bu da neyin nesi

496 42 16
                                    

    Gözlerimi büyük bir zorlukla açmıştım. Hareket etmeye kalktığımda tüm eklemlerim ağrıyınca yatağa iyice gömülmüştüm. Arkamda da bir sicaklık hissetmiştim... sanırım yine Hinata nın yatağını işgal edip onla beraber uyudum gece .... sakura sen eve taşındın artık yurtta değilsin. . Ne demek yurtta değilim uyuduğum yatakta başka birinin olmasının en önemli sebebi bu bence .... arkanı dönüp bir bakarmısın. .. istemsiz bir şekilde arkama dönüp baktığımda uykum dakikasında açılmıştı. Buda ne lan Seksi cehennem zebanisiyle aynı yataktaydım.

   Kyaaaaaaaa

  Yataktan doğrularak yastığı kapıp kafasına vurarak " ne yapıyorsun lan sen burda " diye bağırarak yastığı kafasına kafasına vuruyordum. Yastıkla kafa kırmayı başaran ilk insansın Ben kendimi kaybedip sürekli ona vurduğum için kendimi kaybederken o çoktan yerinden doğrulup bileklerimi yakalayıp sırt üstü yatağa yapıştırması bir oldu.

   Burunlarımız neredeyse birbirine değmek üzereydi. Bana sinirden köpürmüş bakışlarla " ne halt ediyorsun sen " dedi. Tırsmıştım valla tırsmıştım ama o kadar kumarbaz la uğraşan ben bu kadar teslim olamam... son bir cesaret debelenerek " sen ne yapıyorsun asıl burda "  bacaklarımı kaldırıp kaldıracak ken... haaa ... ne oldu len ... daha ne olsun üstümde sadece tşörtüm ve külodum var. Daha da fazla debelenerek " ulaaaan sen ne halt ediyorsun " diyerek kafamı kaldırıp onun burnuna gömmüştüm.

   Ellerini yüzüne gömüp yatağa sırt üstü yığıldı. Herifin kafasını kırdın manyak... umurumda mı... şükürler olsun ki kocaman bir erkek tşörtü ydü. O yüzden don mon gözükmüyordu. Pantolonumu ararken birden belimi güçlü kolların sarmasını hissetmemle geriye çekilip sırtımın yatağa yapışması bir oldu. Yine çığlık atıp debelenerek ken koduğumun seksi puştu eliyle ağzımı kapatıp , diğer eliyle ellerimi kafamın üstünde kenetleyip, bacağınıda benim bacaklarımın  üstüne koyup hareket etmemi tamamen kesmişti. Gözlerini kısıp o mesafe yada ahlak kurallarını hiç önemsemeden bedenini bana yapıştırıp " şimdi söyle bana sabah sabah kafamın içine edip, burnumu kırmaya kalkmanın sebebini anlat " tehditkar bir bakışla " eğer mazeretin geçerli değilse kafanı koparırım yada geçerliyse " ağzımdaki elini çekip başparmağıyla dudağıma baskı yapıp aynı geçen seferki gibi alt dudağımın nemli iç kısmını okşayarak " seninle keyfimce oynayacağım " dedi.

   Bu ne seçenek lan... seksi psiko resmen her ikisinin de kendi menfaatine olan seçenekler sunuyor. Ne yapacam lan ben. .. lan her haltı bilen yazar bana fikir ver. Çığlık at... haa nasıl yani. .. gerizekalı basbayağı çığlık atacaksın böylelikle birileri sana yardıma gelecek. .. haaa iyimiş tamam yapıyorum. Derin bir nefes alıp tam çığlık atacakken ağzımda hissettiğim bir baskıyla başarısız olmuştum. Çünkü şu anda seksi psiko dudaklarımı gasp ediyordu. hareket etmeye kalkıp başımı çevirmek isterken buna izin vermemişti. Daha sert  ve acımasız öpmeye başlamıştı. Sanki sihnimi ele geçirmeye çalışmak için psikolojik işkence yapıyordu. Sonunda yenilip ağzımı açtığımda bir de ne olsun kitaplardaki o öpüşme anlarından birini yaşıyordum. Dilimi ağzıma sokup sanki kendi ağzının içinde hareket ediyormuş gibi dolaştırıyor ve benim dilimle oyuncakmış gibi oynuyordu. Yaaa biraz insaf yaa bu benim ilk öpücüğüm. Yediği yemekten memnun olmuş gibi keyifli mırıltılar çıkarırken ben ona çoktan kapıldığımı hissedip yenildiğimi kabul etmiştim. Çekinerek bende dilimi onun diline değdirirken sanki mümkün müş gibi yakalayıp emmeye başlamıştı.

   Yanaklarım alev gibi yanıyor ve gözlerim dolmaya başlamıştı. Olmaz yaa ben daha on yaşındayken o piç  kurularının bana dokunmalarına izin vermedim. Onu ne farkı varki. Oda benden faydalanmaya çalışan lanet olası bir erkek... Bu kadar kolay yenilemem dudaklarımdan uzaklaşıp tüy hareketlerle dudaklarıyla yanağımı okşayıp boynuma doğru inerken. ..  ellerimi bırakıp boştaki eliyle saten bacaklarımı okşarken diğer eliyle de sol göğsümü kavrayınca artık sınırıma geldiğimi farkettim. Sonunda özgür kalan ellerimle omuzlarından kavrayıp o deli gücümle sonunda itabilmiştim. Benden uzaklaşıp  bu ani tavrıma şaşırdığı her halinden belliydi. O doğrulup uzaklaşırken ben bacaklarımı kendime doğru çekerek çarşafı alıp sanki koruyucu bir kalkanmışçasına kendi mi örtmüştüm... şimdi farkettim ki deli ağlıyordum. Yüzümü çarşafın arkasında gizleyip gözyaşlarımı silmiştim. Lanet olsun çok utanç verici bir erkek yüzünden ağlamak oysa bir daha böyle bir şey yüzünden ağlamayacağıma dair kendi më söz vermiştim.

   O sırada " anlıyorum , tabi ya gayet doğal aslında bu " dediğini duydum. Çarşafın arkasından yüzümü gizlemeyi bırakıp ona baktığımda eli çenesinde kendi kendine beyin fırtınası yaptığı her halinden belliydi. Yataktan kalkıp odanın içindeki bir kapıya yönelerek " rahat ol oyunu erteledim. Dün gecede bir şey olmadı. " diyerek banyoya girmişti. Sadece arkasından bakmakla yetinmiştim. Bir saniye oyunu erteledim derken ne demek istedi. Yuh be duygusal durumdan ne kadar çabuk kurtuldun. Üzgünüm uzun süre depresif kalacak bir insan değilim. Her neyse hazır banyodayken hemen tüymem lazım. 

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin