10.bölüm

89 13 1
                                    

Medya; Masal Sayer

Yeni başlangıçlar her zaman mükemmel sonuç vermeyebilir ama aşk söz konusu olunca bunu denemeliyiz. Doğru yaptığınızı sandığınız şeylerde mutlu olamıyorsak. Nerde yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz.

Mert'le geçirdiğim her an ona daha da yakınlaşıyordum. Bundan mutluydum. Mert'i tanımak onu keşfetmek istiyordum. Aşk olmasa bile ona karşı hissettiğim şeyin saf minnet olmadığını hissedebiliyordum. Belki de minnet sandığım duygu benim kendimce kaçış bahanemdi.

Bu son birkaç gün içinde mert'le geçirdiğim her an kendimi daha iyi hissediyordum. Birlikte olduğumuzu anneme söylememiştim. Ve tabi ki mert'inde ailesine söylemesini istemedim. Kimsenin bilmesini istemiyordum. En azından şimdilik bilmeleri gerekmiyordu.

Mert benim onu sevmem için elinden geleni yapıyordu. İlişkimiz başlamış olmasına rağmen tam sevgili gibi değildik. Mesafemi koruyordum. Ama içten içe mert'e ilgi duymaya başlamıştım Tabiki bunu mert'e söyleyecektim. Ama şimdilik biraz ertelemeyi düşünüyorum.

Yarın haftasonu olduğu için mert'lerle beraber ailece piknik planı yapmıştık. Bu fikri ortaya atan kişi mert olmasına rağmen buna en çok sevinen ben ve nihal olmuştuk çünkü pikniğe ayda' da gelicekti.

Bense uyumak yerine oturmuş ders çalışıyordum. Bu aralar ilişkimizi düşünmekten ders çalışamamıştım. uykumda gelmiyordu. Açıkçası her an mert'i düşünüyordum. Hala onun sevgilim olduğuna inanamıyordum...

Gelen mesaj sesiyle hemen telefonu elime aldım. Mesaj mert'ten gelmişti. "Uyuyor musun" mesajı okuduğumda hemen cevap yazdım.

"Ders çalışıyorum"
"Sabah erkenden uyanıcaksın biraz dinlen"
"Uyku tutmuyor"
"Gelip seni uyutmamı ister misin?"
"Bu saatte mi? Yat uyu sen iyi değilsin anlaşılan"
"Pencereyi açsana" mert burada mıydı? şaşkınlıkla hemen pencereye koştum. Pencereyi açtığımda kimse yoktu. Hemen rahatça tuttuğum nefesimi geri verdim."Oh be bir an gerçek sandım" tam pencereyi kapatacakken birden mert'i pencereye tırmanırken gördüm. Ağzım o şeklinde açılmıştı.

"geriye gitsene " mert'in dediğini yapıp hemen geriye çekildim. İçeri girdiğinde kısık sesle "mert deli misin? ne işin var bu saatte şimdi annem uyanıcak" mert beni kendine çekip sarılınca sesimi çıkarmadan ona karşılık verdim. "Seni özledim" dedi boğuk çıkan sesiyle kokusunu doya doya içime çektikten sonra hemen ondan ayrıldım.

"Mert bütün gün beraberdik zaten" dediğimde mert beni baştan aşağı süzünce aklıma gelen şeyle kan yüzüme hücum etti. Mert'in karşısında pijamalarla duruyordum. Saçlarımı kalemle topuz yapmıştım. Mert utandığımı fark etmesin diye "mert hadi git annem seni görürse hiç iyi olmaz" dedim mert halinden memnun gibiydi. Birden yatağıma doğru gidince ne yapıcağını merak ettim.

Yatağıma gidip uzandığında hemen yanına gittim. "Mert ne yapıyorsun? canım" dedim kollarımı göğsümde bağlayarak pis pis sırıtarak "uzanıyorum sevgilim" az önce sevgilim mi? dedi. Diyen iç sesimi susturup "hadi canım uzanıyorsun demek anlamadım pardon ya, mert saçmalama kalk yatağımdan şimdi annem gelicek" dedim. Mert yatağıma daha da yayılınca mert'in kolunda tutup çekiştirmeye başladım.

En azından ben öyle yaptığımı sanıyordum. Mert'i çekmeme rağmen kımıldamıyordu bile "of mert çok ağırsın kalksana " mert kafasını yastığıma gömmüş bir vaziyette "kalkamam valla burası çok rahat" dediğinde sesi yastıktan dolayı boğuk çıkmıştı.

Bu çocuk beni deli etmeye gelmişti. Anlaşılan ama bende masal'sam onu kaldıracak yolu bulurdum elbet ama sessiz olmam gerekiyordu. Annemin uyanması hiç iyi olmazdı. Son bir defa onu uyarmayı denedim. "Mert kalkmayacak mısın? şimdi" ses gelmeyince arkamı döndüm. Birden kolumdan çekilince kendimi mert'in yanında uzanırken buldum.

SEN SEVDA MISIN#wattys2016Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang