Iubire de vampir 2 [17]

1.9K 69 18
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste  " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)



             Capitolul 17

               Privindu-l atenta pe ingamfatul din fata mea , i-am dat replica :

                           - Viseaza in continuare . 

                M-am intors, indreptandu-ma spre scaunele din spate ale avionului . M-am asezat pe un scaun , inchizand ochii .Intr-un final am adormit . 

                            - Stefania , am ajuns , trezeste-te . Am auzit vocea lui Seth .

                Deschizand ochii , l-am vazut pe Seth privindu-ma cu o expresie serioasa pe fata lui perfecta . M-am ridicat , inca somnoroasa , iesind din avion . Seth a venit in urma mea , strigand :

                             - Nu iti iei bagajul ?! 

                 Fara sa spun nimic , m-am intors iritata si nervoasa in avion . Am deschis dulapul pentru bagaje . Ce pot sa spun decat ia bagajul de unde nu este . Mi-am intors privirea spre Seth, care iesea linistit din avion . 

                              - Am uitat sa-ti spun . Soferul a luat deja bagajele amandurora si le-a dus la limuzina ! A strigat Seth in timp ce cobora scarile . 

                 Am inghitit in sec , incercand sa ma controlez . Trebuie sa rezist . Macar pana ce devin un hibrid bold . Cand sunt intr-o stare de nervozitate foarte mare , ma transform in lupul mare si rau . Ceea ce este si mai groaznic este ca Seth , acest strain ingamfat , ma poate controla cand ma transform . 

                Urmarindu-l pe Seth , am respirat adanc , facand pasi marunti . Cand am ajuns in limuzina , nici unul dintre noi nu a vorbit . Soferul ne-a dus la un hotel din centrul orasului . Privelistea este superba . Mereu mi-a placut orasul Milano . Multi turisti vin in Milano , iar magazinele au haine foarte frumoase . Sunt fata ; este normal sa-mi placa hainele si mai ales pantofii . Chiar imi doresc sa merg la cumparaturi , dar problema sunt banii . Eu nu am bani , in schimb Seth are , dar nici calcata de cai nu ii v-oi cere . 

                 Iesind din masina impreuna cu Seth , am intrat in hotel . Nu am stat prea mult la receptie deoarece aveam deja rezervare . Barbatul din spatele biroului pe care cred ca-l chema Stive ,ne-a zambit apoi ne-a inmanat cheile camerelor . Eu stau in camera optzeci si opt , iar in fata camerei mele se afla camera nouazeci si opt , cea in care este cazat Seth . Privind iritata usile liftului din fata mea , l-am auzit pe Seth spunand :

                           - Vreau ca asta seara sa te imbraci frumos deoarece mergem sa cinam la cel mai extravagant restaurant din Milano .  Vin sa te i-au la ora 20:00 . 

                   Inainte sa spun ceva , usile liftului s-au deschis , iar Seth a iesit . Perfect . Acum trebuie sa cinez cu el . Am intrat in camera , sau mai bine spus apartament . Locul acesta este incredibil de mare . Zambind , am intrat in baie , facandu-mi un dus . Dupa ce am terminat dusul care a durat circa douazeci de minute , m-am imbracat repede , apoi m-am asezat pe patul din mijlocul dormitorului . Pentru cateva minute am ramas , uitandu-ma in gol . Totul era complicat . Eu , Leon , chiar si Seth . Tatal meu este un ciudat care sa reancarnat in propriul trup , desi nu mai este atat de puternic pe cat era acum cativa ani . Ma simt de parca tocmai s-a declansat un razboi . Ei , bine , nu este chiar asa . Eu impreuna cu Seth incercam sa-i evitam pe Leon , tatal meu si Edwin . Sa nu uit de fetita ciudata pe care a creat-o Leon . Cum se v-a termina povestea mea si a lui Leon ? Unul dintre noi v-a trebui sa moara ? De ce trebuie sa fie atat de complicat ? Doar.....mi-as dori ca totul sa se termine cat mai repede . Ma doare atat de tare inima cand ma gandesc la mine si la Leon . La iubirea dintre noi care este ep cale sa se sfarseasca de tot . 

Iubire de vampir 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum