Iubire de vampir 2 [8]

2K 66 16
                                    

                                        Capitolul 8

                   - Cred ca glumesti ! Am spus eu , furioasa . 

           Cei doi s-au uitat la mine , confuzi . 

                     - Nu sunt un obiect care poate fi cumparat . Am continuat eu , vazand ca Leon si Alex nu spiun nimic  .

                       - Scuze . A spus Alex , privindu-ma in ochi .

                        - Taci . Am spus eu , autoritara .

                  I-am privit pentru ultima oara , apoi am iesit din sala , indreptandu-ma spre lift  . Cand liftul a ajuns  in sfarsit la etaj , am intrat in el . Inainte ca usa liftului sa se  inchida ,  Leon a aparut in fata mea , in lift  . 

                          - Ce mai vrei ? L-am intrebat , iritata .

                    Lacrimile au inceput sa-mi curga pe obrajii calzi . Am incercat sa ma controlez , dar am esuat  . Leon sa apropiat de mine , uitandu-se in ochii mei . 

                            -  Vreau ca in seara asta sa fi in camera mea la ora 09 : 30 . Sa nu intarzii . A spus el , apoi  sa indepartat de mine .

                              - Sa sti ca nu v-a fi mereu asa  .  Intr-o buna zi v-oi fi libera . Am spus eu , stergandu-mi lacrimile . 

                                - Intr-o buna zi . A spus el , iesind din lift . 

                        Am iesit si eu  din lift indreptandu-ma spre iesirea din cladire . A vrut sa ma vanda ! Mi-am strigat in minte . Am iesit din cladire , apoi am mers la statia de autobuz .  Douazeci de minute mai tarziu , ajungand in fata casei  lui  Leon , am intrat fara nici o ezitare . Am urcat la etajul doi unde se afla  biroul lui Leon . Am intrat in el ,  apoi am inchis usa incet , incercat sa nu ma fac observata de nimeni . Daca vreu sa fiu libera  , trebuie sa gasesc ceva impotriva lui Leon .  Ceva cuc are sa-l santajez . Orice om de afaceri incalca legea , oricat de putin ar fi . Cand am ajuns in fata usii biroului lui Leon , am incercat sa deschid usa . Fiind metalica ,  nu am putut deschide usa . V-a trebui sa o deschid fortat , iar asta v-a lua ceva timp . Cu siguranta nu pot sa o deschid acum deoarece toti servitorii merg prin casa , facand curat .  V-oi incerca pe seara cand toti  dorm . 

                        Trei ore mai tarziu , timp in  care am luat masa si facand alte lucruri , cum ar fi dus sau plimbari . Dupa cum se vede , incerc sa supravietuiesc , sa nu mor de plictiseala . In plus , m-am gandit la planul meu toata ziua .  M-am asezat pe patul din camera , holbandu-ma la peretele din fata mea .  Timpul a trecut destul de repede . Leon a venit acasa , luand cina , desigur , m-a chemat si pe mine , dar am refuzat .  Nu vreau sa-l vad pe Leon . Il iubesc atat de mult , iar el ... Nu are rost sa incerc sa-l uit , nu l-am putut uita in toti anii acestia .   Vreau sa ma eliberez de Leon . Doar asa il pot face sa ma iubeasca . Nu renunt atat de usor la el . 

                                M-am ridicat din pat , uitandu-ma la ceasul de pe noptiera . Ora 11:23 . M-am indreptat spre usa de la iesirea din camera , deschizand-o , iesind din camera , incercand sa nu fac zgomot . Am inchis usa in urma mea , incet , apoi am coborat scarile , ajungand la etajul doi . Cand am ajuns in fata biroului lui Leon , m-am oprit . Nu-i simt prezenta lui Leon . Inseamna ca nu-i in birou . Am desfacut panoul cu firele de control a usii de metal . Fiind foarte greu de deschis usa , mi-a luat ceva timp pentru a o deschide . Cand in sfarsit am reusit sa o deschid , am intrat in biroul enorm , inchizand usa metalica . Am privit in jurul meu , icnercand sa gasesc ceva cu care sa-l incriminez pe Leon .  Jumatate de ora mai tarziu , timp in care am cautat ceva cu care sa-l santajez pe Leon  . Stiu ca nu suna bine , dar asta este . Nu v-oi astepta pana ce Leon se satura de mine si ma alunga . Vreau sa fiu libera . 

Iubire de vampir 2Where stories live. Discover now