Iubire de vampir 2 [1]

10.2K 132 35
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

             Capitolul 1 

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

             Capitolul 1 

                           Mai tin minte si acum ultimele cuvinte auzite de mine , rostite de Leon "  Nu ! te iubesc ."In interiorul meu se dadea o lupta de fiecare data cand ma gandeam la Leon ,  sora mea Caitlin care a murit pentru mine si desigur , la tot ce sa intamplat acum douazeci de ani . Sunt un hibrid , de aceea nu am imbatranit .  Locuiesc in Alaska  impreuna cu alti barbati si femei de varsta mea si mai mari decat mine .  Cu totii am fost rapiti  si obligati sa ne antrenam pentru a fi masini de ucis oameni . Agentia  castiga foarte multi bani din uciderea oamenilor . Mafiotilor , hotilor sau  razbunari . De fiecare data cand cineva apeleaza la aceasta agentie , unul dintre asasini , incluzanadu-ma pe mine , trebuie sa il ucidem , sau sa o ucidem pe persoana pe care vrea clientul .  Pana acum am avut nenumeroase , misiuni , daca pot sa spun asa .   Asasinii  de aici nu au o viata proprie .  Pana acum , nimeni nu ne-a descoperit agentia . Pe nici unul  dintre asasinii de aici nu i-a prins politia , F.B.I . sau C.I.A.  In nenumaroase tari se vorbeste despre noi . Pot spune ca suntem populari . Multi apeleaza la aceasta agentie de asasini .  

                         Poate ca parintii mei nu doreau sa ajung asa , dar , imi pare rau , asta este . Oricine s-ar intreba de ce reactionez astfel , de ce par a nu avea sentimente . Ei , bine , nu mai am . Viata este o joaca pentru mine .  Ucide inainte de a fi ucis . Acesta este motoul meu in viata . In acest moment nu mai am pe nimeni alaturi de mine . Sora mea sa sinucis , Leon este la mile departare de mine . Inca nu stiu daca a murit sau ceva de genul acesta . 

                        Cand am ajuns prima  data aici , in agentie , nu mi-am mai adus aminte de nimic . Mi-am pierdut memoria , dar doctorul a spus ca doar temporar . In final , mi-am adus aminte de tot ce sa intamplat . La inceput nu mi-a fost usor , dar pana la urma m-am resemnat . Domnul Grendad, seful agentiei ,mi-a spus cum stau lucrurile . El m-a salvat de la moarte . Cand m-a vazut din elicopter , zacand pe marginea cascadei m-a luat cu el , observand ca inca mai sunt in viata . Si am mai aflat un amanunt . Cascada se deschide  o data la zece ani . Da , dar este deschisa doua zile , nu doar o singura zi . Oh !  Grendad a stiut de la inceput ce sunt  , un hibrid .  Un om pe jumatate vampir si pe jumatate varcolac .  Toti  din agentie stiu ca sunt  un hibrid si nu ii deranjeaza , cu atat mai mult  , chiar  sunt bucurosi ca sunt un hibrid . Multi m-au ales pe mine pentru a ucide . Pana acum nu am dat gres niciodata . Pot sa spun ca sunt fericita astfel .   La inceput i-am povestit lui Grendad toata povestea vietii mele . Mai tin minte ca el a zambit apoi mi-a spus " Stefania , trebuie sa mori pentru a renaste . " Acea propozitie m-a trezit si mi-am dat seama ca am mai primit o sansa  si uite-ma aici , in patul meu , holbandu-ma la pereti . 

                       Am  clipit consecutiv de trei ori , apoi m-am ridicat din pat . Am iesit din camera , indreptandu-ma spre cantina . M-am uitat la ceasul de la mana , in timp ce coboram scarile . Ceasul indica ora 18:24 . Antrenamentele sau terminat acum doua ore . Astazi , fiind Craciunul, ne-a lasat liberi mai repede .  Cand am ajuns in cantina ,  i-am cerut bucataresei un hamburger si un mar . Macar avem mancare destul de buna . Pot spune ca in aceasta cladire  traim ca la inchisoare . Doar ca putem iesi afara . In rest , nu avem voie sa ne intemeiem o familie  si multe altele .  Am mancat hamburgerul si marul , apoi am iesit din cantina . 

