sarı dul

433 35 17
                                    

   Sarışın şok içinde telefonundaki mesajı belkide yüzüncü kez okuyordu. Sonunda şoktan öfkeye doğru ateşli bir geçiş yaparak " ne demek tam karşımda lan " diye bağırarak telefonu bir kenara atıp dolabına yönelerek bir kot pantolon ve mor renginde bir hırka çıkardı.

  Uzun zaman oldu değil mi. .. şu anda giyinmekte olan sarışın kızın kim olduğunu biliyorsunuzdur. Kendisi ino yamanaka ve bugün o anlatıyor. İnoooo Söz sende...

    Hiç umursamadan " ulan sakura yine başını nasıl belaya soktuysan "  diye söylenmeye devam ediyordu.

İnoooo sen anlatacaksın hadi...

   İno şaşkın bir şekilde etrafına bakarak "  bu sesde ne " diye kaşlarını çatıp etrafına bakarken. ..

   Vayy be bu diyaloğu yaşamayalı baya olmuş gibi hissediyorum. Olayları sen anlatacaksın İno ...

   Ino gözlerini devirip ellerini beline koyarak " bunu ben yapacaksam sen ne işe yaşayacaksın peki " diye sordu. Giyinmeye geri dönerek " işim var başka kapıya " dedi.

   Seeen bana haaaaa. .. ulaaaan ben senin. .. ino şok içerisinde " heee ne oluyor be " derken....

On dakika sonra ino yamanaka

   O da neydi öyle beee. .. tüylerim hala diken diken di. Tanrı aşkına ne oldu gerçekten öyle... abartmayı kes de anlat hadi... offf tamam be...

   Yolda yürürken en yakın taksi durağına doğru gidiyordum. O gerizekalı nasıl becerdiyse yine başını belaya sokmuştu. Nerden biliyorsun. Harbi mi bu yazar? Tabikide belada çünkü herif bir katil sakuranın başına her şey gelebilir. Endişeden kalbim daralmaya başlayıp soğuk terler dökmeye başlamıştım.  yaa sakura yı bağlayıp ona insanlık dışı işkenceler yaparsa ondan sonra da tecavüz edip tüm ihtiyacını giderdikten sonra onu öldürüp bir bez parçası gibi çöpe atarsa... yavaşşşş. ... ellerimi başıma getirip deli gibi çekerek " ahhh ne yapacağım ben " diye bağırdım. Sakin ol şampiyon. ..

    Derin nefesler alıp olumlu şeyler düşünmeye başlamıştım. Tabi yaaa... Bizim sakura güçsüz bir kız değil ki. .. sonuçta o bizim yurdun bir  numaralı arızalarından biri... büyük ihtimal o herif ona saldırmaya yeltendiğinde bizimkisi onun kasıklarına tekmeyi basıp aletini sonsuza kadar susturup bu fırsattan istifade edip, boğazını doğramış olabilir. Senin olumlu  bakış açın böyle mi oluyor. En olumlu böyle olur. Herifle oturup çay içeceğini hiç sanmıyorum. Çünkü Erkekler kendilerini en güçlü sanneden bencil, aşağılık, şehvet düşkünü, duygusuz sürüngenlerdir. Inan bana onların ne halt olduğunu çok küçükken en acı şekilde anladım. Bu kanıyla da onları en küçük düşürecek şekilde kandırıp istediğimi aldıktan sonra işlerini çok büyük bir zevkle bitiriyorum. Eveeeet sarı dul ünvanın bayağı ünlü hıh beni o her erkeğe veren örümcekle karşılaştırma. .. ben gösteripde vermeyenlerdenim. Haaa yani sürtük olduğunu kabul ediyorsun. Ne sürtüklüğümü gördün lan...

