ilk gece

735 27 38
                                    

  Naruto elinde bir şampanya şişesi diğer elinde iki kadehle kollarını iki yana açıp odaya giren hinatayı karşılıyordu. Hinata şaşkın bir şekilde narutoya bakarak " hayırdır " dedi. Naruto tatlı bir gülümsemeyle elindekileri masaya bırakarak " kumarda bu oteli kazandım onu kutlayacaz " dedi. Hinata inanamayarak narutoya doğru gelerek " nasıl " dedi. Naruto elini boş ver anlamında sallayarak " aman siktir et onu " dedi. Gelip hinatanın beline sarılıp boynuna uzun ıslak bir öpücük bıraktıktan sonra kızın yüzüne bakıp " şu an bizim beraber olacağımız ilk uzun gecemiz " diyerek dudaklarına uzun bir öpücük kondurdu. Sonra uzaklaşıp elinden tutup şampanya yı koyduğu masaya doğru getirerek neşeli bir şekilde  " o yüzden bunu kutlamalıyız " dedi. Hinata gülümseyerek narutonun şampanya açışını izlerken " daha küçük  şeyleri kutlamayı seviyorsun değil mi " diye sordu. Naruto bilmiş bir şekilde hinataya bakarak " bu insanlık için küçük bizim için büyük bir adım " diyerek şampanyayı patlatır.

Sakura banyodan çıkarken saçlarını baş  havlusuyla kuruluyordu. Üstünde  dizine kadar gelen bir tişört vardı. Odada hinatayı görmeyi beklerken karşısında sasukeyi görünce yerinde dona kaldı. Sasuke iki yataktan birinde uzanıyordu. Sakura sasukenin bugün kazandığı paraların karşılığını alacağını biliyordu ama bu kadar erken beklemiyordu. Sakura bıkkın bir şekilde elindeki havluyu diğer yatağa atarak "  her istediğini muhakkak alıyorsun değil mi " diye sordu. Sasuke ayağa kalkarak elleri cepte ağır adımlarla sakuraya doğru gelerek düşünür bir şekilde " öyle bir şey yok " kızın yüzüne bakarak " hala senin rızanı bekliyorum " dedi.

  Sakura bir aydır sasukeyi görmüyordu. Onun yüzüne bakınca onu çok özlediğini farketmişti. Parmaklarının ucuna yükselip sasukenin yüzünü iki elinin arasına alarak dudaklarını onun dudaklarına bastırmıştı. Sasuke başta bunu beklemediği için şaşırmıştı. sakura ise bu firsatla onun alt dudağını emiyordu. Sonra sakuranın dudaklarını büyük bir açlıkla öpmeye başlayarak kızın incecik beline sarılıp onu sırtı duvara gelene kadar sürüklemişti. Sakura o sırada sasukenin tişörtüne asılınca kızdan uzaklaşıp tek hamlede çıkarıp bir köşeye atmıştı. Sakura alt dudağını ısırarak sasukenin vücuduna bakıyordu. Sonra kızı havaya kaldırıp bacaklarını beline sarmasını sağlayarak kızla tamamen yüz yüze gelip bu sefer daha iştahla bir birlerini öpmeye başlamışlardı. Sakura ellerini sasukenin saçları arasında dolaştırırken sasukenin elleri kızın kalçalarındaydı.

   Boynunu daha rahat öpmek için kızın tişört ünü çıkarırken sakura aniden uzaklaşarak "  bir saniye " diyekti. Fakat çok gecti. Çünkü sakura sütyen giymiyordu. Sakura sadece üstünde külotla kaldığı için  kıpkırmızı olmuş bir şekilde sasuke ye bakıyordu. Sasuke ise haftalardır beklediği manzarayı bu kadar çabuk kavuşmasının şaşkınlığı içerisinde kızın göğüslerine bakıyordu. Sonra gülümseyerek sakuranın göğüslerinden birini avucunun içine alıp sıkarak kızın boynunu öpmeye başlamıştı. Sakura sasukenin göğsüne yaptığı baskıdan dolayı alt dudağını ısırıp tırnaklarını sasukenin omuzuna  geçiriyordu.

   Sasuke sakurayı duvardan uzaklaştırıp geri geri giderek biraz önce uzandığı yatağa oturmuştu. Sakurayı dizlerinin üzerinde kucağında olacak şekilde oturttuktan sonra yine kızın dudaklarını öpmeye başlamıştı. Iki eliyle kızın göğüslerini avuçlayıp başparmağı ile uçlarını okşuyordu. Elleriyle kızın göğüslerini talan ettikçe sakura tahrik oluyor ve dizlerinin üzerindedaha da yükselerek oda sasukenin dudaklarını talan ediyordu. Sasuke dudaklardan boyuna inip ordan da diliyle kızın göğüslerine doğru iniyordu. Sakura ellerini sasukenin saçları arasına sokup başını kendisine doğru bastırıyordu. Sasuke göğüs ucuna dilini hafifçe değdirdiğinde sakura tam uzaklaşacakken oğlan kızın belinden yakalayıp onu sırt üstü yatağa yatırmıştı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 13, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin