Iubire de vampir 2 [15]

1.9K 68 14
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

Aici este descrierea:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aici este descrierea:

Este o zonă de război, dar și un paradis.

Katherina Stones și italianul arogant, Giovanni Moretti, intră într-o competiție pe viață si pe moarte. Cine minte mai bine, cine își folosește așii din mânecă mai bine si cel mai important...cine cedeaza primul în jocul seducției. Așadar, cine va urma sa cedeze primul în acest joc periculos, în care regulile sunt inexistente? Katherina Stones, cea care rămâne tare pe poziții în orice situație și care este un lider de excepție, sau Giovanni Moretti, cel care este mult prea îndrăzneț, insensibil și arogant?Un lucru este însă, sigur: Katherina și Moretti nu cred în iubire.

  

  Capitolul 15

             Dupa ce am luat cina impreuna cu Seth intr-un restaurant chinezesc , am pornit spre casa lui . Pana la urma am acceptat sa locuiesc la el in casa . Tipul are dreptate . Sunt in pericol daca locuiesc de una singura . Leon nu se v-a da atat de usor batut si ma v-a vana in continuare . Oare Leon chiar m-a iubit vreodata ? Nu stiu , dar ceea ce stiu este ca acum Leon ma vaneaza si m-a v-a vana in continuare pentru a ma ucide . El chiar crede ca il v-oi ucide cand v-oi deveni un hibrid bold ? Ei , bine , daca intr-adevar crede acest lucru , se inseala amarnic . Nu as putea sa-i fac rau niciodata , nu lui . Desigur , am ucis destul de multi oameni , dar pe el nu as putea nicodata sa-l ranesc , cu atat mai mult sa-l ucid . Il iubesc . 

              Trebuie sa recunosc ca sunt confuza in privinta lui Seth . El spune ca sunt sufletul lui pereche . Nu prea am incredere in el . Nici macar nu-l cunosc . Stiu doar cum se numeste . Dar ii sunt recunoascatoare pentru ca m-a salvat . 

              Ajungand in final , in fata casei lui Seth , am coborat nesigura , din masina . Rmanand cu gura cascata , am facut cativa pasi spre casa . Doar un cuvant este de ajuns pentru a descrie o casa ca aceasta . Enorma . Cu asta am spus tot .

                           - Sa mergem . A spus Seth , intrand in casa .

             L-am urmarit in casa pe Seth , cu pasi greoi . Facandu-se seara , imi era  destul somn . Genele imi erau din ce in ce mai grele . Asezandu-ma pe una dintre canapelele din salon , am privit somnoroasa , tablourile lui Da Vinci care erau asezate pe pereti . Mona Lisa este tabloul meu preferat si desigur , Da Vinci este pictorul meu preferat . 

                            - Iti plac tablourile lui Da Vinci ? M-a intrebat Seth , observand ca sunt atrasa de tablourile pictorului .

                             - Da . Pur si simplu il iubesc pe Da Vinci . Am spus eu , zambind .

                              - Se pare ca avem ceva in comun . Ceea ce mi sa parut cel mai interesant la el a fost cand a scris in insemnarile sale , cu un an inaintea mortii , cuvintele cu vibratie de bronz : "Lo Continuerò " . A spus Seth , privind autoportretul lui Da Vinci care era chiar langa tabloul Mona Lisei.

Iubire de vampir 2Where stories live. Discover now