-Zombiii!-

4.1K 283 20
                                    

Vücudu çamurdan gibiydi. Kenarlarından dallar sarkıyor, birkaç yaprak gözüküyordu. Gözleri simsiyahtı ve üzerinde kahverengi bir pantolon ve üzerinde yırtıklar olan rengi solmuş yeşil bir üst vardı.

Elinde olduğunu yeni fark ettiğim bıçağı bana atarken refleks olarak kolumu yüzüme tuttum. Saniyeler geçerken bıçağın saplanmasını bekliyordum. Bir acı hissetmeyince kolumu indirdim. Bıçak neredeyse önümdeydi ama havada asılı kalmıştı.

Yaratığa baktığımda bıçak yere düşerken bir bıçak daha attı. Ben ise donmuş bana gelen bıçağa bakıyordum.Bıçak bacağıma saplanırken çığlık attım "Aa!"

Gözlerimi kapatırken bacağımdaki acı artıyordu. Yaratığa bakınca gitmiş olduğunu fark ettim. Yere çökerken acıdan gözlerim dolmuştu. "Kim var orada?"

"Been" derin nefesler alırken gelen erkek sesi ile umutlanmıştım. Adım sesleri gelirken gözlerimi bacağımdan ayıramıyorum. "Ne oldu?" Geleeeeeeen, Damon'dı!...Damon mı?

"Senin burada ne işin var?"
"Asıl senin burada ne işin var?"
"Hiiç, böyle manyaklıklarım vardır benim. Gece yarısında ormanın içinde dolaşır kendimi bıçaklar gelirim, sen?"
"Yürüyordum da çığlığını duyu-bıçaklamak mı?!"

Bacağıma bakınca o da sonunda fark edebildi."Bu nasıl oldu?" sesinde endişe vardı. "Şuan bunu anlatıcağım sürede bence beni revire götürebilirsin"

Damon

Elimi dizinin altından geçirince bana garipçe baktığını fark ettim. "Yürümeyi düşünüyorsan bırakıyım"

Kaşlarını çatıp gözlerini kaçırınca onu kucağıma aldım ve ormandan çıktık. Ağladığını fark edince kaşlarım çatıldı. "Canın çok acıyor mu?"

"Sence?!" kızgın sesine gülerken sordum "Ne dedim ben şimdi?"
"Bilmiyorum, ne dedin?" sesi bir anda incelmişti. Daha da çok gülerken konuştum "Sana yaralanmak yaramıyor Angel, kafa gidiyor"

"Ha-ha-ha!Öldüm gülmekten!!"

"Vallaha bir sorun var sende"

"..."

Dudağını sarkıtmış bana bakıyordu. Gülmeye başlarken sesli sesli ağlamaya başladı. Hıçkırarak ağlıyordu. "Şimdi ne oldu?"

"Ne olmuş olabilir dana yavrusu kırması! Zaten şuan keyfimden kucağındayım!!"

"Dana yavrusu kırması mı?"

"Ne oldu beğenemedin mi! Tabi haklısın, sana dana yavrusu demek dana yavrularına hakaret olur ne olduğu tanımlanamayan beyinsiz oksijen israfı yapan madde!"

"Alınıyorum ama"

"Zaten alınman için söylemiştim"

"Çok konuşma da kapı kulpunu indir"

Revirin önündeydik. İçeri girdiğimizde Callie yanında kahve kitap okuyordu. İçeri girince bir anda irkilip hızla bize döndü.

"Gecenin bu saatinde ne oldu da geldiniz ha?"

"Hiiiiiç, bacağıma bıçak saplandı da, bi gösteriyim dedim" Angel gözlerini devirirken Callie hızla buraya geldi. Angel'ın bacağını görünce bir süre hiç kıpırdamadan baktı, ardından bana baktı "Eğer bunu sen yapt-"

"Yok artık, ne diye kızın bacağına bıçak saplıyım, manyak mıyım?!"
"Vallaha geçen gün omzunu deşmişlerdi, bunu da beklerim"

"Omzunu mu deştiler?"
Hızla kafamı Angel'a çevirdim. "Ya o kadar kötü değildi ya, Callie abartıyo"
Cevap vericekken Callie konuştu "Neyse ne, şuan daha önemli bir işimiz var. Angel su dökelim, bakalım olucak mı?"

Melez TanrıçaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin