyle yanağımı okşuyordu. Tüm tüylerim ürpermişti. Bana biraz daha yaklaşmıştı. Aramızdaki tek hava ikimizin aldığı nefesti. Fısıldayarak " benim senin hakkında ki planlarımı öğrenmek istermisin " diyerek diğer eliyle belimi kavrayıp başmarğı ile göbeğimdeki dövmeyi okşuyordu. Ne yapacak bana yaaa.. bekaretine veda et... ne ama böyle bir şey yapamam...

O sırada bir silah sesi duyup " geber pis moruk " diye bir ses duymuştuk. Yaşasın kurtuldum. Sasuke ise tchlamıştı.

Bir kaç dakika önce

Naruto bütün bu işlerin verdiği yorgunlukla hemen bir duş alıp yatağana gitmek istiyordu. Dairesine geldiğinde sağ elini ensesine getirip ovuyordu. Söylenircesine " offf bu ne yaa amegakureden daha yeni geldim hemen iş çıktı iyi mi " diyerek kapısını açıp direk kendi yatak odasına doğru gitti. Işığı açtığında karşısında gördüğü manzara karşısında donup kaldı. Çünkü yatağında beyaz uzun saçlı yaşlı bir adam çıplak bir şekilde yarı uzanmış elinde şarap kadehi karizma bir poz vermeye çalışarak " Angela mükemmel bir geceye hazır mısın " diye soruyor du. Naruto tek Gözü seyirerek belinden iki silahını çıkararak " ne halt ediyorsun lan sen burda ero sennin " diyerek silahlarını yaşlı adama doğru uzattı. Yaşlı adam narutoyu fark ettiğinde onun yaydığı kara auradan ürpererek " lan sen nerden çıktın " dedi. Naruto öfkeden delirerek " benim evim lan burası " diyerek silahını sıkmıştı. Jiraiya direk kaçarak yatağın arkasına saklanırken... yatağa doğru giderek " geber seni pis moruk " diye bağırdı.

Sasuke kun kılıcını alıp dışarı çıkarken stresli bir şekilde " ne oluyor dışarıda " diye sordu. Sasuke kun ise hiç cevap vermeden odadan çünkü çıkmıştı. Ardından " senin o çükünü kökünden kesip Hatim edeceğim seni " diye öfkeli bir ses duymuştum. Oha bunu söyleyecek kadar sinirlendiyse bayağı kötü bir şey olmuş olmalıydı. Ardından silah sesi daha gelince... saklanma ihtiyacıyla koltuğun arkasına saklanarak " ha siktir nereye düştüm lan ben " dedim. Ardından " seni soysuz torun bu malzeme nin senin varlığında ufak da olsa bir payı var " diye bir ses duyduğum da " kes sesini " eşliğinde bir kaç silah sesi daha gelmişti. Ne konuşuyor lan bunlar... sonra sasuke kunun " ne oluyor burda naruto niye gene dedeni öldürmek istiyorsun " diye sordu.

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin