3. Jeon Jungkook

2.7K 116 21
                                    

Het was Jeon Jungkook. 'Wat moet je van me?' vraag ik tegen hem.. 'Ik wil gewoon even bij je zijn babe' zegt hij terug.. 'Luister, ik heb ALLES gehoord van Chen.. Hij heeft me verteld over jouw 'groepje' e...' 'Luister je echt naar dat joch??' 'Ja, hij is een aardige jongen, en ik luister niet naar jongens net zoals jouw dus laat me met rust!!!' zeg ik en loop weg naar de kantine..

Jungkook POV
Hmm interessant.. Ik heb nog nooit zulke meiden gezien als haar.. Dit gaat nog leuk worden..

YUKA POV
Ik pak een dienblad met wat eten.. Als ik alles heb wat ik zoek zoek ik Chen op.. 'Yuka hierzo!!' roept een bekende stem naar mij.. Als ik naar de richting loop wie me roept zie ik Chen zitten met een 2 meisjes en jongens.. 'Dus dit moet het nieuwe meisje zijn??' vroeg een van de jongens aan Chen.. 'Jep, Jisoo, Lisa en Kai.. Dit is Yuka.. Yuka dit is mijn zusje Jisoo, mijn beste vriend Kai en Jisoo's beste vriendin Lisa.. Kai en Lisa zijn ook broer en zus, net zoals Jisoo en mij' zei Chen tegen mij.. 'Leuk je te ontmoeten
Yuka~ Hopelijk kunnen met zijn allen we goede vrieden worden' zei Jisoo en de andere knikken.. 'Ik hoop het ook' zeg ik terug..

Ik Skip dit even..
Dans les:

Als ik samen met Chen, Jisoo, Lisa en Kai naar dans les gaan, zien we de "Bangtan Boys" er ook naar binnen lopen.. 'Hahh, dit wordt alweer een lange les met de jongens erbij' zeg Lisa..

Eenmaal binnen:

Als ik binnen ben samen met m'n "groepje" lopen Jeon Jungkook en de andere die bij hem horen richting onze kant op.. 'Zo dit is de CUTIE die NIET verliefd op je is??' vraagt een jongen aan Jeon Jungkook.. 'Ja.. Maar dit vlindertje gaat wel op me vallen hoor Suga hyung' zegt hij aan de jongen die Suga zou heten.. Kai gaat naast mij staan en zegt dan: 'Hey!! Jeon Jungkook en de andere van jullie playboy groepje.. Kom niet aan Yuka.. Of het zal je boeten!!!' 'Oohh ja joh?? Wie denk je wel niet dat je bent..? Haar vriendje??' zegt Jungkook terug.. 'Nee, ze voelt als een ZUSJE voor me.. Dus KOM NIET IN HAAR BUURT!!!' zegt Kai.. *klap klap* 'Okay iedereen de les gaat nu beginnen' zegt een leraar die naar binnen loopt.. 'We hebben een nieuwe leerling: Yuka.. Dus wees niet te hard voor haar' zegt de meester.. 'Okay, dit keer gaan we in een tweetal, een jongen en een meisje.. Ik heb de tweetallen al gemaakt:
Kai & Jisoo
Chen & Lisa
Jimin & Krystal
.......................

En als laatste Yuka & Jungkook!!'


The populair boy✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu