2. Bangtan Boys - Playboys

3.1K 120 14
                                    

YUKA POV
"BANG BANG BANG~" zing ik mee met het liedje dat nu afspeeld. Wanneer ik bij de ingang sta van mijn nieuwe school staan er zoveel meiden bij de ingang. Ik probeer een paar meiden aan de kant te duwen om te zien waar ze naar kijken. Als ik het kan zie zie ik 7 knappe jongens bij de deur opening. 1 van de jongens kijkt mij aan met sexy look. Een andere fluistert iets naar hem. De jongen die naar mij staarde kijkt mij weer aan en knipoogt naar me.

Jungkook POV
Ik kijk samen met Suga, Jimin, Rap mon, V, J-Hope & Jin hyung naar alle verliefde meisjes.. "Wat is het toch leuk om ervoor te zorgen dzt alle meisjes verliefd op je worden" zeg ik. Ik kijk nog eens rond en zie een meisje dat ik nog nooit eerder in school heb gezien. Ik kijk haar aan en laat haar mijn sexy look zien dan fluistert Jimin hyung naar mij: "Dat is het nieuwe meisje Kookie.." Ik kijk haar nog eens aan en knipoog naar haar.

YUKA POV
Waarom knipoogt die gast naar mij? Hij kent me eens niet! Wanneer ik de school bel hoor loop ik naar binnen.

Ik sta voor de deur van de klas waar ik miet zijn. Ik klop en hoor iemand iets zeggen. "Kom maar binnen!!" hoor ik vanuit de klas naar mij toe geroepen. Ik doe de deur open en loop naar binnen.

Jungkook POV
Wanneer onze mentor een stomme uitleg geeft over biologie klopt iemand op de deur. "Kom maar binnen!!" roept onze mentor. En dan gaat de deur open. Het meisje waar ik naar knipoogde loopt naar binnen.

YUKA POV
Wanneer ik de klas binnen loop zijn alle ogen op mij gericht. "Ben jij de nieuwe leerling?" vraagt de mentor aan mij. "Ja meneer" zeg ik tegen hem. "Stel je maar voor aan de klas" zegt hij tegen mij. "Hii iedereen~ Ik ben Yuka, hopelijk kunnen we goede vrienden met elkaar zijn" zeg ik en glimlach.
"Goed, zit maar naast Kim Jongdae" zei hij en een jongen steekt zijn hand omhoog. Ik loop er naartoe en zit naast hem. 'Hi ik ben Kim Jongdae maar noem me maar Chen" zei de jongen tegen mij. "Hii ik ben Yu-" "Ja ik weet wie je bent Yuka, dat heb je net verteld" zegt hij lachend. "Hopelijk kunnen we goede vrienden zijn" "ik hoop het ook" zeg ik terug.
"Yuka, je ziet toch die 7 jongens die daar zitten?" 'yup~ wie zijn dat?" vraag ik aan hem. "Dat zijn de 'Bangtan Boys', ook wel bekent als de 7 knapste jongens van school, kijk uit voor hun, ze zijn playboys, vooral Jeon Jungkook, hij is de grootste playboy van de school EN de groep.. Dus kijk uit" "Zal ik doen Chen" zeg ik tegen hem. "Mevrouw Yuka en Meneer Jongdae, ik zie dat jullie het goed met elkaar hebben, maar letten jullie wel even op de les?" vraagt de mentor aan ons. "Sorry meneer" zeggen we tegelijk en glimlachen naar elkaar.

Na de les:
"Hey, kom je naar de kantine?" vraagt hij aan mij. "Ga maar alvast, ik kom zo. Ik ga even wat spullen in mijn kluisje doen" "Okay, zie je zo!" roept hij naar mij en met dat gaat hij de deur uit. Ik ben een paar spullen uit mijn tas gaan halen en ik doe ze in mijn kluisje. Toen opeens iemand mijn kluisje dicht klapte.

The populair boy✅Where stories live. Discover now