9. Tvoje neštěstí

213 14 6
                                    

Andrew se probudil první. Nejdřív si všiml ruky omotané kolem jeho ramen a až potom zaměřil svůj pohled do Thomasovy andělské tváře. Když spal, vypadal jinak než obyčejně. Jeho tváři většinou dominovaly sebejisté oči, pod jejichž pohledem měl člověk pocit, že do něj vypalují díru, ale teď jeho zavřené oči tvořily dvě nevýrazné linky pod obočím. Do tváře mu spadalo pár pramínků neposedných vlasů, přesto nedokázaly skrýt spokojený úsměv poutající na sebe pozornost. Andrew si přál, aby to byl on, o kom se Thomasovi zdá, ale připadalo mu to až přehnaně optimistické. On takové štěstí prostě neměl.

Thomas pomalu otevíral oči a snažil se z barevných fleků, které kvůli ospalosti viděl, vyčíst obrysy a skutečnou podobu. Když se mu to podařilo, jeho pohled padl na Andrewa, který zamyšleně pozoroval strop nad sebou. Nelíbily se mu dvě věci - to, Andrew se vzbudil dříve než on, a to, že od sebe včera nedokázal Andrewa odpudit. Snažil se zahnat ten pocit, že je za to vlastně rád, ale jeho srdce si bilo tak hlasitě, jak jen chtělo ono samo, a úsměv se mu na tváři vytvořil sám, ani nevěděl kdy. Srdce mu bilo stále, takže to nepůsobilo neobvykle, ale jeho úsměvu si Andrew všiml.

"Dobré ráno." I jeho koutky se zvedly nahoru, aby mu mohly věnovat spokojený úsměv, a rozšířily ho ještě více, když mu Thomas pozdrav oplatil. Opřel si čelo o to Thomasovo a zadíval se mu nejistě do očí, jeho pohled padl na okamžik na jeho rty, ke kterým se opatrně přiblížil. Spojil jejich rty v něžném polibku, nechtěl Thomase poránu rozzuřit a nevěděl, co si k němu teď může dovolit. Už spolu sice chodili, ale tohle byla jejich první společná noc, první probouzení se vedle toho druhého. Thomas mu polibek oplatil, ale po chvíli se odtáhl a zadíval se na Andrewovo tělo. Vytáhl ho na nohy a zavedl ho k zrcadlu, hrudí se mu opřel o záda, aby se mohl svým napůl vzrušeným penisem otírat o zadek.

"Podívej se na sebe." Přejel mu rukou po škrábancích na bocích. "Jsi nádherně označený," spokojeně zamručel a položil si hlavu na jeho rameno tak, že měl výhled na jeho krk, ještě včera bez poskvrny, teď málem potřeboval brýle na to, aby našel kousek kůže, který za noc téměř celý zfialověl. Ani si nepamatoval, kdy mu stihl udělat tolik značek. Připojil ještě jednu a zaplnil tak jedno prázdné místečko na Andrewově krku, ten slastí zvedl bradu a přivřel oči, přes které sledoval jejich odraz. Připadal si trapně, ale nemohl nic dělat, jeho tělo si to až moc užívalo, i když i sebemenší dotek na jeho krku mu způsoboval bolest. Nebyl to však jen krk, který mu Thomas večer označil. Přitom, jak cítil doteky na svém těle, málem sykl bolestí, když Thomasovy ruce přejely přes škrábance nebo kousance. Jeho tělo ale ovládl chtíč. Zvedl ruce a natáhl je za sebe, aby mohl Thomasovi vjet prsty do vlasů a dát mu tak najevo, jak moc se mu tato péče líbí.

Thomas nadzvedl hlavu a podíval se do zrcadla. Andrew se k němu tiskl jako nadržená děvka, stejně tak sténal a snad si ani nevšiml svého problému mezi nohama, který mu teď Thomas silně stiskl rukou, čímž si vysloužil chtivé zakňučení vycházející z té dokonalé pusinky, která mu včera i přes všechno vysílení kouřila. Volnou rukou mu zajel na hruď a ukazováčkem kroužil kolem jedné jeho bradavky, na což Andrew odpovídal prohýbáním se v páteři a cuknutím těla, a tím narazil na Thomasův penis. Thomas se začal svým klínem otírat o Andrewovi půlky, mezi které chtěl neskutečně moc zasouvat svůj tvrdý úd.

"Dneska nejdeme do školy, zlatíčko," zavrněl mu u ucha, kde se mu zakousl do lalůčku a potáhl.

