Capitolul 48

3.2K 205 34
                                    

        Nu am crezut niciodată, până să o cunosc pe femeia ce doarme liniștită în brațele mele, că am nevoie de atât de puțin pentru a fi fericit, că mă pot simții atât de liniștit, doar având-o pe ea în brațele mele, chiar dacă în jurul meu se dezlănțuie infernul și nimic nu merge așa cum ar trebui.

        Nu am alte cuvinte cu care să pot descrie ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta la sediu, din cauza idioatei de Amanda. După amenințările tatălui ei de acum câteva zile, nu a renunțat, în nici un moment, să își facă apariția inopinant la firmă sau în hale, încercând, în fel și chip, să mă facă să clachez, să răspund avansurilor sale, oprindu-se abia atunci când băieții, în timp ce eu aranjam un nou transport de făină, au scos-o pe sus, pe intrarea din spate, cu țeava pistolului îngheontindu-i coastele.

         Mi-a demonstrat cu vârf și îndesat că este dispusă să facă casă și cu Diavolul, dacă asta înseamnă că îmi poate face rău, iar această nebunie, dusă la extrem de tâmpeniile din mintea ei, mă îngrijorează. Nu mai ascultă de nimeni, nici măcar Eduardo, de când e cu Ella și nu îl mai interesează să se răzbune, nu o mai poate ține în frâu, iar tatăl său, a scăpat-o de mult din mâini.

        Singurul lucru care mă bucură este că Maya a fost mult prea ocupată cu Ana și Nicolas, neavând prea mult timp pentru mine și nici pe la sediu nu a trecut săptămâna aceasta, deci, nu a fost expusă riscului de a da de fosta mea logodnică. Mă liniștește gândul că vom pleca în Miami, acolo nebuna nu are nici o influență, iar eu mă voi putea bucura de câteva zile fără furtună, fără să fiu nevoit să privesc de o mie de ori în stânga și în dreapta, înainte de a face un pas.

        Cu toate că am avut mintea împărțită în o mie și una de locuri, nu am putut să nu observ că ceva se întâmplă și cu femeia în ale cărei mâini mi-am lăsat inima. Este foarte distrată în ultima perioadă, nu doar o dată am surprins-o privind pierdută, naiba știe unde, sau în ce loc îi zboară mintea, dar, în același timp, este mai tandră și jucăușă ca niciodată.

          Facem dragoste în fiecare noapte și dimineață, iar modul în care mi se dăruiește și se pierde în brațele mele, mă întărâtă și mai tare, făcându-mă să tânjesc, de fiecare dată, după mai mult.

        Ca și acum!

        E goală, mâinile și capul i se odihnesc pe pieptul meu, iar respirația ei, pe pielea mea, îmi provoacă fiori în tot corpul. Nu mă ajută prea tare nici faptul că toată noaptea a dormit cu fundul lipit de bărbăția mea, iar acum este, pe jumătate, urcată pe mine, însă nu mă deranjează.

        Din contră! Nu am fost niciodată mai fericit decât zilele acestea. Zâna mea a renunțat la toate inhibițiile ce nu îi permiteau să se bucure în voie de jocurile noastre erotice, iar dezinvoltura cu care își fâțâie trupul gol și perfect, prin fața mea, la început mă uimea, însă acum mă bucură. În sfârșit este destul de curajoasă, încât să se expună, să riște și să facă ea primul pas.

        Dorința cu care ne devorăm trupurile, atât atunci când soarele își ia tălpășița spre lumi noi, cât și foamea de a ne gusta când acesta revine în înaltul cerului, este mai mare ca niciodată, făcându-mă să îmi pun o mie și una de întrebări.

         Nu știu de ce iubita mea s-a schimbat atât de mult sau dacă lungile discuții cu Ana, au ajuns la destăinuiri despre viața sexuală a celor două, însă de când ea a venit, lucrurile s-au schimbat la o sută optzeci de grade.

        Ba nu! Nu de când cei doi au venit, ci de când i-am găsit pe toți trei jos, în hol, vorbind despre viață, cel puțin așa mi-a spus Maya când am întrebat-o ce făceau acolo. Ce din viață au dezbătut atât de mult, nu știu, dar am de gând să le mulțumesc pentru discuțiile respective, toată viața.

Împletind Iubirea - Varianta RescrisăTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon