Κεφαλαιο 17

7.4K 410 21
                                    

ΚΑΛΛΙΡΟΗ

Ανοιξα τα ματια μου επειδη ζεσταινομουν υπερβολικα και ειδα οτι ημουν τυλιγμενη ολοι πανω στον Ορεστη προσπαθησα να ξεμπλεχτω χωρις να τον ξυπνησω αλλα δεν τα καταφερα το ειδα να ανοιγει τα ματια του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ανοιξα τα ματια μου επειδη ζεσταινομουν υπερβολικα και ειδα οτι ημουν τυλιγμενη ολοι πανω στον Ορεστη προσπαθησα να ξεμπλεχτω χωρις να τον ξυπνησω αλλα δεν τα καταφερα το ειδα να ανοιγει τα ματια του.

"καλημερα μωρο μου"μου ειπε,χαμογελασε και με πλησιασε για να με φιλησει

"καλημερααα"του ειπα μες την τρελη χαρα και ανταπεδωσα το φιλι

"πως κοιμηθηκες;"

"χαλια μωρε δεν βολευομουν καθολου και εσυ αρχισες να ροχαλιζεις ματι δεν εκλεισα" με κοιταξε με ενα σοκαρισμενο υφος και εγω αρχισα να γελαωω 

"δεν εκλεισες ματι ε; ροχαλιζα εε;" ρωτησε και ανεβηκε απο πανω μου και αρχισε να με γαργαλαει 

"ασε μεεεεεε" φωναζα και προσπαθουσα να ξεφυγω

Σταματησε να με γαργαλαει και αρχισε να με φιλαει σε ολο μου το σωμα ενιωσα την στυση του να με ακουμπαει στην κοιλια ανταπεδιδα στα φιλια και οσο αυτο πηγαινε πιο κατω τον ηθελα ξανα μεσα μου οπως χθες μνημες ηρθαν στο μυαλο απο την χθεσινη βραδια και αναστεναξα.

"μμμ μωρο μου εισαι ετοιμη για μενα"

"μμμμμ" και εκεινη την ωρα που ημουν ετοιμη να τελειωσω χτυπαει το κουδουνι ακουω τον Ορεστη να βριζει και να παιρνει μια φορμα απο την ντουλαπα και να την βαζει φευγει απο το δωματιο κι εγω προσπαθω να βρω τα ρουχα μου αλλα θυμηθηκα οτι ειναι στο σαλονι γαμωτοο τελικα παιρνω ενα μποξερακι και μια μπλουζα του Ορεστη και ειμαι μια χαρα.

Βγαιν απο το δωματιο και βλεπω μια κοπελα πανω κατω στην ηλικια μου να κραταει μια βαλιτσα κοιταξα κατευθειαν τον Ορεστη ο οποιος πηρε τον λογο.

"Κανονικα δεν επρεπε να σας συστησω ετσι αλλα αφου τα πραγματα εγιναν ετσι δεν πειραζει Καλλιροη απο εδω η αδερφη μου η Χριστινα και Χριστινα απο εδω η κοπελα μου η Καλλιροη" 

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}On viuen les histories. Descobreix ara