   Orta yaşlardaki adam koltuğa yığılırken üstünde kırmızı sütyen, ekoseli eteği ve Diz üstü çorapları olan sarışın kızın üstüne yavaşça tırmanışının etkisinde " ino chan böyle becerilerin olduğunu bilmiyordum " dedi. İno damın üstüne ata biner gibi oturup gömleğinin düğmelerini açarken " heeeh bu daha hiç bir şey " çekici bir şekilde dudaklarını yalayıp adamın kulağına doğru eğilerek buz gibi bir sesle " hele arkadaşıma yaptıklarından sonra " dedi. Adam bunu duyduğunda şaşkın bir şekilde " heh " derken kasıklarında hissettiği acıyla tam çığlık atacakken  ino ani bir refleks ile ağzını kapatıp adamın cinsel organını bıçakla kökünden  keserken gözlerinin içine sadist bir şekilde bakarak " onun ırzına girerken de böyle ağzını kapatmışmıydın " adam ağlamaya başlarken çok büyük bir zevkle yanakları kızarıp gülerek " o ağlarken de böyle zevk almışmıydın " diyerek tamamen kesip atmıştı. İno adamın ağzındaki elini çekerken adam tam çığlık atacakken... ino çok soğuk bir şekilde adamın gırtlağını kesip onun sonsuza kadar susmasını sağlamıştı.

   Heh bundan dolayı bana sürtük diyorsan hiç umurumda değil. O an hissettiğim zevki hatırlayarak vücudum ürperip yanaklarım kızararak " yine olsa çok büyük bir zevkle yaparım " dedim. Taksi durağına geldiğimde hemen bir tanesine atlayıp adresi vermiştim. Parmaklarımla kotuma vurup ritim tutarken içimden umutsuzca ne olur bir şey olmasın diye dua ediyordum. Bizim evin olduğu sokağa geldiğimizde camdan bakarken saiyi gördüm. Motosikletinde kaskını çıkarıp saçları özgürlüğünü kazanmasının zevinciyle etrafta dans  edişi niyeyse kalbimi hızlandırmıştı. Tam yanından geçip giderken gözlerim hala onun üstündeydi. Birden ne yaptığımı farkedip kafamı iki yana deli gibi salladım. Taksi şöförü endişeli bir ses tonuyla " hanımefendi iyimisiniz " diye sorunca bir hışımla adama dönüp agresif bir şekilde " sen işine bak " dedim. Şöför ürkerek hemen önüne dönmüştü. Bizim evi görünce " dur burda ineceğim " deyip ücreti ödeyip hemen arabadan inip binaya doğru gidiyordum.

   Merdivenleri koşarak çıkarken nefesim kesilmişti. Bizim kata vardığımda resmen çiğerlerim yanıyordu. Dizlerimin üzerine eğilip derin derin nefesler alıp ciğerlerimi sakinleştirmeye çalışırken birden bizim evden tuhaf sesler duydum. Sanırım değil mi. Bilemiycem. Hemen kapıya doğru koşup deli gibi yumruklamaya başladım. Diğer taraftan tekmeler atıp " ulan sakura öldünmü kaldın mı çabuk aç şu kapıyı " diye bağırırken .... birden güçlü bir kol belimi sarıp
, bir el ağzımı kapatınca dehşet içerisinde belimdeki koldan kurtulmaya çalıştım. Fakat nafile bana çok güçlü sarılmıştı. Ayaklarımı yerden kesip beni merdivenlerden yukarı çıkarken ağzımdaki elinden kurtulmaya çalışırken kulağımda sıcak bir nefes hissederken " sessiz ol sana hiç bir şey yapmayacağım " dediğini duyduğum da ürpermiştim. Ulan ne ara gördü bu beni hızla merdivenleri çıkarken dediklerini tekrar dülününce yeniden çırpınmaya başladım. O sırada sakuranın " ino " diye seslenişini  duyunca yeniden sainin kollarından kurtulmaya çalışıyordum.

   Birden sırtım sert bir şekilde duvara çarpıp ellerim başımın üzerinde birleştirilmişti. Ağzım özgür olduğu için hala bana seslenmekte olan sakuraya tam cevap verecekken birden sert dudaklar resmen lafı ağzıma tıkamıştı. N-n-ne bu herif şu anda beni öpüyor. Çenemi kapamak için resmen beni öptü. Ulan ben istemeden hiç bir erkek öpemez. Fakat bu lanet herif hiç umursamıyordu. Birden bire benden uzaklaşıp yüzüme baktı. Zarif bir şekilde Çenemi kavrayarak " şimdi benimle hemen tavan arasına geliyorsun " dedi.

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin