Iubire de vampir 2 [21]

1.6K 65 6
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

Capitolul 21

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Capitolul 21

L-am privit , incercand sa ma stapanesc . Mi-am sters lacrimile , privindu-l in continuare pe Stive . Vazandu-l ca nu raspunde , am spus :

- Nu conteaza . Uita tot ce ti-am spus .

M-am intors , am platit nota de plata , apoi am iesit cu pasi repezi , din restaurant . Chiar nu trebuia sa imi bat capul cu Stive . Cred ca mereu v-a ramane asa . Nimic nu se va schimba nici daca vine sfarsitul lumii . Sunt singura ? Si ce daca ?! Sunt puternica si asta o stiu foarte bine . Dar , totusi , nu regret nici o secunda ca i-am pus intrebarea aceea lui Stive . M-am descarcat .

Intrand in holul imens unde se afla receptia , am ranjit , un plan formandu-mi-se in minte . Daca vreau sa aflu ce planuieste Leon , trebuie sa-i fac jocul . In plus , chiar vreau sa aflu ce stie despre Caitlin ,daca stie ceva . Mortii nu pot sa invie , nu ?

Ajungand in fata camerei lui Leon , am ezitat cateva secunde , apoi am batut la usa . Leon a deschis usa , privindu-ma cu o expresie confuza pe fata .

- Te-ai razgandit ? M-a intrebat el , ranjind .

- Ce pot sa spun ? Ma stii atat de bine . Am spus eu , punandu-mi mana pe sold .

- Intra . A spus Leon , dandu-se la o parte , facandu-mi loc sa intru in camera .

Am intrat in camera , asezandu-ma pe pat . Este amuzant cum pot trece de la o stare la alta . Acum cateva minute am plans , iar acum ii zambesc dusmanului meu . Am pus picior peste picior , privindu-l pe Leon .

- Vreau sa intru in mica voastra echipa . Am spus eu .

Leon a intredeschis gura pentru a zice ceva , dar l-am intrerupt :

- Desigur , am si cateva conditii si intrebari de pus .

- Spune.

- Prima conditie este ca Seth sa nu afle ca m-am alaturat voua . Am spus eu , zambind .

- De ce ? M-a intrebat Leon , asezandu-se pe scaunul din fata mea .

- Pur si simplu nu vreau sa afle pana cand nu-i spun eu . Vreau sa-i spun la momentul si timpul potrivit .

- Cum doresti . Altceva ?A spus Leon , lasandu-se pe spate .

- Nu mai mintit cu privire la Caitlin ? L-am intrebat , privindu-l in ochi .

Unu , doi, trei .

- Nu . Chiar stiu ceva despre ea si sunt mai mult ca sigur ca te intereseaza . A raspuns Leon fara tragere de inima .

A raspuns foarte repede . Nu a ezitat deloc . Interesant...

- Spune-mi ce sti .

Leon a inceput sa rada , citindu-i-se clar, amuzamentul in ochi .

- Chiar crezi ca iti v-oi spune tot ce stiu , asa , pur si simplu ? Crezi ca daca te-ai alaturat asa , dintr-odata , noua , am incredere in tine ? Scumpo , daca crezi asta , ei , bine , te inseli amarnic .

- Nici nu ma asteptam sa ai incredere in mine . Ca sa ai asteptari de la cineva trebuie sa iti pese de acea persoana . In cazul meu , nu am nici un fel de asteptare de la tine si sti de ce ? Pentru ca nu imi pasa de tine . Am spus eu , privindu-l in ochi .

Poate ca am mintit in legatura cu Leon , poate ca nu . Sincer , nici eu nu stiu .

- Parca iti pasa . A spus Leon .

M-am ridicat in picioare , spunand :

- Ei , bine , acum s-a terminat .

- Sunt de acord sa nu-i spun nimic lui Seth . A schimbat Leon subiectul .

Am clatinat din cap , facand cu Leon schimb de numere de telefon .

- Mai am o intrebare . Cum pot fi sigura ca nu ma vei trada ...din nou ? L-am intrebat pe Leon inainte sa ies din camera .

- Iti v-oi spune ceva despre Caitlin . A spus Leon , zambind .

- Daca imi vei spune ca Caitlin este in viata si nu ai nici o dovada , sa sti ca este in zadar . Am spus eu , inainte ca el sa continue .

- Am dovezi cum ca Caitlin este in viata . A spus Leon , luand doua poze din sertarul noptierei .

Mi le-a intins , eu ptivindu-le curioasa . Le-am luat din mana lui Leon , privind prima poza. In poza se afla Caitlin impreuna cu Leon , zambind .

- Ce naiba este asta ?! L-am intrebat pe Leon , socata .

- Ce se vede . Eu impreuna cu sora ta . Ti-am spus ca traieste . Poti pastra pozele . A spus Leon , ranjind .

- Dar...cum se poate ? Am murmurat eu .

- Am sa te sun peste cateva zile . A spus Leon .

Mi-am muscat buza de jos , iesind din camera lui Leon . Trebuie sa aflu tot . Cum de Caitlin mai este in viata ? Dupa tot ce s-a intamplat acum cativa ani .

In drum spre camera mea , am inceput sa ma gandesc la diverse lucruri . Trebuie sa fiu foarte atenta cu Leon si cu Seth . Nu vreau ca Seth sa strice tot . Sunt mai mult ca sigura ca daca ar afla ce vreau sa fac , ar strica tot si nu m-ar lasa sub nici o forma sa-mi urmez planul . Trebuie neaparat sa o gasesc pe Caitlin si sa dezleg blestemul asta . Acum sase ani am aflat de la Pitchard , un prieten bun , ca blestemul pe care il port poate fi distrus . Trebuie sa beau doar un strop din sangele unui membru al familiei mele , apoi am sa pot deveni un om normal . De la Stive nu pot sa beau sange pentru ca el , ei , bine , nu este chiar normal , dar sora mea este . Trebuie neaparat sa o gasesc . Acum ca stiu ca nu a murit , v-oi face tot ce imi sta in putinta pentru a o gasi . Desigur , nu doar din cauza aceasta doresc sa o gasesc . Este sora mea si o iubesc .

Oricum , m-am saturat de faptul ca sunt in continua transformare . Cand ma v-oi transforma intr-un hibrid bold ? Poate peste ani . Seth mi-a spus ca peste cateva luni . Ei , bine , nu sunt chiar atat de sigura si de ce sunt sigura este faptul ca Seth imi ascunde o multime de lucruri . Nici eu nu stiu ce sa cred . Poate ca am incredere in el , poate ca nu . In plus , de fiecare data cand vorbesc cu el , are acea expresie ciudata cand ma priveste . Am incercat sa-i descifrez expresia , dar nimic . Nu pot sa am incredere oarba in el , chiar daca mi-a spus ca este suletul meu pereche .Nu poate pur si simplu , sa apara in viata mea dintr-odata si sa-mi spuna ca este sufletul meu pereche .

^__________________^ Bun , deci un nou capitol la " Iubire de vampiri " . Nu ma astept ca inca sa cititi " Iubire de vampir " , deoarece a trecut destul de mult de cand nu am mai postat , dar sper ca inca nu mi-am pierdut cititorii . ♥ Si apropo , de acum v-oi posta tot mai mult . I swear ! <3 Si pregatiti-va , deoarece surprizele , misterele si intoarcerile de situatii v-or "curge" in capitole ;) . Apropo , follow me on twitter ^____^ https://twitter.com/biubyyu . Kisses >:D<

Iubire de vampir 2Where stories live. Discover now