Iubire de vampir 2 [3]

2.4K 77 25
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste" Iubeste-ma daca indraznesti"  . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

       Capitolul 3

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

      Capitolul 3

                     Sa recapitulam : Eu , petrecerea , cei mai bogati oameni din lume , printre ei si Leon . Nu mai inteleg nimic . Cum ar putea Leon sa fie unul dintre cei mai bogati oameni din lume ? Recunosc ca si inainte era bogat , dar nu unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii . Cum sa intamplat asta ? Daca ma gandesc mai bine , au trecut douazeci de ani de cand nu ne-am mai vazut . Leon pare atat de schimbat  incat nu-l mai recunosc . Parca toate prin cate am trecut impreuna ...nu au existat . 

                                    - Nu-mi vine sa cred ! a strigat Marny din spatele meu .

                       M-am intors spre Marny , privindu-i rochia minunata , rosie , fara bretele . Parul  negru ii era prins intr-un coc  si doua suvite lasate pe ambele parti ale fetei , la teral . Ochii ei sclipitori , caprui, aveau un licar cunoscut . 

                                     - Leon Vangh a venit la petrecere in persoana ! este atat de dragut . A continuat Marny , muscandu-si buza de jos .

                       Am simtit in interiorul meu un sentiment de gelozie . Ceva neobisnuit la mine . 

                                     - Poti sa nu mai strigi ?  sunt chiar aici . Am spus eu , iritata . 

                        Marny m-a privit , suspicioasa , masurandu-ma din cap pana in picioare , si inapoi . 

                                       - Stefania , vrei sa spui ca domnul Leon nu este cel mai chipes om din lume?m-a intrebat ea , socata . 

                          Marny pare o persoana idioata si proasta , dar nu este deloc asa . Pur si simplu , asa se comporta...pana la un punct . Cand este pe terenul de lupta , si ma refer cand are o misiune in a ucide un om sau vampir, sau orice , ea este a doua cea mai buna . Desigur , eu sunt prima . Marny are douazeci de ani si lucreaza in aceasta companie de doi ani , ceea ce inseamna ca la varsta de optsprezece ani , ea a inceput sa ucida pentru bani . Unora dintre noi le place sa ucida , altora trebuie sa accepte si sa se antreneze pana la epuizare  , sau ma rau , pana cand va muri . Nu toti reusesc sa supravietuiasca aici . Desigur , avem conditii , dar antrenamentele sunt extrem de grele . Mai tin minte cum intr-o iarna  am fost lasata in jungla Amazoniana doar cu un pachet de chibrite  si un cutit . A trebuit sa-mi gasesc drumul spre cel mai apropiat centru din organizatie  . Aceasta organizatie, T.A.S.K. ,  are centre in fiecare colt al lumii . Am trecut destul de usor antrenamentul pe care mi la pregatit organizatia . Am trecut usor peste el deoarece a fost simplu si nu foarte greu de indeplinit . Intr-o saptamana am ajuns la centru . Nu doar eu am primit aceasta misiune . Au primit-o si altii , dar eu am fost singura supravietuitoare  si dupa cum am mai zis , nu a fost o misiune atat de grea , au urmat si altele care erau cat pe ce sa ma doboare , dar nu au reusit . 

Iubire de vampir 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum