17. In love

1.9K 80 7
                                    

Vorige hoofdstuk:

*ding dong* "Oh! Ik doe open~" zei ik happy en zag Jasmine. "Hey~ ninja is er~"

"Hii Jasmine~" "hey~ ik kom je dit geven" zei Jasmine tegen me en gaf me een doos cupcakes. "Awh~ dat had niet gehoeven~ wil je binnenkomen?" "ik zou wel willen, maar ik Miet echt gaan.. Ik zie je later wel ~" "okay~ tot later Jasmine" en ik sloot de deur. "Kijk cupcakes!!~" zei ik lachend en zat weer naast Jungkook. "CUPCAKES?!~" hoorde ik bambam zeggen, hij stormde naar beneden en zat naast Jessie. "CUPCAKES ~~" zei Avery en pakte gelijk 1 uit de doos. Ik gaf er 1 aan mijn rare broer, 1 aan Jessie en 1 aan Jungkook. Ik at mijn eigen en het proefde naar de hemel. "Zo lekker ~~" zei ik met een glimlach en had niet door dat Jungkook naar me keek.

Jessie pov
Ik at mijn cupcake met blijheid en zag Jungkook staren naar Yuka *Jeon Jungkook... Beter breek je haar hart niet..* "Jessie~ de cupcakes zijn lekker hè??~' hoorde ik Ave zeggen en ik was gelijk weer terug. "Oh, ehh.. J-ja! Heel lekker!" zei ik ongemakkelijk en ik zag de 4 staren naar mij. "Gaat het wel Blubbie?" vroeg Yuka en keek me bezorgd aan. "Ja! Ik dacht gewoon even na over jongens" en ik glimlachte nerveus.


Avery pov
*Jessie dacht ergens aan.. Maar waarover?* "Ave? Gaat het wel?" hoorde ik Yuka vragen en was gelijk uit mijn gedachten. "Ehh ja! Kan niet wachten op de mooie jongens~"

Yuka pov
"Idioten.." zei ik lachend en voelde ee arm om mijn schouders. Ik keek op en zag dat het de arm van Jungkook was. "Wat zullen we nu doen?" vroeg hij aan ons en Bambam keek op. "Truth or Dare?" zei hij en Ave knikte enthousiast. "YAAAHH!!!~ IK HOU VAN DAT SPEL!!~" zei ze en zat gelijk op de grond. Ze graaide in haar tas en ik zag dat ze een fles in haar handen had. "Serieus?" vroegen Jessie en ik aan haar en ze knikte. "Ik ben altijd gereed voor dit spel!!~" "Hoe kan je vrienden met haar zijn Yuka?" vroeg Bambam en ik lach. "Dat kwam gewoon vanzelf"

We zaten allemaal in een kring op de grond met de fles in het midden. "Jungkook, jij mag draaien" zei Jessie en Jungkook draaide de fles. Het landde op Bambam. "Truth or Dare BamBam?" "Truth!" en Jungkook begon te denken. "Hmm..." begon hij "Als ik verliefd op Yuka was, mocht ik dan met haar daten?" *oh my gawd.. Waarom vraagt hij zoiets?* ik probeerde mijn roze wangetjes te verbergen. Bambam kreeg grote ogen terwijl Jessie en Avery probeerde hun lach in te houden. "Hm.. Als Yuka jou ook leuk zou vinden zou ik het toe laten.. Maar ik zal dan op je letten.." antwoordde Bambam en Jungkook knikte. Bambam draaide de fles en het landde op Ave. "Dare!" zei Ave gelijk en ik begon te giechelen. "Kus Yuka op de wang!" Ik kreeg grote ogen en Jessie lachte.

