19.bölüm

24 6 2
                                    

Benim için bugün, çok güzel bir gün sonunda ayaklarım iyileşince alçıdan kurtulmuştum. Çok sıkılmıştım yatmaktan her ne kadar mert'in  yanımda olması hoşuma gitsede bütün gün evde yatmak bana göre değildi.

Boynumda yara izleri çok kötü durmadığı için  hiç makyajla kapatmaya ihtiyaç duymadan hemen giyinip salona gittim. Bugün mert'le dışarı çıkıp biraz eğlenmeye karar vermiştik. Solonda mert ve annem oturmuş sohbet ediyorlardı.

Mert beni görünce gülümseyip yanıma geldi. "Ooo sizi böyle ayakta ve dinç görmek ne kadar hoş masal hanım" mert'in sözleri üzerine dizlerimi büküp önünde reverans yaptım. "Doktorumdan sıkıldığım için bir an önce iyileşmek istedim"

Mert sözlerim üzerine bana kaşlarını kaldırınca "hadi gitmiyor muyuz? Daha kızlar gelicek" dedim mert bana inanamayan gözlerle bakarak  dediğimi tekrarlayınca "evet kızlar da bizimle geliyor" dedim. Mert bana gözlerini kısıp baktığında umursamadan gidip annemi öptüm sonrada önden çıktım.

Mert'in kızdığının farkındaydım. Ona haber vermeden kızları bizimle gelmeleri için çağırmıştım. Maviden intikam alıyordum. Benim telefonumu attıktan sonra yenisini almış olabilir ama bu kuzey'e söylediği şeyi bana unutturabileceği anlamına gelmiyordu.

Mert yanıma geldiğinde kaşlarını kaldırmış bana bakıyordu. "kızların geleceğini bilmiyordum?" dediğinde yüzüme sahte bir gülümseme yerleştirdim. "Artık biliyorsun kızlarla takılmayı özlediğim için onlarıda çağırdım. Kızdın mı?" Mert hayır anlamında başını salladı. "kızmadım ama keşke başkalarını çağırmadan banada sorsaydın" dediğinde Mert'in yüzü düşmüştü. Bu hali ona sıkıca sarılma isteği uyandırıyordu bende

"Peki neyi bekliyoruz?" diyen Mert'e tam cevap verecekken kızlar görüş alanıma girince "hah kızlar geldi. Gidebiliriz" dedim sevinçle

-Selam!
-Selam kızlar!
-Masal artık iyileştiğine göre bugün şehrin altını üstüne getirmeye ne dersin. Nihal'in söylediği şeye gülerek

-Ne diyebilirim? süper fikir
-Abi sen niye bu kadar soğuksun? masalın iyileşmesi işine gelmedi mi? yoksa  Tabi bütün gün kızın yanındaydın şimdi bahanen kalmadı. Değil mi? Nihal'in söylediklerine dayanamayıp kıkırdadığımda mert beni belimden kavrayıp kendine çekti.

-Sevgilimin yanında olabilmek için sebebe ihtiyacım yok. Mert'in söylediklerine göz devirip 

-ben senin sevgilin değilim unuttuysan hatırlatabilirim. Biz seninle ilişkimizi bitirdik. Dedim Mert'in kolundan kurtulmaya çalışırken ama mert inatla bırakmayınca kötü bakışlarımdan birini gönderdim. Mert ise kötü bakışlarımı kocaman gülümsemesiyle karşıladı.

Gülmek bir insana ancak bu kadar yakışabilirdi. Biz mert'le birbirimize bakarken nihal ve ayda'nın kıkırdamasıyla hemen bakışlarımı mert'ten ayırıp kızlara gözlerimi kısarak baktım.

-Eğer bizi istemiyorsanız söyleyin yani bizim için sorun olmaz değil mi? ayda'cığım.
-Evet hatta siz isterseniz başbaşa takılın.
-Kızlar saçmalamayın
-Aslında çok güzel bir fikir siz beni sevgilimle başbaşa bırakın.

Mert'in karnına dirseğini geçirdiğimde yüzünü buruşturunca endişelendim. Çok mu sert vurmuştum, acaba

-Mert iyi misin? çok mu sert vurdum?
-öyle vurulur mu zalim?
-off mert sen kaşındın çok mu acıdı.
Dediğimde mert yanağını uzattı.
-öpersen geçer
Mert in karnına bir kere daha dirseğini geçirince onu arkamda bırakıp kızların koluna girdim.

Pis mavi ödümü kopardı. Kızlarla yürürken mert bize yetişip beni kızların kolundan çekti. Ben ve kızlar mert'e sorgulayan gözlerle bakınca beni omzunun üzerine attı.

SEN SEVDA MISIN#wattys2016Where stories live. Discover now