Iubire de vampir 2 [12]

2K 66 7
                                    

Hei! ^_____^ Am postat o noua poveste pe wattpad :D. .Se numeste  " Iubeste-ma daca indraznesti" . Chiar mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ea. :)

       Capitolul 12

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

       Capitolul 12

                           L-am privit intens pe Leon in timp ce iesea afara din camera .  Am privit in gol timp de cateva secunde , apoi dintr-odata  o durere imensa parca mi-a strapuns inima . M-am muscat de buza de jos , incercand sa nu cad . Am respirat adanc , incercand sa-mi d-au seama ce se intampla cu mine . In ce  ma transform ? Sunt un hibrid pentru numele lui Dumnezeu ! In ce m-as mai putea sa ma transform ?! Dupa cateva minute durerea a disparut . M-am indepartat de bare , asezandu-ma pe pat . Ce sa fac ? Cum as putea sa ies de aici ? Nici macar nu am aflat totul . Stiu de ce ..Leon si ceilalti v-or sa se razbune pe mine . Ce prostie ! Furia din  interiorul meu a inceput sa creasca din nou . Am incercat sa ma calmez , reusind intr-un final . Bun , sa recapitulam . Acum cateva saptamani eram o ucigasa in serie care ucidea pe bani . Am lucrat la o companie in specialitatea aceasta . Desigur , am lucrat in aceasta companie pana in momentul cand Leon m-a cumparat .  Si cum sa nu imi aduc aminte de tradatorul de " fratele meu " . Cum a putut sa ma minta in acest hal , iar eu sa nu-mi d-au seama ? Mi-e rau...Si cel mai important , m-am trezit cu tatal meu , Edwin , o fetita ciudata , Brittney si Leon pe capul meu . Ghici ce ? Cu totii ma v-or moarta . Sau asta este ceea ce cred eu . Chiar nu stiu de ce nu m-au ucis pana acum . Poate ca sunt eu ranita in momentul acesta , dar sa nu d-am in patetic .  Imi trebuie doar trei ore pentru a-mi reveni . Dupa aceste trei ore , cu totii din camera alaturata v-or muri ...inafara de Leon . Oricat l-as ura , tot nu il pot ucide . Adevarul este ca este cu putin la suta mai puternic ca mine , dar oricum nu l-as putea ucide deoarece il iubesc prea mult . Pe ceilalti ....ei ,bine , doar ce pot spune este ca sa nu imi intre in cale .  Ce tot spun ? Mi-au intrat deja in cale . Imi trebuie doar trei ore....Mi-am spus eu in gand , inchizand ochii . Cateva minute mai tarziu , am adormit . 

                                             - Perfect , doarme . Am auzit o voce venind de....sincer nu stiu de unde vine.

                  Am intredeschis ochii , vazand o mare de intuneric . Am clipit de cateva ori , ochii mei obijnuinu-se in final cu intunericul . M-am ridicat din pat , uitandu-ma in jurul meu . 

                                                - Stefania ? Am auzit aceasi voce de mai devreme .

                                                 - Da ? Am spus eu , nesigura .

                                                  - Da-te mai in spate . A spus acea persoana .

                   Nu-l puteam vedeam deoarece era prea intuneric .

                                                   - Stai putin , cine esti ? L-am intrebat eu , la fel de nesigura .

                                                    - Vorbim mai tarziu , acum da-te mai in spate . A spus el , iar eu m-am dat mai in spate cu cativa pasi .

Iubire de vampir 2Onde histórias criam vida. Descubra agora