Κεφαλαιο 19

7.4K 372 11
                                    

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ

Οι μερες περνουσαν και η σχεση μου με τον Ορεστη μετρουσε κι ολας 2 μηνες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Οι μερες περνουσαν και η σχεση μου με τον Ορεστη μετρουσε κι ολας 2 μηνες. Τα πηγαιναμε παρα πολυ καλα καιπροσπαθουσαμε να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα βγαιναμε εξω ειτε μονοι ειτε με το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης, ναι την Ηλεκτρα με τον Οδυσσεα εννοω που απο την μια μαλωνουν και απο την αλλη τα ξανα βρισκουν. Παραδοξως ολα πανε καλα και με τον Ορεστη αλλα και με την σχολη, επιτελους δηλαδη με την σχολη γιατι ο Καλογεροπουλος μια φορα στα 3 χρονια ειχε βρει μια εργασια μου αριστη και τη ειχε βαθμολογισει με 9. Να ειναι καλα ο Ορεστης γιατι χωρις την βοηθεια του θα ειχα παρει κανενα 5 χωρις υπερβολες. Βεβαια ασχοληθηκαμε πολυ για να βγει μια καλη εργασια και καναμε μια βαθια ερευνα.

FLASHBACK

H ωρα ηταν 5 και σε μια ωρα επρεπε να ειμαι στον Ορεστη για να κανουμε την εργασια του Καογεροπουλου. Οταν εφτασα στο σπιτι του και χτυπησα το κουδουνι μου ανοιξε ο Ορεστη φορωντας μονο μια φορμα αφηνωντας εκτεθιμενους τους κοιλιακους του κατευθειαν του ειπα

"δεν παιζεις δικαια αγαπη μου!" και αρχισε να χασκογελαει.

Μπηκαμε στο σαλονι και καθισα ενω εκεινος με ρωτησε αν θελω κατι θα του απαντουσα τι θελω αλλα εχουμε την συνεντευξη και πρεπει να την παραδοσω μεθαυριο και πρεπει να την ξανα διαβασω αρκετες φορες , ηρθε διπλα μου και καθισε και εκεινος αρχισε να με φιλαει ενω στην αρχη ανταποκτριθηκα μετα απο λιγο τον εσπρωξα γιατι αν δεν το εκανα θα καταληγαμε αλλου...

"αγαπη για δουλεια ηρθα!"

"γιατι εγω τι κανω; εργασια και χαρα δεν λενε;"

Αφου συγκεντρωθηκαμε καταφεραμε να βγαλουμε ενα καλο αποτελεσμα και επιπροσθετως καταφερα να μαθω αρκετα πραγματα για εκεινον, πως ηταν τα παιδικα του χρονια αλλα και για την οικογενεια του.

Οταν επιτελους τελειωσαμε ο Ορεστης ορμηξε στα χειλη μου, καθως με φιλουσε μου εβγαλε την μπλουζα και το παντελονι μου, με πηρε αγκαλια και με πηγε στο υπνοδωματιο, του βγαζω το παντελονι της φορμας του και μετα τεντωνεται, ανοιγει το συρταρι του κωμοδινου και παιρνει μια συσκευασια. Ειναι λαχανιασμενος οπως κι εγω.

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now