Iubire de vampir 2 [19]

1.9K 71 18
                                    

Capitolul 19

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Capitolul 19

Ajungand in restaurantul hotelului care se afla la parter , eu impreuna cu Seth ne-am asezat la o masa de langa geam . Nu am spus nimic , nedorind sa incep o conversatie . Mi-am intors capul spre geam , privind oamenii de afara . Atat de normali , cu probleme normale . In schimb , eu ma aflu in mijlocul unei lupte , in mijlocul unui calvar . Sunt prinsa intre Leon si Seth . Desi il iubesc pe Leon , Seth este sufletul meu pereche . Desigur , cand Leon se afla in preajma mea , nici nu ma mai gandesc la Seth . Asta este , desi imi doresc sa-l iubesc pe Seth , eu sunt indragostita de Leon si stiu ca mereu va fi asa .

- Nu ai de cand sa spui nimic ? In plus , am auzit ca Leon sta la etajul cinzeci si cinci , apartamentul o suta sase . Oamenii mei mi-au spus acest lucru .A spus Seth .

Mi-am intors capul spre el , spunand :

- Ce pot sa mai spun ? Dupa spusele lui Leon , el nu a stiut ca ne aflam in acest hotel .Poate ca Leon se afla aici din intamplare , dar ...cine se mai poate increde in el ?

- Asa este . Stefania , stiu ca trebuia sa plecam in seara aceasta spre New York , dar avionul poate pleca din aeroport deabea maine seara . A fost o defectiune la avion . A spus Seth , iritat .

- Bun , deci trebuie doar sa-l evitam pe Leon pana maine . V-a fi simplu . Am spus eu , zambind .

- Sper ca da . A soptit Seth .

Dupa ce am terminat de mancat , am iesit din restaurant .

- Vrei sa mergem undeva ? M-a intrebat Seth , prinzandu-ma de umar .

M-am intors spre el , spunand :

- Desigur . Unde ai vrea sa mergem ?

- Vizitam locuri ? A spus Seth , zambind .

Am dat din cap in semn ca da , apoi l-am urmat pe Seth afara din hotel . Am vizitat numeroase locuri frumoase . Mi-a placut totul . Italia este o tara foarte interesanta . Mi-au placut foarte mult Catacombele Romane . Mi s-au parut destul de interesante . In trecut erau niste cimitire subterane . Acolo se intalneau crestinii inainte ca religia lor sa fie recunoscuta de Imperiul Roman . Desigur , nu am putut sa nu nu vizitam Colosseumul . Uneori sunt extrem de fericita ca sunt hibrid . Pot sa merg aproape oriunde .

- Seth , imi este foame . Am spus in timp ce ieseam din biserica .

- Stiu un restaurant bun unde se face o pizza nemaipomenita . A spus Seth , zambind .

- Sa mergem , sa mergem ! Am strigat eu , fericita .

In ultimele ore am uitat complet de problemele mele si de Leon . Parca totul este un vis . Eu impreuna cu Seth vizitand pretioasele locuri ale Italiei . Parca totul pare prea frumos pentru a fi adevarat . Pentru cateva secunde l-am privit pe Seth . Zambetul cald de pe chipul lui imi trezeste amintiri . Candva , de demult , puteam si eu zambi cu atata seninitate . Dar , de cand nu l-am mai vazut pe Leon, viata mea s-a intunecat . Am inceput sa ucid , am incetat sa mai zambesc . Chiar si cand l-am reantalnit pe Leon , am aflat ca el defapt doreste sa ma ucida . Ce pot sa spun ; viata mea este un haos .

Iubire de vampir 2Where stories live. Discover now