Kεφαλαιο 2

12.1K 570 14
                                    

Καλλιρροη

Ντρινννν Ντριννν

Ουφφφ παλι χτυπαει το ξυπνητηρι και πρεπει να σηκωθωωω γαμωτοο...δεν γινεται να κανουν τις σχολες μετα τις 12;

Η: "Αντε ρε Καλλιρροη θα αργησουμε μια ωρα κανεις για να σηκωθεις!"

Κ: "Τωρα ρε Ηλεκτρα πως κανεις ετσι;"

Το να συγκατοικεις με την κολλητη σου ειναι φοβερο αλλα αν η κολλητη σου ειναι η Ηλεκτρα που σηκωνεται χαραματα οτι ωρα και να κοιμηθει τοτε σκουρα τα πραγματα, παρ'ολα αυτα εγω την αγαπαω πολυ! Σηκωθηκα απο το κρεβατι, επλυνα το προσωπο μου και τα δοντια μου, χτενιστηκα, πηγα στο δωματιο μου διαλεξα ενα απλο μαυρο κολαν και μια φαρδια ασπρη μπλουζα εβαλα τα superstar μου πηρα την τσαντα πλατης μου και το λαπτοπ μου και πηγα στο σαλονι οπου βρηκα την Ηλεκτρα ντυμενη στην τριχα να κοιταζει κατι στο κινητο της.

Κ: "Καλα βρε κοριτσι μου ποτε τα προλαβαινεις ολα βρισκεις συνολακι, βαφεσαι, φτιαχνεις μαλλι και με περιμενεις κι ολας; Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την περιπτωση σου"ειπα γελωντας

Η: "Μυστικοο αντε προχωρα τωραα γιατι θα αργησουμε και σημερα εχουμε Καλογεροπουλο δεν αντεχεται που δεν αντεχεται αν αργησουμε θα αρχισει παλι εκεινα τα δικα του!"

Μπηκαμε στο αυτοκινητο μου ενα mini cooper κοκκινο και πηγαμε στο πανεπιστημιο φτασαμε την ωρα που εμπαινε ο Καλογεροπουλος και παλι καλα δεν μας ειπε τιποτα!

 Επειτα απο δυο βαρετες ωρες μαθηματος μαζι του τελειωσε το βασανηστηριο του! Στο τελος βεβαια μας ανεθεσε να προσπαθησουμε να βρουμε πληροφοριες για να κανουμε μια εργασια για ποδοσφαιριστες ειτε ελληνες ειτε ξενους αλλα μας συμβουλεψε οτι για τους ελληνες θα βρισκαμε περισσοτερες πληροφοριες και μας εδωσε διορια 2 εβδομαδων ηταν αρκετος χρονος οποτε δεν αγχωθηκα ιδιαιτερα. Το θεμα μου αρεσε παρα πολυ γιατι απο μικρη πηγαινα με τον μπαμπα μου και τον αδερφο μου στο γηπεδο και αυτη την συνηθεια την εχω ακομη! Και οταν βρω χρονο και εισητηρια δεν χανω αγωνα της ομαδαρας μου του ΠΑΟΚ! Ομως επρεπε να διαλεξω εναν παικτη και μου ηταν αρκετα δυσκολο να διαλεξω γιατι ολοι εναι φοβεροι και δεν μπορω να ξεχωρισω κανεναν. Το ειχα βαλει στοχο η εργασια μου να ειναι φοβερη γιατι ο Καλογεροπουλος ολες μου τις εργασιες τις εβρισκε βαρετες και ανουσιες αυτη τη φορα η εργασια μου θα ηταν η καλυτερη που εχει διαβασει ποτε απο φοιτητη.

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα