Bölüm 7: Yardım Et

1.7K 152 88
                                    

Bölüm geç geldiği için üzgünüm.Okuldan dolayı pek zaman ayıramıyorum kusura bakmayın.

Lavanta-chan bu kadar beklettigim için senden de  özür diliyorum. >~<

Bölüm şarkısı 'My demons-Starset'

Keyifli okumalar ^~^

 
Bölüm 7

Hayat bu işin sonunun kötü olacağını anlatmaya çalışıyordu adeta.Ne yaparsak yapalım yeniden önümüze bir engel çıkıyor o engeli geçsek bile yeni bir engelle karşılaşıyorduk.

Ahşap  masaya kafamı yasladım.Polis merkezinin yardımı olmadığı için bilgi toplama işimiz zorlaşıyordu.Araştırmamız gereken bir isim vardı ama araştırabileceğimiz bir yer yoktu.Sıkıntıyla ofladım.

"Elimden geleni yaptım ama merkezin yardımı olmadan onları araştırmak çok zor.Bu şekilde sadece  yüzeysel bilgiler ediniyoruz.''

Umutsuz bir şekilde konuşan Levy'e çevirdim gözlerimi.Sözlerinden sonra kafasını aşağıya eğmiş dudaklarını büzmüştü.Onun bu halini gören Gajeel ise kafasına bir kaç kez hafifçe vurmuş ''Kafanı kaldır ufaklık.''demişti.

Yan tarafımda milkshake içmeye çalışan Juvia ve çaktırmadan onu izleyen bir adet Gray vardı.Şimdi farkettim de aralarında bir tek ben sap  kalıyorum.Hepsi çift olmuşlar.Bir anda masadan kafamı kaldırmamla kafam sert bir şeye çarptı.

''Hay ben senin...''Sözlerin sahibi Dragneel'den başkası olamazdı.

Alnını tutmuş kızgın gözlerle bana bakıyordu.''Gerizekalı.Ne diye birden kafanı kaldırıyorsun?''

''Asıl senin kafan neden benim kafamı kaldıracağım yerde duruyor.''

''Garsona seslenecektim.Kafanda taş gibiymiş zaten.''

''Asıl sen kendininkine bak be.Beynim zonkladı sayende.'' Tartışmamız gitgide şiddetlenirken tüm grup bize tuaf bakışlar atıyordu.

''Ne var?''Aynı anda gruba bağırmamızdan sonra ona döndüm.

''Dediklerimi tekrar etme.'' Aynı anda konuşmamız sinir bozucuydu.

''Asıl sen benim dediklerimi tekrar etme.''Yeter.Gerçekten.Kollarımı göğsümde birleştirip önüme döndüm.O ise masanın üstündeki anahtarı  alıp ayaklanmıştı.

''Belki şu dediğiniz kişiler hakkında birkaç şey bulabilirim.'' Kafeyi terk eden Dragneel'in peşinden bende kalktım.

''Onunla gideceğim.''Kimse bir tepki vermeyince ekledim.''Hesabı siz ödersiniz.Görüşürüz.''Elimi sallayıp gülümseyerek kafeden çıktım.Arkamdan Gajeel bağırmıştı.Araba doğru hızlı adımlarla ilerleyip arabaya kuruldum.Dragneel'in tuaf bakışları beni bulduğunda ona dönüp sinirle tısladım.

''Ne var?''Sözlerimden sonra kafasını direksiyona yasladı.

''Seninle ne yapacağım ben Heartfilia?''Umutsuzca çıkan kelimelerine karşın dilimi çıkardım.Gözlerini devirip arabayı çalıştırdı.

''Kemerini tak.''Emir vermesi üzerine hemen kemerimi taktım.Tamam onunla laf dalaşına giriyor olabilirdim ama bu ondan tırsmadığımı göstermiyordu.Bazen gerçekten korkutucu olabiliyordu.

Arabanın radyo kısmına elimi uzattım.Yuvarlak düğmeye bastığımda arabanın içerisi güzel bir melodiyle  dolmuştu.

'  They think I'm crazy but they don't know the feeling
Deli olduğumu düşünüyorlar ama hissetmeyi bilmiyorlar ' Şarkıda geçen sözcükler yavaşça dudaklarımdan dökülürken işaret parmağıyla direksiyonda ritim tutan Dragneel'e çevirdim gözlerimi.Neden bu şarkı bana seni anlatıyormuş gibi hissediyorum.

DEMON-NaluWhere stories live. Discover now