Otočil Andrewa k sobě a vyzdvihl ho za zadek, aby mu mohl omotat nohy kolem pasu. Ukradl mu dlouhý vášnivý polibek, během kterého je přesunul ke zdi, na kterou Andrewa silně přirazil. Kdyby neměl spodní prádlo, už by do něj vnikl. S touto myšlenkou dostal nápad. Geniální, úchylný a naprosto dokonalý nápad. Odtrhl se od zdi a přesunul se s Andrewem k posteli, kam ho povalil. Ze stolku vzal tubičku s lubrikantem, který od večera ještě neuklidil. Nenamáhal se a otvor tubičky mu rovnou přitlačil na vstup, kam vytlačil trochu gelu, tubičku vytáhl a zbytek použil na navlhčení svého penisu, ovšem přes trenky, pod které vsunul ruku, aby si svoje nádobíčko ještě trochu srovnal. Pak do Andrewa vnikl, přestože měl na sobě spodní prádlo. Pohyb byl o něco těžší, ale to zaslepený chtíčem téměř nevnímal, ani Andrew zoufale prosící o víc mu v sebeovládání moc nepomáhal. Navíc se nemohl ovládat, musel přeci Andrewa odradit. Ne, nemohl a ani nechtěl. Přál si z něj vyšukat duši a donutit ho sténat tak nahlas, že to uslyší i jejich spolužáci ve škole. Přál si, aby všichni věděli, jakou mu dokáže způsobit slast. Přál si vidět jeho obličej při té největší slasti. Přál si vlastnit ho, a to celého.

Tvrdě do něj přirazil, znovu a znovu. Tělo, které se pod ním svíjelo, téměř trhalo prostěradlo a prosilo ho o víc, viděl trochu rozmazaně. Nahnul se k němu, zesílil přírazy a políbil ho, tvrdě a vášnivě. Cítil ruce, které mu přejely přes hruď a omotaly se mu kolem krku. Cítil dlouhé nehty škrábající mu kůži na zádech. Cítil slast. Na přání Andrewa zrychlil. Projížděl jeho téměř nezkušenou prdelkou sem a tam, vrýval mu do paměti každý jednotlivý příraz, nutil ho prosit a křičet. Jeho rychlé tempo se nedalo vydržet, Andrew stáhl všechny svaly a s hlasitým výkřikem a sprchou sprostých slov a spermatu vyvrcholil. Thomas se se silným přírazem vystříkal hluboko do něj. Chvíli si ještě užíval tu těsnost, ale pak z něj vystoupil.

Měl by být unavený, ale přesto vzal Andrewa do náruče a vydal se s ním pod sprchu, kde z něj i ze sebe smyl důkazy jejich předešlé činnosti. Andrew se sotva držel na nohou, takže se opíral o Thomase, který ho už jen lehce hladil po zádech a občas zajel i níž. Když ho nesl do postele, všiml si, že mu usnul v náruči. Zabalil ho do peřin a sám se oblékl do spodního prádla a kalhot, s tričkem se neobtěžoval. Přesunul se do obývacího pokoje, kde zapnul obří plazmovou televizi a svalil se na gauč. Vydržel tam takhle koukat na tu moderní svítící technologii, která ho fascinovala, zírat snad tři hodiny, ovšem náplň televizního programu vnímal z toho času přibližně deset minut.

"Thomasi," volal Andrew. Najednou se objevil ve dveřích. To by bylo naprosto v pořádku, ale měl na sobě jenom dlouhé tričko, které mu sahalo těsně pod zadek a vepředu si ho musel přidržovat, aby mu nevykukoval "kamarád". Thomasovi tím vyrazil dech. Byl tak neskutečně sexy. "Nemohl jsem najít svoje oblečení, tak jsem si půjčil tvoje tričko, nechtěl jsem se ti hrabat ve skříni. Nemohl bys mi něco půjčit?"

"Pojď sem." Thomas poplácal na svoje nohy, aby si na něj Andrew sedl. Ten se k němu opatrně přiblížil, ale nesedl si jako cudná dívka bokem, jak od něho Thomas očekával, ale obkročmo a ruce mu omotal kolem krku. Člověk by se až divil, že má po tom stále nevinný výraz na tváři, vypadalo to, jako by si s Thomasem hrál, jenže tomu to nevadilo, ba se mu to líbilo, možná i víc, než by mělo. Chvíli mu drtil boky, ale pak se rukama přesunul na jeho půlky a dravě je stiskl.

"Ty, já, další kolo. Hned," zavrčel chtivě.


Je tu co? Další kapitola! Jsem co, Úchylná, perverzní a mooc hodná :P páč jsem vám vydala kapitolu mnohem dřív, než kdokoliv čekal. :D A taky mám hooodně vysoký ego... :333 Pár dílů by teď mělo být podobně perverzních a plných sexu, však víte, Thomas musí Andrewa odradit. :D

Jestli tam píšu nějaký kraviny, klidně mě nakopejte do zadku. ;)

Děkuju za všechny ready i voty, moc si jich vážím ;) i vás ;)

Šťastné konceKde žijí příběhy. Začni objevovat