                          -  Buna tuturor , sunt directorul Grendad si vreau ca toti sa veniti in sala de intalniri .  Sa auzit vocea lui Grendad din  boxe .  

            Ce mai vrea de data aceasta ?   am pornit spre sala de intalniri care nu era foarte departe de cantina . 

                   - Hei , Stef !  am auzit-o pe Marny strigandu-ma .

             M-am intors  , zambind , apoi am spus :

                      - Haide , sa mergem impreuna la sala de intalniri . 

                     - Ok , dar oare ce vrea Grendad ? m-a intrebat Marny in timp ce ne faceam drum printre multime . 

                       - Nu stiu . De mult nu  ne-am mai strans cu totii in sala de intalniri . Trebuie sa fie ceva important . 

                  Ajunse in sala de intalniri , care era imensa , m-am asezat pe un scaun , iar Marny sa asezat langa mine . Marny este prietena mea cea mai buna de aici . Cu toti ma inteleg bine , dar Marny imi este cea mai apropiata .  Am respirat adanc , apoi  l-am privit pe Grendad iesind pe scena . 

                          -  Cred ca va intrebati cu totii de ce ne-am adunat  aici . Ei , bine ,  cele mai bogate persoane ale lumii au hotarat ca v-or sa va cunoasca pe toti , sa vada cat de destepti sunteti si cat de capabili puteti fi . Eu m-am gandit sa d-au un fel de petrecere in care sa-i invit pe respectabilii domni si doamne pentru a va cunoaste mai bine . Petrecerea va fi maine la ora 18:00 .   Deci , maine nu va fi nici un fel de antrenament . Intalnirea sa incheiat , puteti sa va retrageti . A spus Grendad , apoi a iesit de pe scena .

                      Zece minute mai tarziu eram in camera mea impreuna cu Marny si cu Sandie , o alta buna prietena . 

                         - Nu-mi vine sa cred ca Grendad da o petrecere . Este ceva nou , chiar si pentru el . A spus Sandie  , asezandu-se pe pat . 

                          - Da , stiu . Maine  v-or fi numai batrani in toata cladirea . A spus Marny , lasandu-si capul in jos .

                          - Bine , macar nu ne mai antrenam maine .  Am spus eu , fericita . 

                         - Asa este . Ok , acum trebuie sa plec , imi este c-am somn . A spus Sandie, cascand.

                         - Si eu plec . Noapte buna . A spus  Marny iesind impreuna cu Sandie afara din camera . 

                        - Noapte buna . Am spus eu . 

             M-am imbracat repede intr-un maieu gri si un intr-o pereche de pantaloni scurti negrii .  M-am asezat in pat , holbandu-ma din nou la pereti , incercand sa adorm . In final , dupa douazeci de minute , am adormit . 

                   Dimineata m-am trezit buimaca , ridicandu-ma din pat . Am intrat in baie , facand un dus la repezeala , apoi am iesit . M-am uitat mai bine la ceas , vazand ora 17:35 . 

                         - Poftim ?! cum se poate sa fi dormit atat de mult ? clientii o sa ajunga  imediat , iar eu nu sunt gata pentru petrecere !  

             Am luat din dulapul maro deschis ,  singura rochie pe care o aveam .  M-am imbracat repede , mi-am lasat parul pe spate , apoi mi-am pus cateva accesorii si eram agta de plecare . M-am uitat la ceasul de pe noptiera din nou , vazand ora 18:32 . Am intarziat !  Am iesit cu o viteza incredibila din  camera , luand-o ep scari in jos .  Am fugit atat de repede , incat m-am impiedicat in rochia lunga , cazand . 

                        - Ouch . Am spus eu , deschizandu-mi ochii .

              Cand mi-am dat seama ca sub mine era cineva , m-am speriat , uitandu-ma la persoana de sub mine . Cand l-am vazut , amd eschis larg ochii , socata .

                      - Tu ! am strigat amandoi , deodata . 

Iubire de vampir 2Onde histórias criam vida. Descubra agora