"AveKa is real!!~" zei ze en Jungkook keek Jessie raar aan. "Wat is AveKa?" "Oh, dat is de shipnaam voor Avery en Yuka. Ave is van Avery en Ka van Yuka, dus is het AveKa!" zeiden Jessie en Bambam tegelijk en Avery en ik begonnen te giechelen. Jessie begon zacht te blozen. "Doe het nou maar!" zei Bambam happy en ik wachtte tot ik Ave haar lippen op mijn wang voelde. "YASS!!" schreeuwden Bambam en Jessie happy en ik wachtte tot ik haar lippen niet meer voelde. Ave begon te draaien en zag dat het landde op Jungkook. "Dare.." zei hij en Ave glimlachte evil. *Wat is die van plan?* en terwijl ik dat dacht zag ik dat ze voor een seconde naar me keek. "Jungkook..." begon ze langzaam. "Kus Yuka op de lippen" wanneer ze dat zei werd ik zo rood als een tomaatje. Jungkook grinnikte en hield mijn achterhoofd vast en drukte die langzaam naar hem toe. *oh gawd.. Dit word onze tweede kus!* Ik sloot me ogen en voelde zijn lippen op de mijne.*VOLGENS MIJ BEN IK ZO ROOD ALS EEN TOMAAT!!* Ik wachtte totdat zijn lippen van de mijne afgingen, maar die gingen niet van mijn lippen. Mijn hart ging maar sneller en sneller en zijn lippen voelen als kussens. Ik hoorde een geluid van een camera. *Zijn ze nou serieus foto's aan het maken?* Ik ging mee in de kus en hield zijn haar vast.

Jungkook pov
*Ik weet niet hoelang het duurde maar het was geweldig* en ik kon haar lippen niet verlaten. Ik voelde mijn hart sneller gaan en mijn wangen gloeien. Ik hoorde geluiden van camera en kon het niet laten om te glinlachen. Na een paar minuten moest ik haar lippen toch verlaten en ik zag haar roze wangetjes. *cute* dacht ik bij mezelf en glimlachte naar haar. Ze werd roder en roder en ik grinnikte.

En zo ging het maar door. We speelden het 1 uur en we hadden lol. "Jungkook? Kunnen we even praten?" hoorde ik Avery zeggen en ik knikte. We liepen naar de gang en ze deed de deur dicht. "Je vindt Yuka leuk hè? Je staart al de hele tijd naar haar.." ik schrok en raakte in paniek. "Vertel het niet Ave! Ik wil het zelf vertellen!" "Okay, ik zal niks vertellen.. En ik wist niet dat players ook een hart hadden.. Als je haar pijn doet zal ik je nek breken.." "O-Okay.." en we liepen terug. Ik zat terug naast Yuka en ze glimlachte naar me. *So cute~* en ik glimlachte terug. "Wat zullen we nu doen? Ik heb geen zin meer in Truth or Dare.." zei Bambam en keek naar Jessie "We kunnen een film kijken.." stelde Jessie voor en Ave rende naar de bank en zat. "YASS!" "Wat is er mis met jou?" zei Yuka lachend en zat naast Avery. Ik kon nog net naast Yuka zitten voor Bambam dat kon en keek hem aan. "Zullen we horror kijken?" vroeg Bambam en zocht een film. "Je wil me echt dood hebben hè?" zei Yuka tegen haar broer en ik deed een arm om haar heen. "Kan je niet tegen horror?" vroeg ik en ze knikte. "Ikzal je beschermen~" wanneer ik dat zei werd ze weer rood wat haar zo schattig maakte. "Dus, horror?" "YAS!" antwoordde Ave Jessie happy. Ik voelde dat ze met haar hoofd tegen me aan ging leunen en glimlachte. Bambam zette een horrorfilm op. Bij de eerste seconde kwam er al een horrorclown in beeld en Yuka begon gelijk bang te worden en schuilde bij mij. Ik kuste haar voorhoofd en zei: "ik zal je beschermen"

A/n note: hey~ sorry dat hey lang duurde. Ik had veel toetsen en was alleen maar bezig. Hopelijk heb je genoten van dit deel XD

The populair boy✅Où les histoires vivent. Découvrez maintenant