Κεφαλαιο 20

6.3K 355 2
                                    

ΟΡΕΣΤΗΣ

Εκλεισα το τηλεφωνο και σκεφτομουν αυτα που μου ειπε η Καλλιρροη, ειμαι σιγουρος οτι κατι την απασχολουσε μπορει να μην τα εχουμε καιρο αλλα δυο μηνες δεν ειναι λιγοι.

"τι εγινε ρε φιλε απο την ωρα που εκλεισες το τηλεφωνο ολο σκεφτεσαι"

"τιποτα ρε αλλα η Καλλιρροη δεν μου ακουστηκε καλα..."

"θες να ρωτησω την Ηλεκτρα;"

"οχι ασε οταν γυρισουμε θα μαθω τωρα στο μυαλο μας πρεπει να ειναι ο αγωνας"

"καλα ρε φιλε!αντε να κοιμηθουμε γιατι αυριο ειναι αγωνας και δεν βλεπω την ωρα να τελειωσουμε και να γυρισουμε για να δω τι εχει γινει"

Την επομενη μερα ξυπνησαμε νωρις, οχι βεβαια οτι κοιμηθηκα και καθολου αλλα ενταξει καναμε ζεσταμα και περιμεναμε να αρχισει ο αγωνας. Στον αγωνα δεν ημουν καθολου συγκεντρωμενος ειδικα στο πρωτο ημιχρονο αλλα ευτυχως η ομαδα ηταν καλα προετοιμασμενοι και κερδισαμε, μπηκαμε στα αποδυτηρια καναμε ντουζ και μετα ανεβηκαμε στο λεωφορειο για την επιστροφη. Λογικα μεχρι το βραδυ θα ειμαστε Θεσσαλονικη γι αυτο αγωνας ηταν μεσημερι.

Οταν επεστρεψα σπιτι η ωρα ηταν 11 περιπου, εκανα ενα ντουζ και επεσα να κοιμηθω.Αυριο ειχα σκοπο να παω να βρω την Καλλιρροη για να δω τι εχει συμβει.Ξυπνησα απο ενα χτυπημα στην πορτα και πηγα να δω ποιος ειναι, δεν ηταν κανεις αλλα στο χαλακι της εισοδου ειχε εναν φακελο που εγραφε απ' εξω το ονομα μου. Πηρα τον φακελο και καθισα στον καναπε τον ανοιξα και ειδα κατι που δεν περιμενα, ηταν φωτογραφιες της Καλλιρροης με εναν τυπο και να ειναι πολυ κοντα δεν φαινοταν να φιλιουνται αλλα ηταν παρα πολυ κοντα ετοιμη να φιληθουν, στην επομενη ο τυπος της κρατουσε το χερι και στην τελευταια αυτος της ελεγε κατι στο αυτι, η ημερομηνια ηταν η προχθεσινη, η μερα που μιλησαμε και δεν ηταν καλα. Ωστε γι αυτο τα μισολογα; Τελικα ολες ιδιες ειναι ρε πουστη μου, βρηκε την ευκαιρια για το επομενο θυμα εκτος και αν τον ειχε παραλληλα με εμενα.Μεσα στον φακελο υπηρχε ενα σημειωμα

ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ!

Ημουν σαν  ταυρος εν υαλοπωλειο δεν ειχα καθολου ψυχραιμια και αρχισα να σπαω οτι εβρισκα μπροστα μου αλλα μετα σκεφτηκα οτι τελικα δεν αξιζει ευτυχως που το εμαθα νωρις. Γι' αυτο δεν εκανα σχεσεις εγω ολες ιδιες ειναι, καλα εκανα εγω που τις εκμεταλλευομουν και καλυπτα τις αναγκες μου αλλα οχι ο μαλακας ηθελα και σχεση γιατι η κυρια ηταν διαφορετικη. Καλα να παθω ο πουστης!

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now