Iubire de vampir 2 [6]

2.4K 82 21
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste  " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

    Capitolul 6

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Capitolul 6

                                 Am continuat sa-i beau sangele , fara oprire .  Am inchis ochii , masand-ui erectia lui Leon cu mana stanga . Mi-am desprins coltii de gatul lui Leon , privindu-l . Doar doua secunde a durat pentru ca Leon sa ajunga deasupra mea , iar eu pe podea . Sa lasat in jos , spre gatul meu . Am tresarit la simtul limbii lui pe gatul meu . M-a luat in brate , sarutandu-ma . Am inchis ochii , apoi i-am deschis , observand ca  suntem intr-o camera . M-a asezat pe pat , el venind peste mine .  Si-a dat jos sacoul si tricoul alb jos , aruncandu-le pe podea .  Ce pot sa spun ? Un pachet de muschi . Mai ca salivam dupa corpul lui . Cum poate o persoana sa fie atat de frumoasa si perfecta ? Mda....este un vampir . Mi-am dat si eu tricoul pe care il purtam , jos , aruncandu-l pe podea . Leon a inceput sa ma sarute pe gat , buze , apoi si-a varat mainile in spatele meu , dandu-mi jos sutienul .  A inceput sa-mi maseze sanii , sarutandu-i si facand cercuri cu limba in jurul sfarcului stang .  Mi-am muscat buza , incercand sa nu gem . A fost un esec , deoarece cand si-a bagat mana in pantalonii mei , simtindu-i mana rece , am gemut . 

                                         - Doam...ne ....Am spus eu , gemand . 

                                 L-am privit pe Leon dandu-si pantalonii jos , ramanand in boxeri , apoi a venit peste mine din nou . Am inceput sa ne sarutam pasional , simtindu-i erectia din ce in ce mai tare . Mi-am asezat mainile pe abdomenul lui , simtindu-i cei 6 pack .  Mi-am dat printre saruturi , pantalonii jos , ramanand  doar in boxerii pe care ii purtam . 

                                          - S..u..nt vi..rgina .  Am spus eu printre gemete . 

                                           - Stiu . A spus el , lipindu-si buzele de ale mele .

                                 Si-a lasat mainile in jos , dandu-mi in cele din urma boxerii jos , ramanand goala. A inceput sa ma sarute din nou pe gat . Am tresarit la muscatura usoara , dar apoi am gemut . Leon m-a privit pentru trei secunde , apoi am simtit o usoara durere . Am simtit cum mi-a curs sangele de jos , daca intelegeti ce vreau sa spun . Am gemut , simtindu-ma in culmea extazului .Leon a inceput sa geme si el , muscandu-se de buza de jos . Puteam sa-i citesc in privire dorinta de a ma avea . Sa imind usor in mine , apoi a iesit , acest fapt ducand la orgasm .  Am gemut , prinzadu-l pe Leon de fund , observand ca nu mai are boxerii pe el . Mi-am dus mainile pe spatele lui , in sus , simtindu-i muschii . Toata noaptea am facut dragoste , in cele din urma , franta , am adormit in bratele lui Leon . 

                                   Dimineata , m-am trezit , extrem de fericita , dar fericirea mea nu a durat mult , deoarece cand am deschis ochii , nu l-am vazut pe Leon in camera . M-am ridicat din pat , infasurandu-mi  patura in jurul meu , deoarece inca eram goala . M-am indreptat spre geamul care se afla la cativa pasi de pat . Am privit pe geam cerul senin , dar ceea ce mi-a atras atentia a fost curtea imensa . Am ramas socata , cu gura cascata , privind cea mai frumoasa curte pe care am vazut-o in viata mea . Totul este atat de frumos aici , atat de minunat .  Un gand parca m-a fulgerat . Unde este Edwin ? ce sa intamplat cu el si mai important de toate , imi amintesc  destul de clar ca  mama lui Erik a murit la nastere , in acest fel a aparut si Leon . Printr-un blestem . Cu siguranta ca m-a mintit , dar de ce ? de ce a spus ca i-am omorat mama , mama lui Erik , daca nu este asa ? Adica da , am ucis pe cineva in Germania , dar nu pe mama lui Erik , sau cum a spus Leon , pe mama lui , deoarece o considera o mama pentru el . 

Iubire de vampir 2Where stories live. Discover now