Iubire de vampir 2 [7]

2.2K 72 21
                                    

                                                 Capitolul 7

                          Am inghitit in sec , asteptand  sa spuna ceva , orice . Secundele au trecut una dupa alta , privindu-ne intens unul pe celalalt .  Mi-am muscat limba , incepand sa tremur incontrolabil . Ce cauta aici ?!

                                 - C...ce...cauti aici ? Am spus eu , balbaindu-ma .

                                  - Gresit . Nu ce caut eu aici ci ,  ce cauti tu aici ? M-a intrebat el , aparand in fata mea . 

                          Si-a apropiat fata de a mea , privindu-ma in ochi , apoi in urmatoarea secunda  m-a sarutat . Am ramas cu ochii deschisi , simtindu-i limba calda  strecurandu-se la mine in gura . Am clipit consecutiv , impingandu-l . Am rupt sarutul , brutal , apoi m-am dat un pas mai in spate . L-am privit pe Alex  , de-a dreptul ingretosata . 

                                   - Sti ca esti a mea , nu ? M-a intrebat el , ranjind . 

                                    - Esti fratele meu ! Am raspuns eu , furioasa .

                                     - Si ? M-a intrebat el , uitandu-se , plictisit , in stanga lui . 

                                      - Cum si ? Chiar nu iti pasa de asta ? Nu v-om putea fi niciodata  impreuna . Ce nu intelegi ? Ceea ce am facut acum un un an  a fost o greseala . O mare greseala pe care nu o v-oi mai repeta niciodata . Am spus eu , incercand sa intru in casa .

                                       - Stai . A spus el , iar eu m-am oprit instantaneu . 

                            Alex este fratele meu  . Nu avem acelasi sange ,  dar tot frati suntem . Mama la inselat pe tata , acest fapt ducand la nasterea unui alt copil , Alex . Ne-am intalnit acum un an si doua luni intr-un bar . Eu eram intr-o perioada de  depresie , asadar , ajungand in cele din urma beata intr-un bar din Alaska . El era in Alaska pentru a incheia doua afaceri . Dupa cum am mai spus , ne-am intalnit intr-un bar . Fiind foarte trista si dorind sa scap de dorinta de al vedea pe Leon ...am facut cateva greseli  enorme . Cinci luni am fost impreuna cu Alex , fara sa stiu ca el este fratele meu . Nu am facut nicidoata dragoste . Nu am putut . Adevarul este ca , chiar daca am fost impreuna cu Alex timp de cinci luni , tot nu l-am putut uita pe Leon . Destinul mi-a jucat feste . Spun ca doar mie mi-a jucat feste .  Alex a stiut ca sunt sora lui . Acest fapt nu la oprit pentru a fi impreuna cu mine . A spus ca ma iubeste si ca ar renunta la orice pentru mine . M-a urmarit  in tot timpul cat am fost la agentia de asasini . A stiut totul despre mine ; mi-a urmarit fiecare pas . Este foarte bogat si nu se da in laturi de la nimic . Poare am exagerat , dar ce pot sa spun ? Sunt sora lui , ma iubeste mai mult ca pe o sora si nu vrea sa renunte la mine .  Nu inteleg cum ma poate iubi , sunt sora lui !  Mereu m-am gandit daca intalnirea dintre noi doi la acel bar a fost din intamplare . Desigur ca nu a fost din intamplare . Cu el ...nimic nu este la intamplare . Mereu face ceva cu un scop . 

             Am ajuns sa-l cunosc destul de bine in acele cinci luni . Aproape ca am facut dragoste cu el. Dar  de fiecare data  cand ajungeam in punctul de a imi da boxerii jos , renuntam si ii spuneam ca nu pot . 

                               - Trezirea iubire . A spus Alex , trezindu-ma la realitate . 

                               - Nu-mi spune asa ! Am strigat eu  . 

                               - Am auzit ca un tampit te-a cumparat  .A  sasait el  printre dinti .

                               - Sunt sora ta . Am spus eu  , incercand sa evit subiectul cu Leon .

Iubire de vampir 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum