Κεφαλαιο 33

5.1K 336 26
                                    

ΚΑΛΛΙΡΟΗ

Ελειπε 1 μηνα και εγω ειχα την αισθηση οτι λειπει πανω απο μισο χρονο. Μιλουσαμε καθημερινα και μου ελεγε τα νεα του ακουγοταν πολυ ενθουσιασμενος, η ομαδα ηταν φοβερη και οι συμπαικτες του τον δεχθηκαν αμεσως, χαιρομουν γι αυτον ηταν ονειρο του να παιξει στο εξωτερικο και επιτελους πραγματοποιηθηκε δεν επρεπε να πεταξει στα σκουπιδια αυτη την ευκαιρια.

Εγω ολες αυτες τι μερες ημουν σπιτι σχολη, σχολη σπιτι και μια φορα βγηκα με τα παιδια για καφε γιατι ηταν η αληθεια οτι τους ειχα παραμελισει βεβαια εκει ηταν και ο Γιαννης και δεν εχασε ευκαιρια να σταξει χολη.

"πως περναει το αγορακι σου στην Ιταλια Καλλιρροη;"με ρωτησε με ενα υφος γεματο ειρωνεια

"να μην σε νοιαζει" του ειπα επιθετικα

"σε παρατησε και εχεις νευρακια;"

"λες μαλακιες γαμωτο σκασεε"

"η μαλλον σε εχει εδω εσενα και εκεινος κανεις την ζωουλα του;" δεν αντεξα του εριξα ενα χαστουκι και εφυγα

Παρολο που ηξερα οτι ολα αυτα ηταν αηδιες και φυσικα δεν ισχυαν, εγω ζηλεψα δεν ξερω τον λογο αλλα ζηλεψα πολυ ισως εφταιγε και το οτι ειναι ποδοσφαιριστης σιγουρα θα τον πλησιαζουν πολλες, τετοια σκεφτομουν και εχανα τον ελεγχο ομως ο Ορεστης δεν ειχε δωσει τετοιο δικαιωμα και δεν πρεπει να τον αμφισβητω, ουτως η αλλως ο Γιαννης παντα προσπαθει να με κανει να νιωσω χαλια εχε χαρει που οι αλλοι τον συμπαθουν και δεν μπορω να πω κατι.

Η ωρα ηταν 4 και ημουν σιγουρη πως θα μου εκανε κληση ο Ορεστης ναι πλεον μιλουσαμε και με ωρες γιατι ειχε καθε μερα προπονησεις και δεν προλαβαινε, ηθελε να ειναι ετοιμος για τον αυριανο αγωνα. Δεν επεσα εξω μου εκανε βιντεο κληση και αμεσως την αποδεχτηκα και στην οθονη μου εμφανιστηκε ο Ορεστης, μολις τον ειδα χαμογελασα

"γεια σου αγαπη μου ομορφη" ειπε και το χαμογελο μου εγινε ακομα πιο πλατυ

"μωρο μου τι κανεις;"

"οπως τα ξερεις προπονησεις, σπιτι, καμια βολτα με τα παιδια της ομαδας τιποτα το σπουδαιο βεβαια αν ησουν εδω..."

"αν ημουν εκει δεν θα το κουνουσαμε απο το σπιτι" του ειπα και αρχισε να χασκογελαει

"εσυ πως τα περνας;"

"σπιτι σχολη, σχολη σπιτι, κανενα καφε και ο Οδυσσεας που ερχεται που και που"

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now