Κεφαλαιο 16

7.2K 412 7
                                    

ΟΡΕΣΤΗΣ

Η εβδομαδα κυλισε γρηγορα βγηκα δυο φορες με την Καλλιρροη, καθε μερα προπονησεις αυτο ηταν το προγραμμα ειχε ερθει η μερα του αγωνα ειχαμε προετοιμαστει πολυ καλα αλλα ειχαμε δει τον πορηγουμενο αγωνα της ΑΕΚ και ηταν αρκετα καλα προετοιμασμενοι ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η εβδομαδα κυλισε γρηγορα βγηκα δυο φορες με την Καλλιρροη, καθε μερα προπονησεις αυτο ηταν το προγραμμα ειχε ερθει η μερα του αγωνα ειχαμε προετοιμαστει πολυ καλα αλλα ειχαμε δει τον πορηγουμενο αγωνα της ΑΕΚ και ηταν αρκετα καλα προετοιμασμενοι και εκεινοι.

Ο αγωνας ειχε αρχισει παιζαμε αρκατα καλα και εμεις και οι αλλοι το πρωτο ημιχρονο ειχε τελειωσει χωρις να μπει κανενα γκολ αρχισε το δευτερο ημιχρονο και γυρω στο 60 ο Οδυσσεας καταφερε να βαλει γκολ και να προηγηθουμε τρεξαμε ολοι πανω στον Οδυσσεα και αρχισαμε να πανηγυριζουμε παρολο που ειχαμε βαλει γκολ δεν σταμτησαμε την προσπαθεια σε λιγοτερο απο πεντε λεπτα καταφερα να σκοραρω κι εγω και μολις το εβαλα γυρισα κοιταξα την Καλλιρροη και της εκανα νοημα οτι της το αφιερωνω την ειδα να μου χαμογελαει και να πανηγυριζει το παιχνιδι συνεχιστηκε αλλα κανεις δεν εβαλε γκολ ο αγωνας τελειωσε και η νικη ηταν δικη μας. Μπηκαμε στα αποδυτηρια και αρχισαμε να πανηγυριζουμε οπως καναμε καθε φορα που κερδιζαμε μετα εκανα μπανιο εκει εβαλα φορμες και πηγα μαζι με τον Οδυσσεα να βρω την Καλλιρροη και εκεινος αν μπορεσει να μιλησει  με την κολλητη της μολις της εντοπισαμε δεν προλαβαμε να πλησιασουμε γιατι ηταν μαζεμενοι καποιοι που ηθελαν να βγουν φωτογραφια μαζι μας μολις ξεμπερδεψα την ειδα να πλησιαζει και να με ρωταει αν μπορουμε να βγουμε φωτογραφια εγω γελασα και πηρα το κινητο της και εβγαλα μια φωτογραφια την ειδα να κοιταει καπου γυρισα να δω κι εγω και ειδα τον Οδυσσεα να μιλαει με την φιλη της μπραβο τον μπαγασα τα καταφερε τελικα την ακουσα να λεει οτι τελικα καταφερε η κολλητη της να μιλησει με τον Οδυσσεα την ρωτησα τι ειπε και μετα της ειπα οτι και ο Οδυσσεας ηθελε να της μιλησει αλλα της ειπα τι δεν θα μιλαμε τωρα γι αυτα και την επιασα και αρχισα να την φιλαω μολις ακουσα κατι σφυριγματα τη αφησα καταλαβα οτι ντραπηκε και την πηρα αγκαλια εκεινη την ωρα εβγαινε ο coach και με πειραξε λεγοντας μου με το μαλακο καταλαβα οτι ντραπηκε περισσοτερο.

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now