Luku 15.

1.1K 49 12
                                    

-Niall-

Maanantaina oleskelimme koulun käytävällä välitunnin ajan. Liam ja Zayn olivat lähteneet käymään ulkona, mutta me muut istuimme sohvilla. Melina ja Eric olivat toistensa kimpussa, kuten normaalisti. Minun sisälläni kiehui, kuten normaalisti. Perrie ja Danielle juttelivat jostain keskenään. Harry puolestaan tenttasi Lollya jonkin kokeen kanssa, joka yritti epätoivoisesti nähdä kirjasta vastaukset. Tyttö istui melkein Harryn sylissä. Jalat olivat tämän jalkojen päällä ja hän lipui koko ajan lähemmäs, joko ihan siksi, että tahtoi olla lähellä, tai nähdäkseen vastaukset. Veikkaisin kyllä molempia.

Minä olin ylimääräinen. Tuijotin Melinaa ja Ericiä. Melina istui Ericin sylissä, tiukassa otteessa. Toivoin olevani Ericin tilalla. Eric ei ansaitse Melinaa. Ei sillä, että olisin yhtän parempi vaihtoehto, mutta silti. Eric oli lipevä ja ärsyttävä.

”Tuutko sä tänään meille?” Eric kysyi hiljaa, mutta sen verran kovalla äänellä kuitenkin, että kuulin sen. Melina nyökytti päätään hymyillen.

”Totta kai. Heti harjoitusten jälkeen”, hän vastasi.

”Moneltako ne loppuu?”

”En osaa vielä sanoa. Ehkä viiden aikaan.” Eric nyökkäsi ja vastasi jotain, jota en kyllä enää kuullut, sillä Zayn ja Liam saapuivat kovaan ääneen nauraen luoksemme.

”Se oli kyllä hyvä”, Zayn sanoi nauraen ja istui Perrien viereen sohvalle. Danielle puolestaan nousi seisomaan, tehdäkseen Liamille tilaa. Liam kaappasi tytön heti syliinsä istumaan. Tunsin oloni todella typeräksi.

”Mä meen käy-”, aloitin, mutta Eric avasi suunsa ja katsoi minuun ilkikurisena.

”Ootteko koskaan ajatelleet, että jos joku olis ihastunut teidän tyttöystävään?” Kukaan ei puhunut mitään, vaan katsoivat toisiinsa oudoksuen.

”Mitä sitten? En ihmettele, vaikka koko koulu kuolaisi Perrien perään”, Zayn sanoi ja virnisti, Perrien nauraessa.

”En mä sillä. Miettikää, jos joku sun kaveri olisi pihkassa sun tyttöystävään. Aika säälittävää vai mitä?” Eric sanoi ja vilkaisi minuun nopeasti.

”No kunhan pitää asian omana tietonaan, niin hyvin menee”, Liam nauroi. Minä katsoin vaivihkaa Harryyn, joka katsoi minua.

”Mitä sä meinaat?” Melina kysyi nauraen.

”Mietin vain, että ei olisi kiva hengailla tyypin kanssa, joka haluaa viedä multa tyttöystävän”, Eric vastasi ja otti Melinan tiukemmin itseään vasten.

”Pitää mennä”, sanoin ja lähdin. Tunsin muiden katseet selässäni, mutta en antanut sen haitata. Eric tiesi tunteistani, eikä näköjään pelännyt puhua niistä ääneen.

”Niall! Niall, odota vähän!” Käännyin ympäri huokaisten ja kohtasin Melinan huolestuneet silmät.

”Mun pitäisi mennä jo tunnille”, mumisin.

”Mitä se aamuinen oli?” tyttö kysyi jämäkästi, heilauttaen hiuksensa samalla selän taakse.

”Mikä aamuinen?” kysyin esittäen tietämätöntä.

”Tiedät kyllä! Mitä se Ericin puhe meinasi?”

”No mistä minä tiedän! Poika on sekaisin kuin tuulimylly!”

”Niall!”

”No sori. On vähän huono päivä.”

”Mutta, epäileeköhän Eric, että joku olisi ihastunut muhun?” Melina kysyi pieni hymy huulillaan.

Bad Team (FINNISH)Where stories live. Discover now