7. Thank you

2.1K 98 7
                                    

YUKA POV

Het was Jeon Jungkook.. Alweer.
'Jungook je bent af' zei de gym leraar tegen hem. 'Jungkook' 'Ja??' 'Dank je..' nadat ik dat zei kwam er een lachje van zijn mond af en toen knipoogde hij naar me en hij ging op het bankje zitten. Chen liep naar me toe en zei:'Dit heeft hij nog nooit voor een meisje gedaan..' 'Echt niet??' 'Echt niet..'

Ik zag dat de jongen die Baekhyun zou moeten heten de bal naar Taeyeon gooide, en Taeyeon gooide de bal weer naar Jisoo, Jisoo gooide de bal naar mij en ik weer naar Kai.. Kai wou Irene af gooien maar gooide net mis.. 'Sorry..' zei hij 'ach, maakt niet uit.. Je hebt het geprobeerd Kai oppa' zei ik tegen hem en hij was opgelucht.. Een jongen die vanochtend ook bij Jungkook ztond had de bal en gooide Chen af.. Chen ging op het bankje zitten naast Jungkook.. En zo ging het maar door.. Ik had een jongen af gegooid die Jung Hoseok zou moeten heten, Krystal en een jongen die Kyungsoo zou moeten heten.. Ik was nog alleen maar in het vak met Kai, Lisa, Jisoo en een jongen die "SeokJin" zou moeten heten en die bij Jungkook stond.. Bij Irene waren hetvnog alleen maar Irene zelf, Jennie, een jongen die "Jimin" zou moeten heten, een meisje dat Tzuyu zou moeten heten en het blijkt dat ze het zusje is van Irene en een meisje dat Seulgi zou moetwn heten en de vriendin is van Tzuyu.. Het was nu 5 vs. 5.. Ik gooide de bal naar SeokJin, hij gooide hem naar Jisoo en zij probeerde Seulgi af te gooien, maar Seulgi vangde hem dus was Jisoo af..

20 minuten later:

Gym wad afgelopen en mijn team had gewonnen!!

Na de gym les:

Ik was m'n spullen aan het pakken en in mijn tas aan het doen totdat een arm me op de grond smeed. En het was.... Irene.. 'Hoe vaak moet ik het nog zeggen?! Blijf van Jungkook af!!' zei ze tegen mij. 'Hij wordt WEER van mij!! Snapvje het niet?!?!' 'Hoe bedoel je "hij wordt WEER van mij..? Is hij je EX??' 'Ja!! En ik weet dat hij nog verliefd op me is!!! Dus kom niet bij hem in de buurt en raak hem never nooit aan!! Of het zal je boeten!! Ze trok aan mijn haar en wou me in mijn gezicht slaan.. 'STOP NU IRENE!!!!!' hoorde ik achter me.

The populair boy✅Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz