Bölüm 4:Zifir

1.6K 150 64
                                    

Bölüm şarkısı 'This is War'.Kendileri medyada ekli. Keyifli okumalar dilerim :)

------------------

Bölüm 4

''Sanık Havaalanı yol güzergahında şuanda seyir halinde.''

''Havaalanına bir kaç ekip sevk et.Bizi bekleyen bir tuzak olabilir Gray.Ayrıca oradaki görevlilere katilin bir resmini gönder.'' Telefonu kapatıp gayet neşeli bir şekilde arabasını kullanan Dragneel'e baktım bir süre.Katili yakalayabileceğimizi duyduğundan beri böyleydi.Sanırım benden kurtulacağına seviniyordu.Gerçi bu sanık gerçek katilimiz mi o da belli değildi ama.Sanığın telefon numarasını uydudan arattırıp yerini tespit etmiştik.Büyük ihtimalle kaçmak için Havaalına gidiyordu.Eğer yakalayabilirsek.Gerçek katilimiz olmasa bile gerçek olanı hakkında bir kaç bilgi bulabilecektik.Sonunda biraz daha yaklaşacaktım hayallerime.

''Biraz daha hızlı süremez misin?''

''Seni arabama aldığıma şükretmelisin Heartfilia.Konuşmaya devam edersen yol kenarında indiririm  seni.''Sözlerinden sonra gergince gülümsedim.

''Eheheh yok canım memnunum tabiki.Cici araba seni.''dedim arabanın kapısını okşarken.

''Ellerini değme oraya arabamı kirletiyorsun.''Sinirle oturduğum yere pıstım.Arabası benim hayatımdan daha değerliydi bu psikopatın.Gray ve diğerleri daha yeni yola çıkmışlardı ve onları beklersek şüpheliyi kaçırabilirdik.Bu yüzden Dragneel arabasıyla gitmeme izin vermişti.

 Arabadan indikten sonra belimdeki silahımı kontrol ettim ve derin bir nefes aldım işte başlıyoruz.

''Yolcular gibi gireceğiz ve gördüğümüz anda işini bitireceğiz.''Bir anda gaza gelen Dragneel'e göz devirmekle yetindim.

''Onu öldürmeyeceğiz .Sadece yakalayacağız.''

 Ellerini tamam dercesine kaldırdı ve ekledi.''Konuşması için çok güzel fikirlerim var öğrenmek ister misin?''

''Sadistce fikirlerini kendine sakla psikopat.'' Yanımdan geçerken 'Şimdi de psikopat olduk iyi mi?'Dediğini duymuştum.Bu ruh hali beni de neşelendirmişti doğrusu.Keskin zümrüt yeşili gözleri hala değişmesede bu tavırları beni oldukça rahatlatıyordu.

Havaalanının içinden gelen bir el silah sesi ve devamında onu izleyen  bağrışmalar.Silahımı elime alıp koşmaya başladım.Artık yolcu gibi girsek de bir şey farketmezdi.

Dış hatlar kapısına yakın bir yerde olmuştu bir diğer cinayet.Kurban havaalanı kapısındaki güvenlik görevlisi.Karşımda duran siyah saçlı orta yaştaki adamı başka bir şekilde görsem bu mu katilmiş diyebileceğim birisiydi.Fakat şu an önümde uzanan ceset gerçekleri olduğu gibi ortaya seriyordu.Silahımı karşıdaki katile doğru doğrulttum.''Kasten adam öldürmekten dolayı hakkında yakalama kararı var.Teslim ol.''

 Karşımdaki adam pis bir şekilde sırıttı ve devam etti.''Beni senin yakalamanı beklemiyordum doğrusu Lucy.''

Adımı biliyordu.Beni tanıyordu.Kimdi bu adam?

''Ah doğru sen bu konuda oldukça kararlıydın değil mi Lucy?'' Elimdeki silahı daha da sıkmaya başladım.Sakin ol Lucy...Dragneel'in değişen ruh halini buradan hissedebiliyordum.Karşıdaki adam bize silah doğrultmuş olmasaydı belki çoktan saldırıya geçmişti.Hatta şuan bile saldırıya geçmesini beklerdim.Neyi bekliyorsun Dragneel?

''Lucy.Neden cevep vermiyorsun?Yoksa korkuttum mu seni?Anneni nasıl öldürdüğümü duymak ister misin?Aslında çok güzel bir kadındı.Bedeni de kendisi gibi güzeldi.Karşı koyamadım kendime.Benim olsun istedim.Koskoca Layla Heartfilia benim olacaktı.Ama o beni istemedi.Ona acı çektirmek istedim.Ellerini keserken attığı çığlı...''

DEMON-NaluHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin