Κεφαλαιο 5

8.2K 499 13
                                    

ΚΑΛΛΙΡΟΗ

Εβαλα μια μπλουζα μαυρη του παοκ και ενα κολαν και μια ζακετα φουτερ του παοκ παλι επιασα τα μαλια μου μια ψηλη κοτσιδα εβαλα τα airmax μου τα ασπρα κι ημουν πανετοιμη.

Εβαλα μια μπλουζα μαυρη του παοκ και ενα κολαν και μια ζακετα φουτερ του παοκ παλι επιασα τα μαλια μου μια ψηλη κοτσιδα εβαλα τα airmax μου τα ασπρα κι ημουν πανετοιμη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Στις 7 παρα περασε να με παρει ο Δημητρης για να παμε στο γηπεδο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Στις 7 παρα περασε να με παρει ο Δημητρης για να παμε στο γηπεδο. Δεν ειχε αρκετη κινηση και φτασαμε γρηγορα, περιμεναμε στην ουρα για να μπουμε μεσα και περιπου στις 7.30 ημασταν μεσα στο γηπεδο και περιμεναμε να αρχισει ο αγωνας. Μολις βγηκαν οι δυο ομαδες αρχισαμε ολοι οι οπαδοι να φωναουμε και να ζητωκραυγαζουμε,ο αγωνας αρχισε και οι παικτες μας φαινοταν να ειχαν κανει πολυ καλη προετοιμασια βεβαια και οι αντιπαλοι ηταν καλοι αλλα οχι σαν τους δικους μας. Ημασταν και τυχεροι γιατι καθομασταν στις πρωτες σειρες και βλεπαμε καλυτερα ευτυχως που γενικα οι αγωνες στο γηπεδο της τουμπας ειναι γενικα ηρεμοι και δεν υπαρχει βια. Το πρωτο ημιχρονο εφτανε σχεδον στο τελος του και το αποτελασμα ακομα ηταν 0-0 με το που το σκεφτηκα βαζουμε γκολ, αρχισαμε ολοι να φωναζουν και να χειροκροταμε, μετα το γκολ ο διαιτητης σφυριξε για το ημιχρονο αλλα εγω δεν ειχα καταλαβει ποιος το εβαλε και ρωτησα τον Δημητρη.

"Δημητρηηη ποιος το εβαλε το γκολ;" για να ακουστω φωναζα...

"ο Ορεστης το εβαλε δεν τον ξερεις; εσυ η φοβερη οπαδος" μου ειπε και αρχισα να γελαω με το σχολιο του.

Ειναι η αληθεια πως τον ειχα ακουστα αλλα τον ειχα ξεχασει λιγακι γιατι  τωρα τελευταιa δεν επαιζε γιατι ειχε εναν σοβαρο τραυματισμο στο ποδι...Παντως ειναι παρα πολυ ωραιος τωρα δεν προκειτι να τον ξεχασω αυτα σκεφτομουν και αρχισα να γελαω μονη μου σαν χαζο και το καταλαβε και ο Δημητρης και αρχισε να με κοροιδευει.

Αγαπη στο γηπεδο...{TYS_GR}Where stories live. Discover now