Important

44 4 2
                                    

    Iată-ne deci în minunata lună august. Sau mai exact, minunatul ei sfârşit. 

    Toată bătaia de cap cu şcoala s-a terminat acum ceva timp şi eu încă nu am postat. Ştiu şi îmi pare rău. Am avut destul de multe pe cap vara asta şi am avut nevoie de timp. Dar de astăzi voi reveni în forţă. 

    Acum trecând la partea cu adevărat importantă, cât timp nu am mai postat, m-am gândit serios la cartea mea şi mi-am dat seama că mi-ar fi mult mai uşor dacă aş scrie cartea la persoana a III-a, pentru a nu freca prea mult acţiunea cu schimbările de perspectivă derutante care şi-ar fi avut locul dacă a mea carte ar fi fost scrisă la persoana I. Dar cum deja era scrisă din perspectiva naratorului subiectiv, a urmat un timp de meditaţie în care m-am gândit la o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme.

    Şi iată cum în timpul în care nu am mai postat am rescris toate capitolele de până acum la persoana a III a, pe lângă faptul că am mai scris şi câteva capitole noi.

    Astăzi mă voi strădui să postez toate capitolele rescrise plus capitolul 12.

    Pentru că nu am mai postat de mult iar capitolele au suferit schimbări majore, v-aş ruga ca după ce le postez să le recitiţi sau măcar să aruncaţi o privire peste ele pentru a vă obişnui cu schimbarea de perspectivă şi pentru a vă reîmprospăta memoria cu privire la acţiunile anterioare din carte.  

     De asemenea, cred că aţi auzit de premiile Wattys acordate scriitorilor înscrişi în concursul cu acelaşi nume. Ei bine, voi participa şi eu, înscriindu-mă astăzi, deci în perioada ce va urma v-aş ruga să mă susţineţi dacă îmi apreciaţi efortul depus în această carte şi pentru a mă motiva să continui şi să simt că munca mea nu este în zadar. 

    Cam atât am avut de spus. 

    În încheiere, aş dori să urez un călduros "la mulţi ani" tuturor cititorilor mei cu numele de Alexandru / Alexandra, şi alte derivate. :)

    Mulţumesc pentru timpul acordat. 

Suflet de vampirWhere stories live. Discover now