Κεφαλαιο 4

8K 513 15
                                    

Καλλιρροη

Μπηκαμε στο αυτοκινητο μου και κατευθηνθηκαμε προς το κεντρο γιατι θα πηγαιναμε στο "DOGS CLUB" βρηκαμε μετα απο πολυ ωρα παρκινκ και ευτυχως ηταν αρκετα κοντα στο κλαμπ. Οταν μπηκαμε στο μαγαζι νιωσαμε τα περισσοτερα αντρικα βλεματα πανω μας αλλα δεν δωσαμε καθολου σημασια και ψαχναμε καποια παιδια απο την σχολη πρωτη τους εντοπισα εγω και τραβηξα την Ηλεκτρα προς το μερος τους οταν φτασαμε βγαλαμε τα δερματινα μας καιπηγα να παρω ποτο για μενα και την Ηλεκτρα πλησιασα τη μπαρα.

"μια στολι λεμονι και μια στολι βυσσινο"του ειπα 

"τωρα κουκλα" δεν σχολιασα το κουκλα απλα τον κοιταξα λιγο αγρια

Μου εδωσε τα ποτα και πηγα να πληρωσω 

"κουκλα κερασμενα απο εμενα οπως και το τηλεφωνο μου"μπορει να ηταν κουκλος αλλα μου σπανε τα νευρα τα ψωνια

"φιλε ποσο κανουν να σε πληρωσω να τελειωνουμε"

"κερασμενα απο εμενα"

"οκκ" και πηρα τα ποτα να φυγω αλλα δεν προλαβω γιατι μου κρατησε το χερι 

"κοπελια το τηλεφωνο δεν πηρες"

Επειδη εκνευριστηκα το πηρα γιατι δεν ειχα ορεξη για να μαλωσω και εφυγα με προορισμο το τραπεζι μας. Μιλουσαμε με τα παιδια οσο μπορουσαμε απο την μουσικη και σε καποια φαση μου λεει ο Δημητρης ο κολλητος μου 

"ρε Καλλιρροη θα πας αυριο στον αγωνα;"

"ποιον αγωνα μωρε αφου η σεζον δεν αρχισε ακομα"

"αυριο ειναι ο πρωτος αγωνας της σεζον για τον ΠΑΟΚ"

"πλακα κανεις;δεν κοιταξα καθολου το προγραμμα γιατι νομιζα την αλλη εβδομαδα αρχιζουν..."

"εγω θα παω και αν θες μπορω να σου βρω εισιτηριο"

"φυσικα και θα ερθω τι ωρα παιζουν;"

"8 ειναι αγωνας"

"προλαβαινουμε ανετα στα μπουζουκια θα παμε κατα τις 12-1 οποτε τελεια!"

Δεν θυμωμουν καθολου για το αγωνα αλλα παλι καλα το ειπε ο Δημητρης. Μετα αρχισαν να μπαινουν ελληνικα τραγουδια και εμεις αρχισαμε να λικνιζομαστε στο ρυθμο τους ωσπου περασε η ωρα ηταν περιπου 5 οταν αποφασισαμε να φυγουμε αλλα για αυριο δεν ειχα κατι κανονισμενο οποτε θα κοιμομουν μεχρι το μεσημερι θα εβαζα και το κινητο στο αθορυβο γιατι η μανα μου σιγουρα θα επαιρνε τηλεφωνο. Κατευθηνθηκαμε προς το αυτοκινητο αν και ηπια 5 ποτα περιπου δεν αισθανομουν ζαλισμενη και μπορουσα να οδηγησω μετα απο κανενα 10λεπτο φτασαμε στο σπιτι μπηκαμε μεσα και εβαλα κατευθειαν τις γοβες μου μετα ξεντυθηκα και ξεβαφτηκα και ημουν ετοιμη για υπνο αφου μιλησαμε λιγακι με την Ηλεκτρα πεσαμε και οι δυο ξερες για υπνο.

Την αλλη μερα οταν ανοιξα τα ματια μου ηταν περιπου 2 η ωρα, σηκωθηκα και πηγα στο μπανιο αφου επλυνα το προσωπο και τα δοντια μου πηγα στη κουζινα και αναζητησα την Ηλεκτρα αλλα δεν ηταν ουτε στην κουζινα ουτε στο σαλονι...Κοιμοταν πρωτη φορα ξυπνησα πιο μπροστα απο εκεινη και ενιωσα περηφανη χωρις λογο εφτιαξα εναν καφε πηρα το λαπτοπ μου απο το δωματιο και καθισα στο σαλονι βλεποντας λιγη τηλεοραση σερφαροντας στο ιντερνετ και πινοντας απο τον καφε μου. Μιλησα λιγο με τα παιδια της παρεας συννενοηθηκαμε για το βραδυ μετα εστειλα μηνυμα στο Δημητρη για τον αγωνα και κανονισαμε να περασει να με παρει.Μετα πηρα τηλεφωνο την μαμα μου γιατι με ειχε κανει πανω απο 10 κλησεις μιλησαμε λιγο με ρωτησε πως πηγαινει ησχολη και μου ειπε οτι της ελειψα και ποτε θα ξανα ανεβω στην Αλεξανδρουπολη να τους δω και να μην κανω σαν τον αδερφο μου και αλλες βλακειες μιλησαμε λιγο ακομα και το κλεισαμε εκεινη την ωρα σηκωθηκε η Ηλεκτρα και φαινοταν αρκετα κουρασμενη και πηγα της εκανα καφε αφου ειμαι πολυ καλο κοριτσι και αφου συνηλθε της ειπα για τον αγωνα αλλα δεν ηθελε να ερθει επειδη ηθελε να ειναι ξεκουραστη για το βραδυ καναμε κατι να φαμε και βαλαμε να δουμε μια ταινια μεχρι να ερθει η ωρα να ετοιμαστω για το γηπεδο.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Λιγο πιο μικρο αυτη τη φορα απλα ηθελα αυριο να γραψω τον αγωνα και απο τις δυο πλευρες επρεπε να γραψω σημερα ενα μικρο κεφαλαιο!!

Καληνυχταααα...!!! :*

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz