Κεφαλαιο 40

5.6K 357 25
                                    

ΟΡΕΣΤΗΣ

Στην Ιταλια βρισκομαι ηδη δυο μηνες με τα παιδια της ομαδας εχω δεθει παρα πολυ και καθε μερα βγαινουμε εξω φυσικα απο διπλα μας δεν λειπουν και καυτες Ιταλιδες. Μπορει καθε μερα να βγαινω αλλα στις προπονησεις και τους αγωνες ειμαι πλεον συγκεντρωμενος και σκοραρω καθε φορα. Τωρα θα μου πειτε οτι περναω μια φοβερη ζωη αφου βγαινω καθε μερα εξω με διαφορετικη γκομενα και σκοραρω στους αγωνες αλλα δεν ειναι κατι που με ευχαριστει βεβαια οταν στους αγωνες βαζω γκολ χαιρομαι αλλα ποτε δεν ειναι η Καλλιρροη στις κερκιδες να με δει η τουλαχιστον να με δει απο την τηλεοραση και να μου στειλει μηνυμα οτι ειμαι καταπληκτικος.

Το μονο που ξερω για εκεινη ειναι τοι διαβαζει για την σχολη και οτι δεν βγαινει απο το σπιτι παρα μονο για να παει στην σχολη. Στεναχωριομουν για εκεινη αλλα το επαιζα αδιαφορος ο Οδυσσεας πρεπει να με ειχε καταλαβει αλλα εγω εκανα τον κινεζο χωρις να φαινεται οτι δινω αρκετη σημασια σε οτι ελεγε σχετικα με την Καλλιρροη.

Σημερα ως συνηθως θα βγαιναμε σε ενα κλαμπ που ειχε γινει το στεκι μας τρεις φορες την εβδομαδα ημασταν εκει, μονιμοι πελατες. Ειχαμε πει πως αποψε θα ημασταν αντροπαρεα αλλα τελικα στην πορεια μας πλησιασε μια παρεα κοριτσιων που μας ειπαν οτι ειναι μοντελα οτι και να ηταν δεν μας πολυ ενοιαζε. Ο Παμπλο μας συγκεντρωσε για μια φωτογραφια και μια ξανθια βρηκε την ευκαιρια και με αγκαλιασε δεν με πολυ ενοιαζε κι ολας να πω την αληθεια. Στην αρχη του ειπα να μην με προσθεσει γιατι ειχα φιλη την Καλλιρροη αλλα λογικα θα με διεγραψε οποτε τελικα με προσθεσε. Με την ξανθια τελικα δεν εγινε τιποτα γιατι ενω μιλουσαμε μου ελεγε κατι μαλακιες για σχεσεις και οτι δεν κανει απλο σεξ ολες το ιδιο λενε απλα δεν ειχα ορεξη να με κυνηγαει λεγοντας πως εχουμε σχεση και αλλες τετοιες μαλακιες που κανουν αρκετες.

Σημερα ειναι Πρασκευη και αγωνα εχουμε την Κυριακη μετα την Κυριακη το Ιταλικο πρωταθλημα κανει μια εβδομαδα παυση και εμεις θα εχουμε αδεια σκεφτομαι να παω λιγες μερες στην μανα μου και μετα λιγο στην Θεσσαλονικη να δω τον Οδυσσεα και τα παιδια της ομαδας που μιλαμε μεσω Facebook μονο.

Ετσι και εγινε την Δευτερα το πρωι ημουν στο αεροπλανο για Θεσσαλονικη. Οι μονοι που ηξεραν οτι ερχομουν ηταν οι γονεις μου και η Χριστινα που θα ερχοταν να με παρουν απο το αεροδρομιο και θα καθοταν κανα δυο μερες στην Θεσσαλονικη.

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now